MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

bu aydan ümidin yok mu belki adet olmazsın canım inşallah .. senin adet vaktini hiç şaşırmıyodu di mi ne güzel bi şey bu ya şükürlük bi durum yani.. benim adetler sürekli geç olunca böyle seylere özeniyorum valla ..

Hayır canım gitmeyi düşünmüyorum inşaallah kendiliğinden olur çünkü bana Saçma geliyor herhangi bir yumurtlama problemi yokken ilaç kullanmak çok şükür bir sorunum yok bakalım zaman ne gösterecek

Evet canım hiç Şaşmaz adetim yarın olmam gerekiyor ama hamile Değilim eminim yani çünkü bu gün test yaptım çıkmadı olsa çıkardı çünkü benim hamileliklerim hep çıkıyor adet günümde bir sonraki Ay'ı Beklicez artık

anladım canım bir sorun yok ise hayırlı zamanı bekliyor inşallah

gözüken o ki sonraki ay beraberiz yine, tabi bana bi de pko eklendi.. hayırlsı

Gelen giden var mı canım. Ben patlamak üzereyim bebek yok adet yok Offfff.. İnşallah senden güzel bir haber alırım ya
canım gelişme oldumu adet oldunmu ben hala olmadım ama hala sancım var çok garip değil mi sende sancı ağrı var mı

ay ciddi mi canım ya moral oldu bana bu dediğin.. pko olunca cok büyük engelmiş gibi hissettim hamilelik için, korktum
hatta tanıdığım birinde fsh değeri 14 lerde ve pcoluydu klomen ve iğne tedavisi ile 1 yumurtası gelişip çatlamıştı öyle anlatmıştı.içini ferah tut inşallah olur bebeğin

sizi ihmal eder miyim hiç..ben de merak ederim ne yaptınız diye amin canım inşallah herkesin isteği hayırlısıyla gerçekleşir..kısmetse biyolojik kısmet değilse de evlat edinerek bir şekilde anneliği kafaya koydum ben..işe başlayayım bi hele..gelir beyanı istiyorlarmış çünküodası bile hazır..bi beşiğimiz eksik

canım gelişme oldumu adet oldunmu ben hala olmadım ama hala sancım var çok garip değil mi sende sancı ağrı var mı
Canim ben adet olmadım ama Kasiklarim arada ağrı var ama benim kesin yok bebek kan testi yaptım çünkü. Kırmızılar gelsin istiom artık bi an once yeni tedavi ye başlayayım diye

Canim ben adet olmadım ama Kasiklarim arada ağrı var ama benim kesin yok bebek kan testi yaptım çünkü. Kırmızılar gelsin istiom artık bi an once yeni tedavi ye başlayayım diye
zeynep acaba iğnemi böyle yaptı bizi ağrı ve gecikme iğneden olabilir miki

neden öyle dediiin ağlatma beni bahaneye bakıyorum zaten. hepimiz şyş ve harika anneler olacağız eminim. hep dua ediyorum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın, daha aratmasın bebekle doldursun bekleyenlerin kucaklarını inşallah. katından canlar üflesin canımıza inşallah. amin. Allah yardımcımız olsun her zaman cnm.

Canım hiç ağlama seeen... Çok eğlenceli birisin o yüzden dedim... Evladım var çok şükür bir tane Rabbim ona hayırlısıyla KARDEŞ nasip etsin... Âmin sende haberdar et arada gelişmelerden cinsiyetini falan... Yaz banada olur mu...

Oh o beşikler dolacak inşaallah... Hatta sonra yataklar... Odalar alacak yerini... Amaan siz dağıtıyorsunuz ben topluyorum diyeceksin... Sadece biraz zaman ve sabır gerisi gelecek biliyorum ben... Önsezilerim kuvvetlidir...

yazarım tabi sen de habersiz bırakma

Canim ben iğne kullanmadım bu ay klomen.. Sen hamilesin gibi gelio bana :)
Canım bende de umudu kesebiliriz kahverengi pembe lekelenmem oldu her ay olan yanı bu demekki yarın yada bir iki güne kadar adet olucam bu ay kısmet değilmiş yeni ay yeni umut diyoruz hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…