mart ayı hamile kalmak isteyenlerin listesi

yapmadım teste bekleyeyim diyorumçıkmaz ya yoksa yapsam mı bilemedim şidmi 5 var sonuçta çıkmaz ki şimdi:) yarın sabah ilk idrarla yaparım yazarım kızlar... bu arada erkenden gösteren pahalı testler varmış bir kaç marka öğrendim burada bulabilirsem alıcam...

canım yarın sabah yapacaksan bu akşam fazla su içme. idrarın iyice koyulaşsın.

çıkar mı sence?

bilemem ki. 5 gün kala zor gibi. ama çıkanlarda var. denemeden bilemeyiz. benim ilk gebeliğim üç gün geçene kadar çıkmadı bu sefer iki gün kala çıktı. öncesi gün akşam hiç su içmedim. sabah kalkar kalkmaz yaptım. silik de olsa çıktı. kişiden kişiye değişir hormon salgılanış hızı.

canım bence yapma ne gerek var pahalı test almaya en azından regle 1gün kala normal bir testle yap silikte olsa çıkma ihtimali daha fazla öncesinde negatif cıkar moralin bozulur 5gün boyunca üzülürsün bence az daha sabır...benimde hala kırmızılar gelmedi olsamda kurtulsam beklmekten..

aslında ikimizinki de aynı artmış gibi.
benim 5 günde 665 senin 6 günde 765 hemen hemen aynı yani.
dış gebelik de az artış oluyor oyle değildir bence ikimizinki de.
inşallah herşey normal olacak hayırlı haberlerimizi alırız Allahın izniyle gönlünü ferah tut.

Hayırlı olsun canim..Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin. Kacinci denemede tuttu? :))

günaydın kızlarrr dün benim adet günümdü ve olmadım çok şaşkınım regl olucagıma okadar emindimki şu saat oldu gelen giden yok ben hala şüphelenemiyorum 2 aydır hiç gecikmemişti belki mevsimseldir yada stres felan yapmışımdır ondan gecikmiştir diyorum..dün her ihtimale karşı gebelik testi aldım beklemedeyim:)

gebe kalırsan maşallah çok doğurgansın diyecem sana canım. herkes aylarca uğraşıyor sen tek seferle ve korunarak gebe kalırsan maşşallaaaaaah:)

ayy testi niye yap mıyorsunuz? varsa çok yüksek ihtimalle belirgin bir şekilde çıkar zaten. gönlünüze göre olsun :)

ayy testi niye yap mıyorsunuz? varsa çok yüksek ihtimalle belirgin bir şekilde çıkar zaten. gönlünüze göre olsun :)

aklıma geliyor devamlı kalkıp yapmak istiyorum ama bişi tutuyo beni bugünde geçsin yarın yaparım diyorum ama heran fikrimden vazgeçebilirim:)hap kullanmayı bıraktıktan 2 ay sonra adetim 2gün geçmişti kesin hamileyim dedim test felan aldım akşamına regl oldum birazda ondan bekliyorum galiba.. sagol canım cümlemizin:)

hayırlısı olsun. ben de regle 5 gün kala aşırı sabırsızlanmıştım. eve test almıyordum yapmamak için :) 3 gün kala dayanamadım yaptım çıktı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…