mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

goncagülcüm minok arkadasıma yazdıgımı okur musun bana fikir verir misinn ne olur hamile miyim ben ?

canım resim çekip koyabilirmisin ayyy inş. dogrudur silik çıkınca hamilesin demek ama seninki cok sonra cıkmış bilemedim şimdi.

evet cok sonra cıktı bnde anlamadım böyle olanlar gercektn hamile kalmış oluo mu acaba ? pcden bağlanıorum telden cektm fotoyu. Pcye atmaya ugrasıorum atar atmaz etiketlicem seni .

canım moralini bozmak istemem ama beklemiş test de çıkan sonuç doğru olacak olsa, kullanma klavuzunda 5 dk bekleyin 10 dk bekleyin yazmazlar. testi yapın ve iki çizgi çıkana kadar bekleyin yazarlar.

haklısın canım onu bende biliyorum ama ümit işte. Neyse bekleyip görelim daha 4 gün var beklemeye alıştık

canım moralini bozmak istemem ama beklemiş test de çıkan sonuç doğru olacak olsa, kullanma klavuzunda 5 dk bekleyin 10 dk bekleyin yazmazlar. testi yapın ve iki çizgi çıkana kadar bekleyin yazarlar.

netten arastırıyorumda bu şekilde hamile olduğunu öğrenenen ve öğrenmeyende var kimisi adet günü yaklastıgından hcg yüksek çıkıp tesste bu yüzden yanıltabilir diyo. Hayırlısı olsun ben kendimi kaptırmayayım en iyisi. Akışına bırakayım.

evet canım çok erken haklısın dün aksam seytana uydum da yaptım bitane daha test kaldı onu göz önünden çok uzaklara kaldırmam gerek bu durumu araştırdım da kimisi bu şekilde hamile kaldgnı ögrenmiş kimisi yanılmış hamile değilmiş birkaç gün daha beklemem lazım bnm yumurtlama geç oldu tarihi biliorm belki o yuzdendr belki de kimisi adete yakın hormon yükseldgi için testte de silik pozitif görünümü verebilirmiş beklemekten başka care yok bn kendimi olumsuza da hazırliyim kendimi kaptırmiyim hayırlısı olsun.

haklısın tamamen canım bende biliyorum bu düşünceler sadece bana zarar verecek.ama inan elimde değil. senin ne güzel bi tane var inşallah ikincide bu ay olmuştur. benim stresimin altında çok şey var aslında. şu anda yurt dışındayım ve bir yıl ücretsiz izin aldım çalışömıyorum evdeyim şimdi. iznim gelecek şubatta bitiyo ve iznimi uzatabilmek içinde hamile kalmam gerekiyo vaktim az yani bekleme lüksüm çok yok birazda duygusallaştım galiba negatif görünce çok üzüldüm. hayırlısı demekten başka çare yok. henüz adet olmadım ama geçen ayda negatif olmuştu ve bi gün sonra gelmişti adet yine öyle olur muhtemelen. senin eşin neden istemiyo bebek? özel bi nedeni varmı? ben bi taneyi bi becerebilsem çok geçmeden ikinciyi bile istiyorum

nasıl çıktı canım sonucun?

Hamileyim canım :) daha çok minik ama 3 haftalıkmış. 74 çıktı değer. 21 haziranda gel testler yapıcaz sana dedi sağlık ocağı. Sonrasında kadım doğumcuyla görüşeceğim. Şu anlık beklemedeyiz. İnşallah sorun olmaz.

hayat şartları seni acele etmeye zorluyo ama bu öyle bişeyki zaman kavramını biz belirleyemiyoruz rabbim ol diyor ve hiç ummadıgın anda bebegin sana geliyo tamamen süprizz belkide o yüzden bukadar mutlu oluyoruz vaktin azda kalsa şuna inandır kendini sen naparsan yap eğer zamanı gelmediyse bebeğinde sana gelmeyecek sabırla beklemeyi öğrenmek öyle zorki kendimden biliyorum..beklemeden bana gelen tek şey kızım oldu hapı bıraktığım ay hamile kaldım ben sanıyordumki daha çok beklerim öyle hazırlamıştım kendimi.....eşim bebek ağlamalarına pek dayanamaz maddiyatçıdır 1 tek evlat herşey onun için olsun istiyor amannn bir sürü nedeni var kendince..ama benim için hepsi bahane..ben sadece kızıma kardeş istiyorum yalnız kalmasın istiyorum okadar..senin eşin ne diyor bu duruma oda senin gibimi...doktora gittinmi

gözün aydın hayırlı uğurlu olsun. darısı tüm bekleyenlere inşallah:)

İnşallah ikna olur kardeşinin olmaması büyük bi eksiklik çünkü. Maddiyat falan herşey oluyo allah rızkını mutlaka verir. zamanla ikna olur bence. bende kızım olsun çok istiyorum hayırlısı tabi cinsiyet cokda önemli değil. kaç yaşında kızın?

ben eylülde doktora gittim hatta birsürü test istedim smear yaptırdım sarılık kızamık, herpes birde kedilerden geçen bi virüs varya onun için bile test yaptırdım hersey normaldi. hatta eylülden beri evde ovulasyon yaptım kendim hep düzenli aynı gün çift çizgi gördüm ve geçen ayda sonunda eşimin yanına geldim herşey yolunda düzenli kesin olur canım diyodum ama öyle olmuyomuş işte. bu ayda deneyip tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum eşim hiç gitmedi çünkü bide birlikte gidelim diyoruz bakalım

gözün aydın canım darısı başımıza:) daha 3 haftalıkmış dedin merak ediyorum kaç günde bir adet görüyosun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…