mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

haklısın cnm esimin vardiyalı çalışması bide bu agrılar bnm uyku düzenimi de bozdu ya geçen gece 3 e kadar uyuyamadım bu sabahta smdi uyanabildim uykuya meyil de basladı neyse bn adet belirtilerine yorayım kafama takmayayım çünkü ciddi anlamda üzülüorum ve ne biliyim umudum da bi kırılıyo bi kırılmıyo hayırlısı diyelim kafamı yormayayım aslında dünyanın sonu değil ama işte naparsın. kendimi kaptırmasam iyi olacak. Dersime devam edeyim. Hangi bölümü okuyosun ?

Yarın sabah bakalım nasıl sonuç çııkacak. Belirti bi goğus agrım var çok fazla. Bi de sık tuvalet ihtyacı var. Yarın yazarım yine

hayırlısı olsun inş hamilesindir sonucu buraya yaz oldu mu arada takip ediyorum

bugün kırmızı kartı gördük zaten test sonucu da negatif di

hayırlısı olsun kızlar. Umut nisanın sonuna kaldı son gaz devam. Size diyorum ama bnde kırmızı kartı gördüğümde bu kadar soğukkanlı olamıcam kendimi biliorum :-(

Allah ım tez zamanda hayırlı bir bebiş versin hepimizie. Amin..

bugün kırmızı kartı gördük zaten test sonucu da negatif di

hayırlısı olsun kızlar. Umut nisanın sonuna kaldı son gaz devam. Size diyorum ama bnde kırmızı kartı gördüğümde bu kadar soğukkanlı olamıcam kendimi biliorum :-(

Allah ım tez zamanda hayırlı bir bebiş versin hepimizie. Amin..

kizlar bende de bazi belirtiler var da aklima getirmemeye calisiyorum cunku sonra cok uzuluyorum mesela dun aksam canım delı gıbı tursu ıstedı herhalde en son gecen sene tursu yemıstım :) goguslerımın ucları fılan bıraz rengı koyulastı dun ucları kasındı fılan ama daha 1 hafta var bata cok heyecanlıyım ama unutmaya calısıyorum allahımmmm hepımızın gonlune gore versın

bu arada guncel lısteyı paylaşsak ya kızlar lısteyı gormek bana çok iyi geliyor

Canım pedictorle baktım sabah. 2. Çizgi çok net. Kan verdim sabah. Yarın alacağım sonucunu

ayyy çok harika bir haber bu inan kendimmişim gibi şuan sevindim bebek haberleri kimin olursa olsun insanı mutlu ediyo yaa tebrik ederim sennde 6 nisandı dimi bat ?

aynı belirtiler bende de var gögüş kasınması iki gögsümün ucu da karıncalanıyo hiç böyle oldugunu hatırlamıyorum bnde kendimi kaptırmak istemiyorum ama bu gibi belirtiler oldukça heyecanlanıyorum inş hamileyizdir .. ŞAFAK: 5

Kızlar bende belirti falan hiç bir şey yok. Çok üzülüyorum. Şafak 3

Kızlar bende belirti falan hiç bir şey yok. Çok üzülüyorum. Şafak 3

bazı kadınlarda belirti olmuo canım üzülme. Bende o kadar belirti var ki. Hamile arkadaslarıma soruyorum bn daha mesela 3 aylık hamileyim yada 7 haftalık hamile arkadsm var sende olan belirtiler bnde bile ancak basladı diyolar bn hamileysem eğer çok erken yasamaya baslamısım demektir sende bir anormallik yok bazıları erken yasıo bazıları gec bazıları ise hiç yasamıo . bn çok arastırdım hayırlısı olsun senn az kalmıs bana da günler bir an önce geçse de anlasak.

canım hayl dertli görünüyosun neden bu kadar streslisin

Canm 1 buçuk senedir evliyim 11 ay oldu korunmayi birakali her ay bor umut beklerken hep bir hüsranla sonuclandi yapmadigm sey kalmadi bilmiyorum bn daha napayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olsun üzme kendini benim her iki yumurtalıkta da çikolata kisti var. Bu ay ilk aşılama yapıldı. Sonuç bekliyorum. Aşılamada pek umudum yok. Tüp bebek raporu almak istiyorum onun için. Rabbimize şükürler olsun daha büyük dertler vermesin.

Canlar Listeye beni de ekleyin bat 25 nisann

Amin amin rabbim sifa versin cnm allah sana da nasip etsin bnde kist falan yk ck şükür testlerim temiz çıkıyor zamani var dmekki bekliyorum bende herkes gibi

Bak işte sevinmek için bir neden:)

Öyle tabii ck şükür ama herkeste olan sabır yok bnde yaa catlamak üzereyim takmamaya çalışıyorum artık bu gidişle ancak unutunca hamis kalabilicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…