MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Canım tedavı surecını bılmıyorum ama bence pes etme tersıne üstüne gıt bılıyorum çok zor ams yapacak bı seyımız yok dusunmemeye calıs başka şeylerle ugras ama pes etme

belki bizlerde farklılık var bilmiyorum ki canım hiç anlamadım yasak dedi. hap bittikten ertesi gününden başlayarak gün aşırı ilişki dedi. adet gününde adet olsanda olmasanda gel dedi.

Kizlarr bisi sorcamm benim bat yarinn iki gundur sadece sag kasigimda agri var ama yumurtlama agrisi gibi ayni minik batmalar var hic adet sancisi yok :s bide bu gun iliski oldu ve ayaga kalkinca akiyo ya bisilerr hafif pembemsi geldii 1 defa sonrasinda gelmedi hicbise su an bile surekli bi sanci var ufaktan

mrb canım, benim bu ayda hüsran oldu inş.sen olmazsın adet de bebeğine kavuşursun bu ay hayirlisiyla yarın doktora gideceğim bakalım klomen verecek mi tekrar
İnşallah cnm hakkımızda hayırlısı Allahın dediği olur...
Hee hadi bakalım cnm her edersin burdan bize

Canım tedavı surecını bılmıyorum ama bence pes etme tersıne üstüne gıt bılıyorum çok zor ams yapacak bı seyımız yok dusunmemeye calıs başka şeylerle ugras ama pes etme

canım bugün 1 yıl 1 ay oldu tüm tahlil tetkik ve tedavilere başlayalı..ondan öncesi de doğal yolla denemeli 2 yıla yakın zaman..doktora gidip bacağımı açıp o ekrana bakmaktan bıktım..ilaç kullan,ilaç değiştir,yumurta olmuş mu, kaç tane olmuş, kaç cm, iğneler,çatladı mı çatlamadı mı diye düşünmek, her defasında yeni bir kötü sürpriz oldu..septum çıktı,tüpler tıkandı,ameliyat olundu..çile bitmedi pco çıktı..tam psikolojik olarak tükendiğim an şimdi yeniden sarıldım hayata..ve çocuk meselesini bir süreliğine kafamdan çıkarıp atmak istiyorum..ben üstüne gittikçe başka bir engel çıkıyor..bunda da vardır bir hayır elbet..o yüzden şimdilik dansa adıyorum kendimi ve çok mutlu oluyorum böyle..eski düzenli iş hayatıma da dönüyorum..bodoslama yaşıcam artık ilişki olayını da..öyle ovülasyonmuş filan kasmıcam çünkü böyle olmuyor anladım..pes etmek demeyelim buna..ara verdim kafa dağıtmak için

Canım bende dün gece sana yazacaktım bu aralar adet olman lazım dı çünkü en doğru kararı vermişsin senin için belki böyle daha iyi olacak bende yarın adet olacam bu gün test yaptım kocaaa bir negatif senin gibi radikal karalar alamıyorum çünkü çalışıyorum ve Çocuğum var bende doktora gitme taraftarı Değilim Ramazan sonuna kadar beklemedeyim nasipse

merhaba canım,her zaman bi umut var buna inan.ben kan verdim negatif çıktı bir hafta sonra tekrar werdim 9 çıktı.geç döllenme olabiliyor.herşeyin hayırlısı kimse umutsuzluğa kapılmasın...

merhaba canım,her zaman bi umut var buna inan.ben kan verdim negatif çıktı bir hafta sonra tekrar werdim 9 çıktı.geç döllenme olabiliyor.herşeyin hayırlısı kimse umutsuzluğa kapılmasın...
Günaydın Kızlar yumurtam kendiliqinden çatladı bu ay hemde öle bi çatladıki acillik etti beni bakalım ne olcak inşallah qelir bebişler...

Ah be arkadaşım tabi ki onu demiyorum ama söylemeye çalıştığım şey kalbini görmeden sevinmek, umutlanmak istemiyorum. Sonrası çok üzücü oluyor. Aynen öyle rabbim nasip ettiyse olacak ama bu ay değil sanırım günlerdir gölge gibi hatta 2 gün önce bariz görünen çizgi bu sabah yok oldu izi bile yok... Zaten bel ağrılarım da başladı. Bu regl yaklaşıyor demektir. Yine olmadı yine olmayacak önümüzdeki ay zaten eşim burada olmayacak sonrasında başka başka sorunlar ben de bu işi rafa kaldırıyorum artık umudum kalmadığı gibi sabrımda kalmadı yapacak bir şey yok En azından bir tane Yavrum olduğu Allah'a şükrediyorum ve onu da bu konuda ikna etmeye çalışacağım. Olursa ileride bir gün sürpriz olur. olmazsa da yapacak bir şey yok artık tedavi dr vs bırakıyorum. Herkesin kardeşi olacak diye bir şey yok. Sonuçta bende artık böyle düşünüyorum çok yoruldum çok yıprandım. Regl günü geldiğinde üzülmekten dr a git ilaç iğne yok kist vs. uğraşmaktan çok daraldım. Boğuluyorum sürekli aklımda başka şeylere odaklanamıyorum. Öyle olunca da mutsuz oluyorum. İkinci çocuğu düşünmediğim zaman ne kadar da rahattım. hormonlarım vücudum, beynim her şeyim iyiydi, ta ki ilk kimyasalı yaşayana kadar sonra her şey bozuldu. Neyse senin de canını sıkmak istemem rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...

Selamlara. Bana da En son nisan da aşılama yapildi ama pko dan dolayi catlatma ignesiyle bile yumurtam catlamamis. Doktorum 1 ay tedavi verdi pkonun kuculmesi icin. Tedavinin yaninda sogan kuru yapicam bende. Daha once bu tedaviyle temizlemiştim kisti.. Moralimizi duzgun tutabilmek ne mumkun ama sporla, zumbayla veyogun iş temposuyla deşarj olmaya calişıyorum. Allah yardimcimiz olsun

Son düzenleme:
evet hem de 1 gün gecikti..az kalsın heyecanlanıp test yapacaktım ki geldi..senin inşallah bu denemende olur canım, kısmet herşey..stres yapma..ben sizi buradan takip edicem..
Benimde öyle oldu 2 gün gecikti sonra geldi çok umutlanmistim oyüzden çok üzüldüm yine hayırlısı olsun canm ya artk bende çok dayanamıyorum tedavi olayina. Allah bize sabır versin

Selam arkadaslar bende ilk asilamami 28 nisanda oldum doktorum yeterince cok ve büyük yumurtan olusmus dedi klomen ve gonal f kullandm asilama sonrasinada progesteron verdi günde 3 kere iki tane.
ama ne zaman test yapabilcegimi söylemedi bugün 7.gün sizce ne zaman test yapmaliym?

arkadaşım hslerime tercüman olmuşsun gerçekten her söylediğine harfiyyen katılıyorum....bend çok rafa kaldırdım diyorum ama adet dönemim yaklaştımı başlıyor stres acaba oldumu diye inan başaramıyorum oluruna bırakmayı ve bende doktora gitmeyi düşünmüyorum çünkü en azından şmdi bir çaba göstermeden negatifi görüyorum bir de okadar iğne ilaçtan sonra negatif olması çok daha zor oğlum benim de en hassas noktam onun bir kardeşi olmasını onunla vakit geçirmesini çok ama çok istiyorum çünkü ben bekarlığımdan en fazla kardeşlerimle geçirdiğim günleri hatırlıyorum onun böyle anılarının olmaması çok üzücü ama elden bir şey gelmiyor... bende sabah negatifi görmüş adet olmayı bekleyen biri olarak seni en iyi ben anlıyorum ve beni de sen... rabbim sabır versin... ve mucizemizi oğullarımıza kardeşi nasip etsin inşallah...

ben böyle daha iyi olacağını düşünüyorum çünkü boşuna hormon yüklüyorum bünyeye..yumurtlama sıkıntım zaten yok pco hastasıyım ama kilom olmadığı için sorun teşkil etmiyor..ama klomen, serophene, ovitrelle kullanmaya devam edersem kilo sorunu da başlayacak ve pco kabus olacak..çoğul gebelik yaşamayı da istemiyorum bundan emin oldum kesinlikle her türlü ihtimale karşı bu ara yetiştirme yurduna gidicem ablamla ve eşimle..sosyal hizmetlerle görüşücem koruyucu ailelik ile ilgili..yaşım 30 oldu ve benim de hayattaki sınavım bu diye düşünüyorum..çünkü geri kalan herşey mükemmel şükürler olsun..

mrb cnm ben de şimdi geldim doktordan bu ay da yeterince gelişmemiş yumurtalarım 10 mm kadarlar ve pko var dedi.. daha önce bir sürü doktora gittim ozellikle sordum pko var mı diye, yok dediler hep ama biliyordum var yani yoksa neden adetlerim geç olsun ki af aff ve pko etkiliyormuş yumurtaların büyümesini.. çarşamba tekrar çağırdı.. bi daha ki ay için de rahim filmi istedi.. ben de yoruldum yaa

bu pko nun tedavisi var mı arkadaslar yaaa doktorlar ne öneriyo? ve bebek için büyük bi engel mi korkuyorum

mrb canım ya pko nun tedavisi nasıl oluyo bana da doktor bugün pko var dedi... senin de adetlerin gec mi oluyor,ayrıca yumurtaların istenildiği gibi gelişme gösteriyo mu.. benmki pko dan dolayı malesef bu ay yeterince gelişmedi..klomen etkili olamamış

Üzülme canım herşeyin bi tedavisi var pko'lu olupta hamile kalan cok etrafta kasma kendini rahim filminide çektir inşallah hersey yolunda gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…