mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

sizin bat geçti mi kaç gün oldu ? bnmde bat 6 gün kaldı bir sürü hamilelik belirtisi yasıyorum agrı sızı iğne batması sık tuvalete cıkma hersey var ara ara agrı sızı gelio ama. Her zaman değil.

aaa ne güzel hamilesin demek . Hayırlı olsun tebrik ederim Sağlıkla kucağına al bebegini darısı başımıza inş.

hanifecim inşallah allah söyletmiştir ovulasyon testım pozitif çıktı canım gebelik değil inşallah allah söyletmiştir sana kuzummm

hanifecim inşallah allah söyletmiştir ovulasyon testım pozitif çıktı canım gebelik değil inşallah allah söyletmiştir sana kuzummm

aaa ben yanlıs anlamısım ve inş allah söyletmiştir bat ne zaman ?

10 aydir hayal kirukligi oldugu icin umutlanmakta istemiyorum yasayip gorecegiz

hmmm anlıyorum beklemek beklemenin sonunda olmadığını görmek çok üzüyo yıpratıo anlıorum bundan önceki 2. aydaki adet dönemnde günüm tam bir hafta geçmişti hamileyim diye seviniyodum çünkü bnm hiçbir zaman bir hafta kadar gecikmiyodu en fazla 2-3 gün ileriye atıo ve geriye atmıo bir hafta sonunda negatifi gördüm ve günümün geçmesinin kesin hamilelik olmadığını çok üzülerek anladım bnde 4 aydır bekliyorum bu 4.ayım. isterseniz 2-3 gün daha bekleyin cesaretinizi toplayıp test yapın cünkü geç dölllenme oldugundan gec cıkabiliyo.

sizin bat geçti mi kaç gün oldu ? bnmde bat 6 gün kaldı bir sürü hamilelik belirtisi yasıyorum agrı sızı iğne batması sık tuvalete cıkma hersey var ara ara agrı sızı gelio ama. Her zaman değil.

benim bat 27 marttı. 4 gün geçti yani. 24 martta idrar testinde silik çıktı. 25 martta da kan da pozitif çıktı. ama hiçbir belirti yaşamadım. sadace bugün birkaç kere sağ kasığım zonklar gibi oldu. bir de çok hafif bulantı. ama o sabah bulnatıları ben de normalde de olurdu. ama en belirgin belirtim hiç sivilcem çıkmadı. normalde bata 2-3 gün kala sivilcem çıkardı. bence belirtileri çok ciddiye almayın. vücudunuzu çok dinlememeye çalışın. herşey gönlünüzce olsun :)

amin inş yaa sizin bebişinizi de Allah size bağışlasın inş.
darısı başımıza. bn en iyisi kendimi kaptırmayayım olmaz bu ay diyip geçiştireyim

merhabalar, bende bugün çatlatma iğnesi oldum. 2.tedavi ayım inşallah bu ay tutar. doktorum sağda 19, solda 18mm yumurtaların var dedi. bunlar yeterli mi sizce? dr umutlu konuştu

10aydir bekliyorum benim gunu gunune olurdu bakalim yumurtalik kisti problemim vardi insallah o degildir insallah hamileyimdir

10aydir bekliyorum benim gunu gunune olurdu bakalim yumurtalik kisti problemim vardi insallah o degildir insallah hamileyimdir

inş inş hayırlısı olsun hakkımızda. İnş hepimiz hamileyizdir.

Kızlar, kendimi tutamayıp öğlen öğlen test yaptım ve ikinci çizgiyi çooooook silik gördüm. Dr ablam, çok silik de olsa çizgi gözüküyorsa pozitiftir dedi. Resim yüklüyorum ama fotoda tam belli olmuyor. Büyütürseniz görebilirsiniz. Sizce durum ne? Yarın sabah tekrar deneyeceğim. Bat6 nisan ama erken döllenmiş olabilir diyor ablam. Siz ne dersiniz?

Eklentiler

• $image.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 31

evet çok silikte olsa cok hafiften görünüyo büyük ihtimal hamile olabilirsin dedign gibi yarnda yap bkalım. eğer hsmileysen günden güne belirginlesecektir inş hamilesindir bnmde bat 6 nisan ve cok heyecanlandm smdi

canım ben resimde göremedim ışıktan olabilir ama silikse inş. hamilesin benimde silikti kızımda.. ayyy daha batınada varmış benim 3gün var ama beklicem adet günüm geçerse yapıcam ama cok meraktayım..senin adına cok sevindim belirtin varmı..

aaa ben yanlıs anlamısım ve inş allah söyletmiştir bat ne zaman ?

bat 8 nisan inşallah hamişimdir bu ay pek takmadım aslında doktorada gıttım cok olumlu seyler soyledı de bakalım hayırlısı kocam artık bıktım birinci yapmaktan olsunda ikiye üçe geçelim diyor :) bakalım ne olacak :)

ben gördüm valla çizgiyi inşallah hamilesindir canım darısı başımıza çok sevindim senin adına

hoşbulduk canım yaa ebelere yalan söylemek zorunda kaldım hoş bişi degil biliyorum ama günüm geçmeden kan testi yapmıyolar neyse Allah affetsin..canım adetle hamilelik belirtileri birbirne cok benziyormuş bence hiiiiççç belirtilere takılma sen kendini daha iyi bilirsin tabii benim regl belirtim sinirlilik duygusal değişmeler mesela o yüzden gebe degilmişim gibi geliyo ama takılmıyorum belkide bu sefer gebeliktendir hiçç garantisi yok yani boşver sen sadece kendini oyala ben ders çalışırken güzel odaklanırım hep öyle olmuştur sabah namazı vakti kalkıyorum süper ders çalışılıyo tavsiye ederimm ohh sessizlik mis gibi...az kaldı bak bugünde bittii neredeyyse

Yarın sabah bakalım nasıl sonuç çııkacak. Belirti bi goğus agrım var çok fazla. Bi de sık tuvalet ihtyacı var. Yarın yazarım yine

31 Mart'tı batım bugün kırmızı kart gördüm :)... zaten pek umutlu değildim, bu ay hastalıklarla geçti ama inşallah Nisan da umutluyum adetim bitince doktor çağırdı kistim gitmişmi diye bakacak acaba doktordan klomen mi istesem? sizce..

Yeni Bat 29 Nisan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…