mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

günaydın arkadaşlar

bat geçen hafta çarşamba idi. ctesi kan verdim. 1030 çıktı. 4+2 olduğu için keseyi göremedi. bu ctesi tekrar çağırdı. hayırlısı inşallah.

hayırlısı ya inş ALLAH ım gönlümüze göre verir ben günüm geçmeden test yapmayı düşünmüyorum sen yaparsan sonucu söylersn artık

Yok cnm ben de düşünmüyorum test yapmayı kendimi ümitlendirmemeye de çalışıyorum çünkü bir rahatsızlık göstergesi de olabilir bu allah korusun.. Günüm 1 hafta geçerse anca test yaparım hoş sanmıyorum ya neyse,sen de olumlu sonuç alırsan yaz lütfen insan merak ediyor :)

Merhaba Zeynthearch nasılsın ? ne var ne yok ? sana bişey sorcam dünden beri sağ gögsüme agrı saplanıo iğne batırıyolar sanki bi yandan sancı bi yandan igne batırıyolar dün gece 4 e kadar uyuyamadım sol kasıgım cok agrıdı yumurtalık kısmı agrıdan uyuyamadım ya. agrı oyle siddetliydi ki sadece sol ayagıma sol ayagımın baldırdlarına vuruyodu bi yandan karnıma sol kısma bildigim iğne batıyo sanki mahvoldum dün gece :-( bn hiç böyle olmamıstım adetliyken bile inanır mısın bu belirtileri yasamadım hala da arada sağ gögsüme igne batıyo :-( niye böyle acaba ? durmadan tuvalete çıkmalarmda devam ediyo.

günaydın arkadaşlar

bat geçen hafta çarşamba idi. ctesi kan verdim. 1030 çıktı. 4+2 olduğu için keseyi göremedi. bu ctesi tekrar çağırdı. hayırlısı inşallah.

ne güzel hayırlı uğurlu olsun inş. darısı basımıza sen öğrenmeden önce nasıl belirtiler yasadın anlatabilir misin

ne güzel hayırlı uğurlu olsun inş. darısı basımıza sen öğrenmeden önce nasıl belirtiler yasadın anlatabilir misin

ne ilk gebeliğimde ne de bunda hiçbir belirti yaşamadım canım. kimsenin de 7 haftadan önce yaşayacağını sanmıyorum. çünkü o belirtiler hcg hormonu belli bir seviyeye yükselince oluyor. daha günü gelmeden baş dönmesi bulantı vs tıbben mümkün değil bence, psikolojik. günüm gelmeden 1 gün önce regl olma belirtilerim oldu karnım ağrıdı sadece.

Benim de bu ay çektiğim ağrıyı adet dönemimde bile daha önce hiç çekmemiştim ama benim gazım ağrılarım sızılarım kesildi o yüzden ümidi kestim gebelikten ama senin gibiydi ağrıyan yerlerim şiddeti fln inşallah senin belirtilerin gebeliktendir şayet hamile değilsen bu belirtileri kurcalayacak bir doktora gitmek gerek ben öyle yapacağım çünkü hiç normal değil,daha önce tatmadığım sancılar

hmmm anladım Allah ım tamamına erdirsin bat 6 nisan sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı inş.

evet bende eğer bu ay hamile değilsem başka şeylerden şüphelencem hamile kalmazsam zaten dr gitmeyi düşünüyorum demek sende aynılarını yasadın bnmde her zaman ağrılar olmuo bak mesela suan ağrı sızım yok ara ara gelip gidiyo. sen niye umudunu kestin ki regl oldun mu yoksa ? daha 6 gün var çünkü.

Aynen daha 6 gün var ama işte kendi kendime umudumu kırsım resmen adet olunca çok üzülmeyeyim diye,siz ne kadar zamandır deniyordunuz ?

Aynen daha 6 gün var ama işte kendi kendime umudumu kırsım resmen adet olunca çok üzülmeyeyim diye,siz ne kadar zamandır deniyordunuz ?

bende umut etsem mi etmesem mi bilemiyorum çünkü bundan iki ay önce adetim hiç bu kadar gecikmemesine rağmen bir hafta gecikmişti hamileyim diye düşünürken fos cıktı son iki aydır 2-3 gün gecikiyo bnmde kafam karısık bu belirtiler beni allak bullak etti. bu ayla beraber 4 aydır bebek istiyoruz 7.5 aylık evliyim Allah ım kucağmızı boş bırakmaz inş. Peki sen ?

slm kızlar bugün saglık ocagına gittim kızım hastaydı gelmişken kan vereyim gebelik varmı önceden öğreneyim dedim ilaç felan kulllanamıyorum bu yüzden..ebelere adet günüm 1gün geçti dedim kan testi olucam dedim buna ragmen adet günün 3-4 gün geçsin belki geç döllenmedr çıkmaz felan dediler sinir oldum cuma günü gel dediler zaten perşembe günü bat adet olmazsam giderim artık..gün yaklaştıkça heycan basıyo ya varsa bebiş diye..ateşimde yüksek hala bakalım..hanifecim nasılsın stres olmamaya çalış ben ders çalışarak kendimi meşgul ediyorum sende bir uğraş bul ne olursa inan çok işe yarıyor:)

Biz 3 yıldır evliyiz 9 aydır istiyoruz ama bu 9 ayın 6 ayı şuursuzca geçmiş artık daha dikkatliyiz yumurtlama dönemlerine vs
Benim de hiç gecikmeyen reglim geçen ay 5 gün gecikti artık doktor kontrolünde devam edeceğiz çalışmalara inşallah

merhaba goncagul hoşgeldin ooo neler olmuş hadi bakalım hayırlısı demek 1 günde gecikti sen bizden hızlı çıkıp ikinciye hamile kalıyomussun valla kahrederim dermişim )) Hayırlısı olsun heyecanını hissediyorum. Ne kadar mutlusun Allah ım bozmasın inş. Ben iyiyim galiba. İki-üç gündür adetime bir hafta olmasına karsın hiç yasamadığım belirtiler yasıyorum belki okumussundur bir arkadasa yazdım belirtilerimi. Hayırdır inş diyorum ve bende ders çalışıyorum açıköğretimden üniversite okuyorum bn ama bu 6 nisan yaklastıkca derse eskisi kadar odaklanamıyorum :-(

hmmm bnm gibisin sende. Bnm bir hafta geciktiği ay yüzde doksan hamileyim diyodum tam bir hafta sonra adet oldum yine hüsran. bnm 30 gün olmadan adet olmam 33-34 günü bulur ama önce olmam. Bu ay hamile kalmazsam dr gidip hormonlarıma falan baktırcam bundan 1.5 ay önce mi neydi özele kadın doğuma gittim ultrasonla alttan muayene edip herseyin normal demişti o ay idrar tahlili kan tahlili hersey yaptırmıstım iltihap olsa cıkardı bu ay ki belirtilere hiç anlam veremiyorum hayırlısı olsun beklemek zor olsa da bekleyelim görelim diyorum.

yardimci olurmusunuz lutfennn

benim bu ay adetim gecikti idrar testi 3gun once yapmistim negatifti halsiz goguslerde dolgun ve aci ara sira bas donmesi dun siddet bas agrisi saplandi sizce test yapmaliyim yoksa beklemeli

aslında hiç rahat değilim. sürekli wc ye koşuyorum sanki kan görecekmişim gibi. ben de bugün kan verdim. yarın öğleden sonra alcam sonucu. bakalım katlanmış olacak mı? 6 gün önce 49 civarıydı. bugün de 400 civarı çıkması lazım hesaplarıma göre. bir de ben şimdiye kadar hiç bi belirti hissetmedim ama ilk defa bugün sağ kasığım ara ara zonkluyo. çok endişelendim dış gebelik falan mı diye. hep kötü düşünüyorum niyeyse. siz böyle bir ağrı yaşıyor musnuz acaba??

yardimci olurmusunuz lutfennn

benim bu ay adetim gecikti idrar testi 3gun once yapmistim negatifti halsiz goguslerde dolgun ve aci ara sira bas donmesi dun siddet bas agrisi saplandi sizce test yapmaliyim yoksa beklemeli

kaç gün geciktiniz. bence bi test daha yapın. ama ben ne daha önceki hamileliğimde ne de şimdikinde hiç bi belirti yaşamadım. adet günümden 3 önce öğrendim. kızımda da adet günümde öğrenmiştim. yani belli olmuyor. ama 2-3 gün geçtiyse ve hamilelik varsa testte çıkması lazım

2gun gecti 3gun once yapmistim birsey cikmadi adet belirtiside yok baharda etkiliyor galiba kafam cok karisik umutlanmakta istemiyorum10 aydir istiyoruz

2gun gecti 3gun once yapmistim birsey cikmadi adet belirtiside yok baharda etkiliyor galiba kafam cok karisik umutlanmakta istemiyorum10 aydir istiyoruz

isterseniz test yapın yada iki gün daha dişinizi sıkın bekleyin derim geç döllenme olduğundan çıkmayabilir hadi hayırlısı olsun inş hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…