canım ben korunmuyorum eşim korunuyor riskli günlerde geri çekilme yapıyor okadar..bende riskli zamana dikkat ediyorum..bişeyleri ertelemekten nefret ediyorum ama mecbur kalıyor insan bazen..ins. canım seninde az kalmış sabırsızlık had safhada dimi test felan yaptınmı hiç beklemedemisin regl gününe kadar..
yapmadım teste bekleyeyim diyorumçıkmaz ya yoksa yapsam mı bilemedim şidmi 5 var sonuçta çıkmaz ki şimdi:) yarın sabah ilk idrarla yaparım yazarım kızlar... bu arada erkenden gösteren pahalı testler varmış bir kaç marka öğrendim burada bulabilirsem alıcam...
canım yarın sabah yapacaksan bu akşam fazla su içme. idrarın iyice koyulaşsın.
çıkar mı sence?
yapmadım teste bekleyeyim diyorumçıkmaz ya yoksa yapsam mı bilemedim şidmi 5 var sonuçta çıkmaz ki şimdi:) yarın sabah ilk idrarla yaparım yazarım kızlar... bu arada erkenden gösteren pahalı testler varmış bir kaç marka öğrendim burada bulabilirsem alıcam...
ben de az önce aldım sonucumu. 765 . yani 25 mart salı 48,96 31 mart ptesi 765. bana da çok geldi. ama biraz araştırdım normal yazıyo. sağlık ocağında verdim kanı ordaki dr da normal dedi. ben ağrım olunca dış gebelik olursa diye çok endişelendim ama bu değer biraz içimi rahatlattı. ağrım da yok şimdilik. şimdi bizimki normalden çok mu artmış oluyor. şimdi onun stresini mi yaşayacağız
Hayırlı olsun canim..Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin. Kacinci denemede tuttu? :))Hamileyim canım :) daha çok minik ama 3 haftalıkmış. 74 çıktı değer. 21 haziranda gel testler yapıcaz sana dedi sağlık ocağı. Sonrasında kadım doğumcuyla görüşeceğim. Şu anlık beklemedeyiz. İnşallah sorun olmaz.
günaydın kızlarrr dün benim adet günümdü ve olmadım çok şaşkınım regl olucagıma okadar emindimki şu saat oldu gelen giden yok ben hala şüphelenemiyorum 2 aydır hiç gecikmemişti belki mevsimseldir yada stres felan yapmışımdır ondan gecikmiştir diyorum..dün her ihtimale karşı gebelik testi aldım beklemedeyim:)
Hayırlı olsun canim..Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin. Kacinci denemede tuttu? :))
gebe kalırsan maşallah çok doğurgansın diyecem sana canım. herkes aylarca uğraşıyor sen tek seferle ve korunarak gebe kalırsan maşşallaaaaaah:)[/
aslında bi kere korunmasız oldu yumurtlama zamanına denk gelmiş olabilir ama planlamadım bilemiyorum eğer gebe kalırsam eşime söylemicem bir süre..onu kandırmış gibi olucam riskli dönemde oldugumuzu söylüyorum genelde çünkü..neysee bunlar için henüz erken ben hala adet olucagıma inanıyorum bütün regl belirtilerini yaşadım çünkü..bu arada canım annemde üst üste çok gebe kalmış anlayamamış biz 3 kardeşiz 4 tanede düşük var haberi olmadıgı için yalnış işler yapmış felan ona çekmişte olabilirim:)
günaydın kızlarrr dün benim adet günümdü ve olmadım çok şaşkınım regl olucagıma okadar emindimki şu saat oldu gelen giden yok ben hala şüphelenemiyorum 2 aydır hiç gecikmemişti belki mevsimseldir yada stres felan yapmışımdır ondan gecikmiştir diyorum..dün her ihtimale karşı gebelik testi aldım beklemedeyim:)
gebe kalırsan maşallah çok doğurgansın diyecem sana canım. herkes aylarca uğraşıyor sen tek seferle ve korunarak gebe kalırsan maşşallaaaaaah:)[/
aslında bi kere korunmasız oldu yumurtlama zamanına denk gelmiş olabilir ama planlamadım bilemiyorum eğer gebe kalırsam eşime söylemicem bir süre..onu kandırmış gibi olucam riskli dönemde oldugumuzu söylüyorum genelde çünkü..neysee bunlar için henüz erken ben hala adet olucagıma inanıyorum bütün regl belirtilerini yaşadım çünkü..bu arada canım annemde üst üste çok gebe kalmış anlayamamış biz 3 kardeşiz 4 tanede düşük var haberi olmadıgı için yalnış işler yapmış felan ona çekmişte olabilirim:)
kaç yaşındasın canım, sınava ne zaman gireceksin? ne mezunuydun?
kaç yaşındasın canım, sınava ne zaman gireceksin? ne mezunuydun?
33 yaşındayım kpss lisans sınavına inş. giricem sıkı hazırlanıyorum el sanatlarım öğretmeni mezunuyum canım..suandada ev hanımlığı modundayım geçiçi süre tabiki çalışmak istiyorum çünkü..4 yaşında birde kızım var rabbim herkese nasip etsin kızıma kardeş istiyorum nasipse..sen gebemiydin canım hatırlayamadım
33 yaşındayım kpss lisans sınavına inş. giricem sıkı hazırlanıyorum el sanatlarım öğretmeni mezunuyum canım..suandada ev hanımlığı modundayım geçiçi süre tabiki çalışmak istiyorum çünkü..4 yaşında birde kızım var rabbim herkese nasip etsin kızıma kardeş istiyorum nasipse..sen gebemiydin canım hatırlayamadım
kaç puanla atanıyor istanbula senin bölümünden mezunlar canım.istanbuldaydn dimi? hedefin kaç? evet ben 5+1im bugun. henüz çok yeni. keseyi görmeyi bile gitmedim daha. ptesi gidicem.
ayy testi niye yap mıyorsunuz? varsa çok yüksek ihtimalle belirgin bir şekilde çıkar zaten. gönlünüze göre olsun :)
:)) aa tamam geliyorummmmmelifcim gelsene aralık annelerine http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=698216&page=25
kaç puanla atanıyor istanbula senin bölümünden mezunlar canım.istanbuldaydn dimi? hedefin kaç? evet ben 5+1im bugun. henüz çok yeni. keseyi görmeyi bile gitmedim daha. ptesi gidicem.
canım ben istanbuldayım atanma puanımız 70-80 puan kontenjan cok az veriliyor bizde o yüzden yüksek puan almak zorundayım..cok sevindim seninde 2. kardeş ne güzel ben gebe kalınınca oluşan sorunlardan korkuyorum mide bulantısı kusma başagrısı ilaç kullanamıyosun ders çalışamam diye korkuyorum ilk gebeliğim cok sorunsuzdu ama benzemiyomuş birbirine..inş. keseyi ve kalp atışlarını duyarsın canım bizede haber ver..
ayy testi niye yap mıyorsunuz? varsa çok yüksek ihtimalle belirgin bir şekilde çıkar zaten. gönlünüze göre olsun :)
aklıma geliyor devamlı kalkıp yapmak istiyorum ama bişi tutuyo beni bugünde geçsin yarın yaparım diyorum ama heran fikrimden vazgeçebilirim:)hap kullanmayı bıraktıktan 2 ay sonra adetim 2gün geçmişti kesin hamileyim dedim test felan aldım akşamına regl oldum birazda ondan bekliyorum galiba.. sagol canım cümlemizin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?