MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

mrb arkadaslar benim de bu klomen de 2. ayım. bugün adetimin 13. günü. doktor iğne verdi ama bulmak cok zor idi. yarına getirtebileceğim ancak ve yarın yaptıracağım iğne yi. bu sorun olur mu iğne adetin kaçıncı günü yapılıyo, herhangi bir kriter günü var mı ?
Canım iğnenın yapılacagı gunu doktor soyluyor.ben cmtesı gıtmıstım yumurtaların boyuna baktı ve pzartesı saat 10 da yap dedi.sana ne zaman yapmanı soyledı?

bana bugün yapmamı söyledi ama iğneyi eczanelerde bulamadaım :( yarın sabah ancak alabileceğim.

desirrem desirrem kist olmamıştır inşallah bende öyle dua ediyorum.Evet yine kullanacağım ilaç.Pazartesi doktora gideceğim inşallah bu ilk ayımdı inşallah ikincide olur

bana iğneyi vurulmadan bi gün önce vurulduktan 36 saat sonra ve gün aşırı 4 ilişki önerdi

ayrıca iğneden sonra ilişki ne zamn olcak filan doktor bi şey demedi hiç. bu konuda bilginiz var mı?

canım ben de iğneyi p.tesi oldum benim dr aynı gece ve sonrasında bir hafta günaşırı ilişki dedi..ama bazı drlar da iğnenin ertesi günü diyor yani 36 saat sonrasına..ben denemedim ama eczaneden ovülasyon testi al istersen madem bugün iğne yaptıramadın..ben eczane eczane dolaşırım walla bulamazsam :))

canım ben de iğneyi p.tesi oldum benim dr aynı gece ve sonrasında bir hafta günaşırı ilişki dedi..ama bazı drlar da iğnenin ertesi günü diyor yani 36 saat sonrasına..ben denemedim ama eczaneden ovülasyon testi al istersen madem bugün iğne yaptıramadın..ben eczane eczane dolaşırım walla bulamazsam :))
ovulasyon testlerim de var yapıyorum her gün , çift çizgiler cıkıyo sürekli ama tabi ne derece doğru bilmiyorum.. gecen ay da bu testlerden yaptım her gün, belirledim yumurtlama tarihimi fakat gebelik olmadı malesef :(

desirrem desirrem kist olmamıştır inşallah bende öyle dua ediyorum.Evet yine kullanacağım ilaç.Pazartesi doktora gideceğim inşallah bu ilk ayımdı inşallah ikincide olur
Canım onlar zaten adetle atılıp rahım temızlenıyormus.sen ıcını ferah tut.aminnn canım inşallah su ezan okunurken rabbım sesimizi duyar

Yaaa bısey dıcem benım gogus uclarıma iğne batar gıbı olmaya basladı noluyor yaaa.gebelık olmazda kotu bısey olursa dıye daha cok korkuyorum ben :(

Canımmmm... inşallah senin olur ama bence kendini çok dinleme,anlam yüklememeye çalış vücudundaki tepkilere.Benim de acımıştı göğüs uçlarım,midem bulandı,göğsümdeki damarlar o kadar belirginleşmişti ki ilaçlardan olmuş sanırım ama hamile değilim olmadı ve ben yıkıldım 10 aydır bekliyorum ama bu defa başka bişey oldu.Çok ağladım... İnşallah senin bu ay olur dua edelim ama olmama ihtimali de var.

Canımmmm... inşallah senin olur ama bence kendini çok dinleme,anlam yüklememeye çalış vücudundaki tepkilere.Benim de acımıştı göğüs uçlarım,midem bulandı,göğsümdeki damarlar o kadar belirginleşmişti ki ilaçlardan olmuş sanırım ama hamile değilim olmadı ve ben yıkıldım 10 aydır bekliyorum ama bu defa başka bişey oldu.Çok ağladım... İnşallah senin bu ay olur dua edelim ama olmama ihtimali de var.
Cok haklısın canım.en ıyısı dınlememek kendı halıne bırakmak.yarında ailemin yanına gıdıcem memlekete akrabalarımı goreyım neseleneyım kafam dagılsın :) bu aksamda ilişki olsun sonrası rabbıme kalmıs.ol derse olur zaten

Yaaa bısey dıcem benım gogus uclarıma iğne batar gıbı olmaya basladı noluyor yaaa.gebelık olmazda kotu bısey olursa dıye daha cok korkuyorum ben :KK43:

canım bence de kendini dinleme çok..ben de çok hevesleniyorum tuhaf tuhaf şeylere yoruyorum kafamı elde değil ama kendimi her 2 sonuca da hazırladım..kan testi negatifse gidip eğlenip bol bol içip ağlıcam kocamla keyfini çıkararak ağlıcam ama :)) olursa da alışveriş yapcam bol bol, ay hadi inşallah bi güzel haber gelsin bu ay birimizden :)

inşallah hepimizde tüm isteyenlerde güzel haber alır bu mart ayında yada nisan inşallah bende yarın doktora gidiyorum ama bu gün bendede tuhaf bir şey oldu sanki yumurta çatlarken vücutta ateş basmasıfalan oluyor bende ve ellerim hafif şişer akıntım değişir bugün sanki hepside oldu ama doktor yarın bakacak bakalım geç mi kalmışız yoksa dah vakti varmı

Kızlar benım umudum kalmadı cunku esim cok hasta oldu.yapmaya calıstık ama olmadı.zaten fena grup olmus ılıskı olsada kıymetı olmayacaktı.iğneden bır once ve bır gun sonra ılışkı oldu.benım bu ay umudum yok tutmamıstır :(

Kızlar benım umudum kalmadı cunku esim cok hasta oldu.yapmaya calıstık ama olmadı.zaten fena grup olmus ılıskı olsada kıymetı olmayacaktı.iğneden bır once ve bır gun sonra ılışkı oldu.benım bu ay umudum yok tutmamıstır :KK43:

canım üzülme nerden biliyorsun şimdiden tutmadığını..zaten 2 ilişki olmuş, spermler içerde 72 saat canlı kalabiliyormuş ve yumurta da çatladığında 12 saat..belki bi yerde kesişmiştir yolları :)) güzel düşün, güzel olsun:)

Bende bu ay klomen kullandım bekliyorum .. Bir bebek kaybım var 8 ay önce basladık calısmalara olmayınca bu ay klomen verdi dr ben birde yumrtlama testi kullandım net iki çizgiyi. 16. Gün gördümm simdi bekliorum allahım hepimizin kucagını saglıklı bebeklerle doldursun inşallah

deriiiin bi umutsuzluğun içinden günaydın diyorum kızlar..dün gittim kontrole.maalesef klomen işe yaramamış.zaten bende pek etki etmiyodu son gebeliğimdede böyle olmuştu.klomen işe yaramamış menogon iğneyle dewam etmiştik olmuştu.2 kutu menogon iğne yazdı sgk karşılamadı 2 kutuya 260 lirayı bayılıp aldım ilkini yaptırdım dün inşallah işe yarar.3 tane daha yaptırıcam pazartesi kontrole gidicem..

Back
X