canım adet oldunmu negatif çıktıgı içinmi üzülüyosun..doktora gittinmi bir sorun mu var acaba, neden olmuyor diye böyle üzülmek seni yıpratır, bence olumsuzluklara odaklanınca en cok etkilenen hormonlar oluyo sen sadece bebek olmamasına odaklanmıssın hayatta başka güzelliklerde var aklını dagıtırsan pozitif duygular sana kendini iyi hissettirir belkide olmamasının tek sebebi sensindir öyle stres yapmıssınki beyninde bunu kabullenmiş olucagı varsada olmuyo diye düşünüyorum..benimde mesela eşim 2. bebek istemiyor çok denedim ama yanaşmıyor bu beni çok üzüyodu başlarda beni ama sonradan onu anlamayı ve kızmamayı terciih ettim mutsuz olmaktan başka bişeye yaramıyordu...haa bu bebekten vazgeçtim demek degil önceliklerimi değiştirdim olumlu uğraşlar buldum bu ay korunmasız oldu bikere yumurtlama dönemimde belki tutmuştur diye umut ediyorum okadar..senin durumun daha farklı tabi yaşayan bilir anlayamayabilirim seni ben diyorumki hayatı kendine ve sevdiklerine zehr etme şükret belki ozaman istediklerini rabbim sana verecektir canım..uzun oldu ama içime dokundu yazdıkların İnş. rabbim dualarını kabul eder hayırlısıyla..
goncagülcüm minok arkadasıma yazdıgımı okur musun bana fikir verir misinn ne olur hamile miyim ben ?
canım resim çekip koyabilirmisin ayyy inş. dogrudur silik çıkınca hamilesin demek ama seninki cok sonra cıkmış bilemedim şimdi.
canım moralini bozmak istemem ama beklemiş test de çıkan sonuç doğru olacak olsa, kullanma klavuzunda 5 dk bekleyin 10 dk bekleyin yazmazlar. testi yapın ve iki çizgi çıkana kadar bekleyin yazarlar.
evet cok sonra cıktı bnde anlamadım böyle olanlar gercektn hamile kalmış oluo mu acaba ? pcden bağlanıorum telden cektm fotoyu. Pcye atmaya ugrasıorum atar atmaz etiketlicem seni .
canım moralini bozmak istemem ama beklemiş test de çıkan sonuç doğru olacak olsa, kullanma klavuzunda 5 dk bekleyin 10 dk bekleyin yazmazlar. testi yapın ve iki çizgi çıkana kadar bekleyin yazarlar.
evet silik bir çizgi var ama sanki dağılmış gibi..bence sen biraz daha bekle bu yanıltıcı olabilir çünkü daha cok erken.. pazar günü regl günün cumartesi sabahı yaparsın olurmu daha belirgin olur inş...
canım adet oldunmu negatif çıktıgı içinmi üzülüyosun..doktora gittinmi bir sorun mu var acaba, neden olmuyor diye böyle üzülmek seni yıpratır, bence olumsuzluklara odaklanınca en cok etkilenen hormonlar oluyo sen sadece bebek olmamasına odaklanmıssın hayatta başka güzelliklerde var aklını dagıtırsan pozitif duygular sana kendini iyi hissettirir belkide olmamasının tek sebebi sensindir öyle stres yapmıssınki beyninde bunu kabullenmiş olucagı varsada olmuyo diye düşünüyorum..benimde mesela eşim 2. bebek istemiyor çok denedim ama yanaşmıyor bu beni çok üzüyodu başlarda beni ama sonradan onu anlamayı ve kızmamayı terciih ettim mutsuz olmaktan başka bişeye yaramıyordu...haa bu bebekten vazgeçtim demek degil önceliklerimi değiştirdim olumlu uğraşlar buldum bu ay korunmasız oldu bikere yumurtlama dönemimde belki tutmuştur diye umut ediyorum okadar..senin durumun daha farklı tabi yaşayan bilir anlayamayabilirim seni ben diyorumki hayatı kendine ve sevdiklerine zehr etme şükret belki ozaman istediklerini rabbim sana verecektir canım..uzun oldu ama içime dokundu yazdıkların İnş. rabbim dualarını kabul eder hayırlısıyla..
nasıl çıktı canım sonucun?
haklısın tamamen canım bende biliyorum bu düşünceler sadece bana zarar verecek.ama inan elimde değil. senin ne güzel bi tane var inşallah ikincide bu ay olmuştur. benim stresimin altında çok şey var aslında. şu anda yurt dışındayım ve bir yıl ücretsiz izin aldım çalışömıyorum evdeyim şimdi. iznim gelecek şubatta bitiyo ve iznimi uzatabilmek içinde hamile kalmam gerekiyo vaktim az yani bekleme lüksüm çok yokbirazda duygusallaştım galiba negatif görünce çok üzüldüm. hayırlısı demekten başka çare yok. henüz adet olmadım ama geçen ayda negatif olmuştu ve bi gün sonra gelmişti adet yine öyle olur muhtemelen. senin eşin neden istemiyo bebek? özel bi nedeni varmı? ben bi taneyi bi becerebilsem çok geçmeden ikinciyi bile istiyorum
Hamileyim canım :) daha çok minik ama 3 haftalıkmış. 74 çıktı değer. 21 haziranda gel testler yapıcaz sana dedi sağlık ocağı. Sonrasında kadım doğumcuyla görüşeceğim. Şu anlık beklemedeyiz. İnşallah sorun olmaz.
hayat şartları seni acele etmeye zorluyo ama bu öyle bişeyki zaman kavramını biz belirleyemiyoruz rabbim ol diyor ve hiç ummadıgın anda bebegin sana geliyo tamamen süprizz belkide o yüzden bukadar mutlu oluyoruz vaktin azda kalsa şuna inandır kendini sen naparsan yap eğer zamanı gelmediyse bebeğinde sana gelmeyecek sabırla beklemeyi öğrenmek öyle zorki kendimden biliyorum..beklemeden bana gelen tek şey kızım oldu hapı bıraktığım ay hamile kaldım ben sanıyordumki daha çok beklerim öyle hazırlamıştım kendimi.....eşim bebek ağlamalarına pek dayanamaz maddiyatçıdır 1 tek evlat herşey onun için olsun istiyor amannn bir sürü nedeni var kendince..ama benim için hepsi bahane..ben sadece kızıma kardeş istiyorum yalnız kalmasın istiyorum okadar..senin eşin ne diyor bu duruma oda senin gibimi...doktora gittinmi
Hamileyim canım :) daha çok minik ama 3 haftalıkmış. 74 çıktı değer. 21 haziranda gel testler yapıcaz sana dedi sağlık ocağı. Sonrasında kadım doğumcuyla görüşeceğim. Şu anlık beklemedeyiz. İnşallah sorun olmaz.
gözün aydın canım darısı başımıza:) daha 3 haftalıkmış dedin merak ediyorum kaç günde bir adet görüyosun canım?
30 günde bir tatlım. Daha var aslında adetime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?