aslında hiç rahat değilim. sürekli wc ye koşuyorum sanki kan görecekmişim gibi. ben de bugün kan verdim. yarın öğleden sonra alcam sonucu. bakalım katlanmış olacak mı? 6 gün önce 49 civarıydı. bugün de 400 civarı çıkması lazım hesaplarıma göre. bir de ben şimdiye kadar hiç bi belirti hissetmedim ama ilk defa bugün sağ kasığım ara ara zonkluyo. çok endişelendim dış gebelik falan mı diye. hep kötü düşünüyorum niyeyse. siz böyle bir ağrı yaşıyor musnuz acaba??
aaa ne güzel hamilesin demek . Hayırlı olsun tebrik ederim Sağlıkla kucağına al bebeginidarısı başımıza inş.
isterseniz test yapın yada iki gün daha dişinizi sıkın bekleyin derim geç döllenme olduğundan çıkmayabilir hadi hayırlısı olsun inş hamilesindir.
hanifecim inşallah allah söyletmiştir ovulasyon testım pozitif çıktı canım gebelik değilinşallah allah söyletmiştir sana kuzummm
10 aydir hayal kirukligi oldugu icin umutlanmakta istemiyorum yasayip gorecegiz
sizin bat geçti mi kaç gün oldu ? bnmde bat 6 gün kaldı bir sürü hamilelik belirtisi yasıyorum agrı sızı iğne batması sık tuvalete cıkma hersey var ara ara agrı sızı gelio ama. Her zaman değil.
benim bat 27 marttı. 4 gün geçti yani. 24 martta idrar testinde silik çıktı. 25 martta da kan da pozitif çıktı. ama hiçbir belirti yaşamadım. sadace bugün birkaç kere sağ kasığım zonklar gibi oldu. bir de çok hafif bulantı. ama o sabah bulnatıları ben de normalde de olurdu. ama en belirgin belirtim hiç sivilcem çıkmadı. normalde bata 2-3 gün kala sivilcem çıkardı. bence belirtileri çok ciddiye almayın. vücudunuzu çok dinlememeye çalışın. herşey gönlünüzce olsun :)
hmmm anlıyorum beklemek beklemenin sonunda olmadığını görmek çok üzüyo yıpratıo anlıorum bundan önceki 2. aydaki adet dönemnde günüm tam bir hafta geçmişti hamileyim diye seviniyodum çünkü bnm hiçbir zaman bir hafta kadar gecikmiyodu en fazla 2-3 gün ileriye atıo ve geriye atmıo bir hafta sonunda negatifi gördüm ve günümün geçmesinin kesin hamilelik olmadığını çok üzülerek anladım bnde 4 aydır bekliyorum bu 4.ayım. isterseniz 2-3 gün daha bekleyin cesaretinizi toplayıp test yapın cünkü geç dölllenme oldugundan gec cıkabiliyo.
10aydir bekliyorum benim gunu gunune olurdu bakalim yumurtalik kisti problemim vardi insallah o degildir insallah hamileyimdir
inş inş hayırlısı olsun hakkımızda. İnş hepimiz hamileyizdir.
Kızlar, kendimi tutamayıp öğlen öğlen test yaptım ve ikinci çizgiyi çooooook silik gördüm. Dr ablam, çok silik de olsa çizgi gözüküyorsa pozitiftir dedi. Resim yüklüyorum ama fotoda tam belli olmuyor. Büyütürseniz görebilirsiniz. Sizce durum ne? Yarın sabah tekrar deneyeceğim. Bat6 nisan ama erken döllenmiş olabilir diyor ablam. Siz ne dersiniz?
Kızlar, kendimi tutamayıp öğlen öğlen test yaptım ve ikinci çizgiyi çooooook silik gördüm. Dr ablam, çok silik de olsa çizgi gözüküyorsa pozitiftir dedi. Resim yüklüyorum ama fotoda tam belli olmuyor. Büyütürseniz görebilirsiniz. Sizce durum ne? Yarın sabah tekrar deneyeceğim. Bat6 nisan ama erken döllenmiş olabilir diyor ablam. Siz ne dersiniz?
aaa ben yanlıs anlamısım ve inş allah söyletmiştirbat ne zaman ?
merhaba goncagul hoşgeldinooo neler olmuş hadi bakalım hayırlısı demek 1 günde gecikti sen bizden hızlı çıkıp ikinciye hamile kalıyomussun valla kahrederim dermişim )) Hayırlısı olsun heyecanını hissediyorum. Ne kadar mutlusun Allah ım bozmasın inş. Ben iyiyim galiba. İki-üç gündür adetime bir hafta olmasına karsın hiç yasamadığım belirtiler yasıyorum belki okumussundur bir arkadasa yazdım belirtilerimi. Hayırdır inş diyorum ve bende ders çalışıyorum açıköğretimden üniversite okuyorum bn ama bu 6 nisan yaklastıkca derse eskisi kadar odaklanamıyorum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?