adetimin 4. günü klomene başladım 6 martta. günde 2 şer tane 5 gün sürdü. iğneyide 17 martta yaptırdım canımyazdıgının aynısı canım benim durumda.canım sen igneni ne zaman yaptın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetimin 4. günü klomene başladım 6 martta. günde 2 şer tane 5 gün sürdü. iğneyide 17 martta yaptırdım canımyazdıgının aynısı canım benim durumda.canım sen igneni ne zaman yaptın?
ilaç 10 martta bitmiş neden igne 1 hafta sonra yapıldı.yumurtalar buyumemiş miydi? ben adetin 4.gunu 16 martta gittim aynı gun klomene başladım 5 gun.21 mart kontrole gittim.23 mart gunu igneni yap dedi.adetimin 4. günü klomene başladım 6 martta. günde 2 şer tane 5 gün sürdü. iğneyide 17 martta yaptırdım canım
kan pıhtılaşması canım.ilki kürtaj 3 düşüğüm oldu bu yüzden.pko da var...senin problemin neipek 52 ? pko musun?
inşallah ya çok stresliyim.tabi haber vericem hemencik.gunaydın herkese :)ipek 52 canım hadi hayırlısı inşallah.eminim çok guzel yumurtaların olmuştur.Gelişim durumuna gore igne verir doktorun.geldiginde bizede haber ver canım.
canım benimkide çarşamba bitti cumartesi gel demişti ama cuma cumartesi ameliyatı varmış o yüzden bugün gidicem.inşallah doktorunun dediği gibi olmuştur canım yalnız kafama bişey takıldı benim ilacım pazartesi bitti doktor cuma günü yani yarın kontrole çağırdı benim ki sanki biraz geç kalmış gibi geldi şimdi bana
bende hala bekliyorum hala hasta da olmadımAllah hepimizin yardımcısı olsun ya çok zor beklemek
ben 20 martta yaptırdım iğneyi
canım sen iğneyi yaptırılalı çok olmus belirti filan var mı ?benim 7 marttı çatlatma iğnesi olduğum gün
iyi ozaman biraz rahatladım bende geç kaldım diye düşünmüştüm gelişmeleri bizede haber ver hayırlı haberlerle dön inşaallahcanım benimkide çarşamba bitti cumartesi gel demişti ama cuma cumartesi ameliyatı varmış o yüzden bugün gidicem.
canım benim de 2 tane yumurtam vardı biri 19 mm di diğerini söylemedi doktor ve o gün iğnemi yaptırdım 2 gun ust uste ilişki dedi doktor daha sonrada düzenli ilişi dedi o yuzden ilişkiye devam etmen iyi olurkızlar bişey sorucam.biliyorsunuz ben pazartesi yaptım igneyi.o gun agrım sızım yoktu ama gece ateş bastı beni.salı akşamı ilişki oldu ve salı gunude dunde kasıklarımda agrı ve kramplar yaşadım muhtemelen çatlıyordur diye duşundum.şöyle bişey 21 martta yumurtalarımın boyuna baktıgında sag yumurtamın kuçuk oldugunu söylemişti 13mm benim bugun perşembe oldu ama hala ara ara kramplarım oluyor kasıkta.özellikle de sağ kasıkta ( yumurta kuçuk olan taraf ) acaba buyudude o da mı çatlıyor? bu gecede ilişki olacak ama acaba işe yarar mı?
sağol canım inşallah.iyi ozaman biraz rahatladım bende geç kaldım diye düşünmüştüm gelişmeleri bizede haber ver hayırlı haberlerle dön inşaallah
klomenden sonra 2 günde bir kontrole çağırıp yumurtalıklarıma baktı. 17sinde istediği büyüklüğe geldiği için iğneyi o zaman yaptı.ilaç 10 martta bitmiş neden igne 1 hafta sonra yapıldı.yumurtalar buyumemiş miydi? ben adetin 4.gunu 16 martta gittim aynı gun klomene başladım 5 gun.21 mart kontrole gittim.23 mart gunu igneni yap dedi.
minis61 işlerim bugün çok yoğun geriye dönük dikkatli bakamıyorum belki yazmşsındır ama göremedim. iğne yaptıralı çok olmuş, test yaptırmadınmı? belki hamişsindir??bende hala bekliyorum hala hasta da olmadım
canım senin hasta olmana sevindim.yoksa kist olsaydı daha kötu olacaktı.bakalım hayırlısı bu ay neler olacak..yine klomen kullanacak mısın?evet bugün hasta oldum ama çok şükür uzamadı demek hormonlarım normal :)
,