Öyle tabii ck şükür ama herkeste olan sabır yok bnde yaa catlamak üzereyim takmamaya çalışıyorum artık bu gidişle ancak unutunca hamis kalabilicem :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hay agzina sağlık aynen vallahi :) napcaz biz :)))
ayyy çok harika bir haber buinan kendimmişim gibi şuan sevindim bebek haberleri kimin olursa olsun insanı mutlu ediyo yaa tebrik ederim sennde 6 nisandı dimi bat ?
hayırlısı olsun kızlar. Umut nisanın sonuna kaldı son gaz devam. Size diyorum ama bnde kırmızı kartı gördüğümde bu kadar soğukkanlı olamıcam kendimi biliorum :-(
Allah ım tez zamanda hayırlı bir bebiş versin hepimizie. Amin..
valla sevincli haberde havalara uçarız da kötü haberde kendimizi yeriz bitiririz olacağı bu yanibat ne zaman senn ?
Olsun üzme kendini benim her iki yumurtalıkta da çikolata kisti var. Bu ay ilk aşılama yapıldı. Sonuç bekliyorum. Aşılamada pek umudum yok. Tüp bebek raporu almak istiyorum onun için. Rabbimize şükürler olsun daha büyük dertler vermesin.
aslında hiç rahat değilim. sürekli wc ye koşuyorum sanki kan görecekmişim gibi. ben de bugün kan verdim. yarın öğleden sonra alcam sonucu. bakalım katlanmış olacak mı? 6 gün önce 49 civarıydı. bugün de 400 civarı çıkması lazım hesaplarıma göre. bir de ben şimdiye kadar hiç bi belirti hissetmedim ama ilk defa bugün sağ kasığım ara ara zonkluyo. çok endişelendim dış gebelik falan mı diye. hep kötü düşünüyorum niyeyse. siz böyle bir ağrı yaşıyor musnuz acaba??
o ağrıların normal olduğunu düşünmek istiyorum.. çünkü bende 5-6 gün kramp seklinde sol kasığımdan giriyordu.
fazla ayakta kaldığım zamanlarda özellikle. ancak dinlenince daha hafifliyordu. 2 gündür ağrı hiç yok gibi. implantasyon yani yerleşme ağrısı olabileceğini söyledi eşim.
benimde geçen carşamba 45, cuma 142, ve pazartesi 665 i gördük. dolayısıyla biraz telaşlandık.
eşim doktor olduğu için bana bir önceki kimyasal gebeliğimde tüm anormal gebelik çeşitlerini anlatmıştı.
bhcg'nin normalden cok artması Allah korusun mol gebelik tehdidi olabiliyormuş.
doktoruma sordum ancak cuma günü ultrasonda herşeyin belli olacağını söyledi.
Allah'ıma emanet korkuyorum ama vardır herşeyde bir hayır..
Adasu merhaba
Bendede cikolata kisti war. Dr.um d.kontrol hapini artik birak cocuk yap normal dogumla gecer demisti.hapi birakali 5 ay olcak.ama bende hala tik yok.acaba diyorum bebisi engelleyen kist mi yoksa 2,5 sene kullamdigim d.k. hapi mi? Sen ne kadardir deniyorsun?
Bat 25 nisan canım peki senin ?
Sagol tatlım darısı basına. EVET 6 nisandı ama ben biraz erken davrandım :)
4 tane test yaptım :):) 4 ü de pozitif. Şimdilik silik tabi . Yarın değerleri alınca göreceğim artık durumu
canım ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım. 10 aydır olmuyor. sen hgs çektirdin mi
bat 6 nisan. Çok az kaldı heyecanla bekliyorum :-(
Hayir cektirmedim... İlla cektirmek gerekiyor mu
Canım pedictorle baktım sabah. 2. Çizgi çok net. Kan verdim sabah. Yarın alacağım sonucunu
mrb arkadaşlar.arada sırada girip takip etmeye çalışıyorum grupta olanları bazıları güzel haberler almış çok sevindim bazıları hala bekliyo bazılarıysa ümidini kaybetmiş tıpkı benim gibidün dayanamayıp test yaptım negatifti yine olmadı çok üzgün hissediyorum. kendimi hemen olacakmış gibi koşulladım galiba. bide ya hiç olmazsa psikolojisine girdimki o daha kötü. heryerde gezen bebekleri cocukları görmekten yıprandım.nereye baksam karnı burnunda bi kadın önümden geçiyo...yani anlıycanız depresyona girdim tamamen
hayırlısı olsun yüksek ihtimal sorun yok. Tebrik ederim Benm erken yapmaya cesaretim yok sana helal olsun vallagelişmelerden haberdar et bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?