hoşbulduk canım yaa ebelere yalan söylemek zorunda kaldım hoş bişi degil biliyorum ama günüm geçmeden kan testi yapmıyolar neyse Allah affetsin..canım adetle hamilelik belirtileri birbirne cok benziyormuş bence hiiiiççç belirtilere takılma sen kendini daha iyi bilirsin tabii benim regl belirtim sinirlilik duygusal değişmeler mesela o yüzden gebe degilmişim gibi geliyo ama takılmıyorum belkide bu sefer gebeliktendir hiçç garantisi yok yani boşver sen sadece kendini oyala ben ders çalışırken güzel odaklanırım hep öyle olmuştur sabah namazı vakti kalkıyorum süper ders çalışılıyo tavsiye ederimm ohh sessizlik mis gibi...az kaldı bak bugünde bittii neredeyyse
Yarın sabah bakalım nasıl sonuç çııkacak. Belirti bi goğus agrım var çok fazla. Bi de sık tuvalet ihtyacı var. Yarın yazarım yine
hayırlısı olsun inş hamilesindir sonucu buraya yaz oldu mu arada takip ediyorum
bugün kırmızı kartı gördük zaten test sonucu da negatif di
bugün kırmızı kartı gördük zaten test sonucu da negatif di
Canım pedictorle baktım sabah. 2. Çizgi çok net. Kan verdim sabah. Yarın alacağım sonucunu
Canım pedictorle baktım sabah. 2. Çizgi çok net. Kan verdim sabah. Yarın alacağım sonucunu
kizlar bende de bazi belirtiler var da aklima getirmemeye calisiyorum cunku sonra cok uzuluyorummesela dun aksam canım delı gıbı tursu ıstedı herhalde en son gecen sene tursu yemıstım :) goguslerımın ucları fılan bıraz rengı koyulastı dun ucları kasındı fılan ama daha 1 hafta var bata cok heyecanlıyım ama unutmaya calısıyorum allahımmmm hepımızın gonlune gore versın
bu arada guncel lısteyı paylaşsak ya kızlar lısteyı gormek bana çok iyi geliyor
aynı belirtiler bende de var gögüş kasınması iki gögsümün ucu da karıncalanıyo hiç böyle oldugunu hatırlamıyorum bnde kendimi kaptırmak istemiyorum ama bu gibi belirtiler oldukça heyecanlanıyoruminş hamileyizdir .. ŞAFAK: 5
Kızlar bende belirti falan hiç bir şey yok. Çok üzülüyorum. Şafak 3
Kızlar bende belirti falan hiç bir şey yok. Çok üzülüyorum. Şafak 3
Adasu üzülme canım bazen hiç belirti olmadan oluyor hamilelik
Kızlar korunduğum zamanlarda bile ara ara kasık ağrım akıntım falan olurdu. Göğüslerim hassaslaşırdı. Anacım şimdi hiç biri kalmadı:)
canım hayl dertli görünüyosun neden bu kadar streslisin
Canm 1 buçuk senedir evliyim 11 ay oldu korunmayi birakali her ay bor umut beklerken hep bir hüsranla sonuclandi yapmadigm sey kalmadi bilmiyorum bn daha napayım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olsun üzme kendini benim her iki yumurtalıkta da çikolata kisti var. Bu ay ilk aşılama yapıldı. Sonuç bekliyorum. Aşılamada pek umudum yok. Tüp bebek raporu almak istiyorum onun için. Rabbimize şükürler olsun daha büyük dertler vermesin.
Amin amin rabbim sifa versin cnm allah sana da nasip etsin bnde kist falan yk ck şükür testlerim temiz çıkıyor zamani var dmekki bekliyorum bende herkes gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bak işte sevinmek için bir neden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?