MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

tatlım üzülme klomen tedavisi pco su olan bayanlarda daha olumlu sonuçlar veriyormuş çoğu sitede öyle gördüm.

Ben pko oldugu donemlerde doktorumun verdigi dogum kontrol hapini ve sogan kurunu ayni anda kullaniyorum birde yogun egzersiz programi yapiyorum. Oldukca etkili oluyor. Ya kuculuyor ya da temizleniyor. Senin doktorun nasil bi tedavi onerdi

En az 10 gun beklemen gerekiyor ama 14. Gun net cikar kan testinde.

Ben pko oldugu donemlerde doktorumun verdigi dogum kontrol hapini ve sogan kurunu ayni anda kullaniyorum birde yogun egzersiz programi yapiyorum. Oldukca etkili oluyor. Ya kuculuyor ya da temizleniyor. Senin doktorun nasil bi tedavi onerdi
canım beni çarşamba tekrar çağırdı doktor yumurtalarımın büyümesi gerçekleşmez ise ona göre bi şeyler uygulayacak sanırım. bir şey demedi bugün tedavi konusunda. sadece bi daha ki adetinde gidip rahim filmi çektirirsin dedi.. pko tedavisi için bi şey demedi malesef..

Carsamba kacinci gunun olacak yani adet tarihin ne zamandi

kelesm sen ne durumdasın ben dün adet oldum.çok üzgünüm.
Bu ay rahım fılmı cektırecem aklımda bı suru soru var ıns temız çıkar uzulme canım yapacak bı seyımız yok Allaha çok şükür derdımız var ama derman arıyacak gucumuzde de koylerde bızım gıbı sorunlar yasıyan itilip kakılan kadınlar var lütfen moralını bozma buymus bızım ımtıhanımız

Artık insanın dayanacak gücü kalmıyo kendimi çaresiz hissediyorum yarın gidicem yine doktora elim mahkum.Rahim filmini narkozlu çektir ben öyle yapmıştım rahat oluyo benim açıktı inş.seninde açık çıkar.

Kizlarrr ya bende adet oldum ama 3 gün erken oldum çok üzgünüm
bakalım bundan sonra ne olacak

Ins acık çıkar esımde bende narkoz ıstemıyoruz ya dayanacam mecburrrr

Maşaallah sana bir çocuğun annesi olabilmek için illa ki doğurmak gerekmiyor be kadar güzel bir düşünce ve benim yıllardır çocuk edirgeme kurumundan öğrencilerim gelir onların okadar çok bir yuvaya ihtiyaçları var ki ben bunu Oğlumu doğurduktan sonra düşündüm yeniden anne olursam bir bebek evlat edineyim ve onuda emzireyim hem çocuklar süt KARDEŞ olmuş olur nikah da düşmez yani birbirlerine haram olmazlar diye geçirmiştim içimden ama işte zaman bizim için neler gösterir bilemeyiz... Sen yinede bizi ihmal etme ben merak ederim neler yapıyosun diye... Belki bir yetimine yuva olman niyetinle Rabbim taçlandırır anneliğini sana kendi kanından evlat nasip eder... İnşaallah....

Canım olsun bu da bişey en azından Teşhis konulmuş inşaallah bundan sonra daha doğru tedaviler uygulanır rahim filmi çektirmem iyi olur en azından bir sorun olup olmadığını öğrenmiş olursun ve ona göre hareket edersin... Ben yoluma tedavisiz devam ediyorum bu gün yarın adetimi bekliyorum bakalım neler olacak.,

öyle canım yaaa hayırlısı olsun artık ne yapalım..bu ay da mı gitmeyeceksin doktora canım, pko filan yok sende di mi.. herhangi bi nedeni var mı yoksa nedensiz mi, nasp işi demek ki vardır vakti.. eğer yumurtlamanda problem yok ise boşuna da klomen yüklemeleri iyi değil zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…