mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

gokcemmm aynı bnm kafadasnsın çok sabırsız ve stresli. Böyle olmamak gerekiyo ama nerdeee gel de kendne anlat ))

Hay agzina sağlık aynen vallahi :) napcaz biz :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hay agzina sağlık aynen vallahi :) napcaz biz :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla sevincli haberde havalara uçarız da kötü haberde kendimizi yeriz bitiririz olacağı bu yani bat ne zaman senn ?

ayyy çok harika bir haber bu inan kendimmişim gibi şuan sevindim bebek haberleri kimin olursa olsun insanı mutlu ediyo yaa tebrik ederim sennde 6 nisandı dimi bat ?

Sagol tatlım darısı basına. EVET 6 nisandı ama ben biraz erken davrandım :)
4 tane test yaptım :):) 4 ü de pozitif. Şimdilik silik tabi . Yarın değerleri alınca göreceğim artık durumu

Ins canım benim hayırlısı tabiki... ben bir hafta önce kan testi yaptirdim negatif cikmisti kötü bi hafta geçirdim bu psikoloji ile o yuzden bugun sakinim cok zor Allahım yardım etsin hepimizede....

Adasu merhaba
Bendede cikolata kisti war. Dr.um d.kontrol hapini artik birak cocuk yap normal dogumla gecer demisti.hapi birakali 5 ay olcak.ama bende hala tik yok.acaba diyorum bebisi engelleyen kist mi yoksa 2,5 sene kullamdigim d.k. hapi mi? Sen ne kadardir deniyorsun?

o ağrıların normal olduğunu düşünmek istiyorum.. çünkü bende 5-6 gün kramp seklinde sol kasığımdan giriyordu.
fazla ayakta kaldığım zamanlarda özellikle. ancak dinlenince daha hafifliyordu. 2 gündür ağrı hiç yok gibi. implantasyon yani yerleşme ağrısı olabileceğini söyledi eşim.
benimde geçen carşamba 45, cuma 142, ve pazartesi 665 i gördük. dolayısıyla biraz telaşlandık.
eşim doktor olduğu için bana bir önceki kimyasal gebeliğimde tüm anormal gebelik çeşitlerini anlatmıştı.
bhcg'nin normalden cok artması Allah korusun mol gebelik tehdidi olabiliyormuş.
doktoruma sordum ancak cuma günü ultrasonda herşeyin belli olacağını söyledi.
Allah'ıma emanet korkuyorum ama vardır herşeyde bir hayır..

ben de az önce aldım sonucumu. 765 . yani 25 mart salı 48,96 31 mart ptesi 765. bana da çok geldi. ama biraz araştırdım normal yazıyo. sağlık ocağında verdim kanı ordaki dr da normal dedi. ben ağrım olunca dış gebelik olursa diye çok endişelendim ama bu değer biraz içimi rahatlattı. ağrım da yok şimdilik. şimdi bizimki normalden çok mu artmış oluyor. şimdi onun stresini mi yaşayacağız

canım ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım. 10 aydır olmuyor. sen hgs çektirdin mi

Sagol tatlım darısı basına. EVET 6 nisandı ama ben biraz erken davrandım :)
4 tane test yaptım :):) 4 ü de pozitif. Şimdilik silik tabi . Yarın değerleri alınca göreceğim artık durumu

hayırlısı olsun yüksek ihtimal sorun yok. Tebrik ederim Benm erken yapmaya cesaretim yok sana helal olsun valla gelişmelerden haberdar et bizi.

mrb arkadaşlar.arada sırada girip takip etmeye çalışıyorum grupta olanları bazıları güzel haberler almış çok sevindim bazıları hala bekliyo bazılarıysa ümidini kaybetmiş tıpkı benim gibi dün dayanamayıp test yaptım negatiftiyine olmadı çok üzgün hissediyorum. kendimi hemen olacakmış gibi koşulladım galiba. bide ya hiç olmazsa psikolojisine girdimki o daha kötü. heryerde gezen bebekleri cocukları görmekten yıprandım.nereye baksam karnı burnunda bi kadın önümden geçiyo...yani anlıycanız depresyona girdim tamamen

canım adet oldunmu negatif çıktıgı içinmi üzülüyosun..doktora gittinmi bir sorun mu var acaba, neden olmuyor diye böyle üzülmek seni yıpratır, bence olumsuzluklara odaklanınca en cok etkilenen hormonlar oluyo sen sadece bebek olmamasına odaklanmıssın hayatta başka güzelliklerde var aklını dagıtırsan pozitif duygular sana kendini iyi hissettirir belkide olmamasının tek sebebi sensindir öyle stres yapmıssınki beyninde bunu kabullenmiş olucagı varsada olmuyo diye düşünüyorum..benimde mesela eşim 2. bebek istemiyor çok denedim ama yanaşmıyor bu beni çok üzüyodu başlarda beni ama sonradan onu anlamayı ve kızmamayı terciih ettim mutsuz olmaktan başka bişeye yaramıyordu...haa bu bebekten vazgeçtim demek degil önceliklerimi değiştirdim olumlu uğraşlar buldum bu ay korunmasız oldu bikere yumurtlama dönemimde belki tutmuştur diye umut ediyorum okadar..senin durumun daha farklı tabi yaşayan bilir anlayamayabilirim seni ben diyorumki hayatı kendine ve sevdiklerine zehr etme şükret belki ozaman istediklerini rabbim sana verecektir canım..uzun oldu ama içime dokundu yazdıkların İnş. rabbim dualarını kabul eder hayırlısıyla..

hayırlısı olsun yüksek ihtimal sorun yok. Tebrik ederim Benm erken yapmaya cesaretim yok sana helal olsun valla gelişmelerden haberdar et bizi.

kız minok dün akşam dayanamayıp test yaptım negatifti sonra sinirden bi yere kaldırdım şimdi uyandm testte bi bakim dedim baktım silik çıkmış bu doğru olabilir mi çok şaşkınım yaa ?

slm hanifecim nasılsın bugün benim yarın regl günüm:)seninde 3gün kaldı meraklar içindeyim valla hem kendim hem senin için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…