MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

deriiiin bi umutsuzluğun içinden günaydın diyorum kızlar..dün gittim kontrole.maalesef klomen işe yaramamış.zaten bende pek etki etmiyodu son gebeliğimdede böyle olmuştu.klomen işe yaramamış menogon iğneyle dewam etmiştik olmuştu.2 kutu menogon iğne yazdı sgk karşılamadı 2 kutuya 260 lirayı bayılıp aldım ilkini yaptırdım dün inşallah işe yarar.3 tane daha yaptırıcam pazartesi kontrole gidicem..
hayırlısı canım inşallah işe yarar.

bende derin bir umutsuzluk içindeyim ipek 52 ipek 52 cim. pazar akşamı ilişki oldu.pazartesi igne yaptırdım.36 saat sonra salı gunu ilişki oldu.çarşambayı boş geçtik.dun akşam yapacaktık ama olmadı çunku eşim hasta grip olmuş.buna ragmen yapmaya çalıştık ama yazık hali yok yapamadı olmadı.o yuzden bu aydan hiç umudum kalmadı.

mrb arkadaslar benim de bu klomen de 2. ayım. bugün adetimin 13. günü. doktor iğne verdi ama bulmak cok zor idi. yarına getirtebileceğim ancak ve yarın yaptıracağım iğne yi. bu sorun olur mu iğne adetin kaçıncı günü yapılıyo, herhangi bir kriter günü var mı ?
iğneyi yıumurtalar olgunlaştığında yaptırıyor doktor. yarına kadar çatlamazlar heralde, sorun olmayabilir

bende derin bir umutsuzluk içindeyim ipek 52 ipek 52 cim. pazar akşamı ilişki oldu.pazartesi igne yaptırdım.36 saat sonra salı gunu ilişki oldu.çarşambayı boş geçtik.dun akşam yapacaktık ama olmadı çunku eşim hasta grip olmuş.buna ragmen yapmaya çalıştık ama yazık hali yok yapamadı olmadı.o yuzden bu aydan hiç umudum kalmadı.
yaa o kadar üzgün o kadar mutsuzumki....istenmeyen çocuklar bile bile kürtajlar neler var bide bize bak.tedaviler hayal kırıklıkları.isyan etmek geliyo içimden dualara sığınıyorum.rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah.sende çok sıkma canını olacağı varsa olmuştur tek ilişkiyle bile.içini ferah tut.

Kizlar ignenin 11. Gunu ve bende zamqn zaman bel agrisu oluyo adet olacakmsm gibi...

yaa o kadar üzgün o kadar mutsuzumki....istenmeyen çocuklar bile bile kürtajlar neler var bide bize bak.tedaviler hayal kırıklıkları.isyan etmek geliyo içimden dualara sığınıyorum.rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah.sende çok sıkma canını olacağı varsa olmuştur tek ilişkiyle bile.içini ferah tut.
evet moral bozmak olumsuzu düşünmek yok birbrimize umut olcaz inşallah bir on gün sonra hamilelik haberleriyle göreceksiniz benim hep umudum var sizde umutsuz olmayın tüp bebekle bile tutmayn gebelikler var buda demek oluyor ki rabbimin elinde herşey o ol demeden hiç bir şey olmuyor inşallah bizim için de ol diyecek rabbim bunu biliyorum

evet moral bozmak olumsuzu düşünmek yok birbrimize umut olcaz inşallah bir on gün sonra hamilelik haberleriyle göreceksiniz benim hep umudum var sizde umutsuz olmayın tüp bebekle bile tutmayn gebelikler var buda demek oluyor ki rabbimin elinde herşey o ol demeden hiç bir şey olmuyor inşallah bizim için de ol diyecek rabbim bunu biliyorum
haklısın canım inşallah o günleride görürüz hepimiz.

aynı şeyleri duşunuyorum canım.sokakta yaşayanlar var.duzensiz hayatı olanlar uyuşturucu kullananlar .onların bunyesinde ne varda hamile kalıyorlar.biz o kadar dikkat ediyoruz yinede kalamıyoruz.bu nasıl adelet diyorum :(

iğneyi yıumurtalar olgunlaştığında yaptırıyor doktor. yarına kadar çatlamazlar heralde, sorun olmayabilir
inşallah canım teşekkür ederim. dün yaptırmam gereken iğneyi bugün öğlenden sonra yaptırabilcem ancak.. ilişki zamannı yine iğneden 36 saat sonra mı olmalı?

inşallah canım teşekkür ederim. dün yaptırmam gereken iğneyi bugün öğlenden sonra yaptırabilcem ancak.. ilişki zamannı yine iğneden 36 saat sonra mı olmalı?
bence sen 36 saati bekleme.zaten benim doktorum igne oldugun gunden itibaren 3 gun ust uste ilişki demişti.

bence sen 36 saati bekleme.zaten benim doktorum igne oldugun gunden itibaren 3 gun ust uste ilişki demişti.
hım öyle mi. benim doktorum ilişki zamanı ile ilgil,i hiç bi şey demedi zaten.. bugünden başlayalım o zamn, zaten iğneyi geciktirdiğim için belki de çatlama ihtimali de var hayırlısı bakalım...teşekkür ederim ;) peki bu iğne acı yapıyo mu bi de direk eczaneden alcam acil e gittiğimde yapıyolar di mi, bilginiz var mı

hım öyle mi. benim doktorum ilişki zamanı ile ilgil,i hiç bi şey demedi zaten.. bugünden başlayalım o zamn, zaten iğneyi geciktirdiğim için belki de çatlama ihtimali de var hayırlısı bakalım...teşekkür ederim :KK66: peki bu iğne acı yapıyo mu bi de direk eczaneden alcam acil e gittiğimde yapıyolar di mi, bilginiz var mı
eczaneden reçeteni iste canım onu gösterince yapıyolar.

aynı şeyleri duşunuyorum canım.sokakta yaşayanlar var.duzensiz hayatı olanlar uyuşturucu kullananlar .onların bunyesinde ne varda hamile kalıyorlar.biz o kadar dikkat ediyoruz yinede kalamıyoruz.bu nasıl adelet diyorum :KK43:
aynen öyle canım..ne diyelim dua edip bekliyoruz.

hım öyle mi. benim doktorum ilişki zamanı ile ilgil,i hiç bi şey demedi zaten.. bugünden başlayalım o zamn, zaten iğneyi geciktirdiğim için belki de çatlama ihtimali de var hayırlısı bakalım...teşekkür ederim :KK66: peki bu iğne acı yapıyo mu bi de direk eczaneden alcam acil e gittiğimde yapıyolar di mi, bilginiz var mı
canın senin igne otrivelle mi? benimki oydu.eczaneden aldım.işyerimdeydim zaten binanın içinde emzirme odası var.girdim oraya göbek deliginin iki parmak yanına yapacaksın demişti doctor.iki parmagınla etini sıkıştırıyorsun ve igneyi yapıyorsun.kuçucuk bir igne aşı gibi yani.hiç canım acımadı hiççç ki ben igneden çok korkarım.

çatlatma ignesini yapan tecrubeli arkadaşlarım bişey sormak istiyorum.benim hala ara ara kasıgıma sancı girip çıkıyor ama öyle dayanılmayacak gibi degil yani.sizler igneden 5 gun sonra bu tur semptomlar yaşadınız mı?

Back
X