- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
bu aydan ümidin yok muCanım olsun bu da bişey en azından Teşhis konulmuş inşaallah bundan sonra daha doğru tedaviler uygulanır rahim filmi çektirmem iyi olur en azından bir sorun olup olmadığını öğrenmiş olursun ve ona göre hareket edersin... Ben yoluma tedavisiz devam ediyorum bu gün yarın adetimi bekliyorum bakalım neler olacak.,
Hayır canım gitmeyi düşünmüyorum inşaallah kendiliğinden olur çünkü bana Saçma geliyor herhangi bir yumurtlama problemi yokken ilaç kullanmak çok şükür bir sorunum yok bakalım zaman ne göstereceköyle canım yaaa hayırlısı olsun artık ne yapalım..bu ay da mı gitmeyeceksin doktora canım, pko filan yok sende di mi.. herhangi bi nedeni var mı yoksa nedensiz mi, nasp işi demek ki vardır vakti.. eğer yumurtlamanda problem yok ise boşuna da klomen yüklemeleri iyi değil zaten..
Evet canım hiç Şaşmaz adetim yarın olmam gerekiyor ama hamile Değilim eminim yani çünkü bu gün test yaptım çıkmadı olsa çıkardı çünkü benim hamileliklerim hep çıkıyor adet günümde bir sonraki Ay'ı Beklicez artıkbu aydan ümidin yok mubelki adet olmazsın canım inşallah .. senin adet vaktini hiç şaşırmıyodu di mi ne güzel bi şey bu ya şükürlük bi durum yani.. benim adetler sürekli geç olunca böyle seylere özeniyorum valla ..
anladım canım bir sorun yok ise hayırlı zamanı bekliyor inşallahHayır canım gitmeyi düşünmüyorum inşaallah kendiliğinden olur çünkü bana Saçma geliyor herhangi bir yumurtlama problemi yokken ilaç kullanmak çok şükür bir sorunum yok bakalım zaman ne gösterecek
gözüken o ki sonraki ay beraberiz yine, tabi bana bi de pko eklendi.. hayırlsıEvet canım hiç Şaşmaz adetim yarın olmam gerekiyor ama hamile Değilim eminim yani çünkü bu gün test yaptım çıkmadı olsa çıkardı çünkü benim hamileliklerim hep çıkıyor adet günümde bir sonraki Ay'ı Beklicez artık
canım gelişme oldumu adet oldunmu ben hala olmadım ama hala sancım var çok garip değil mi sende sancı ağrı var mıGelen giden var mı canım. Ben patlamak üzereyim bebek yok adet yok Offfff.. İnşallah senden güzel bir haber alırım ya
peki arkadaşım hamile kaldınmı yada kaç gün geçti günün bende bu ay ilkkez kullandımKlomen kullandığım süre boyunca gün asırı ilşkiye girdik Ovitrelle sonrasında da ve yumurtam Çatladı. Hiç zarar görmedi
hatta tanıdığım birinde fsh değeri 14 lerde ve pcoluydu klomen ve iğne tedavisi ile 1 yumurtası gelişip çatlamıştı öyle anlatmıştı.içini ferah tut inşallah olur bebeğinay ciddi mi canım ya moral oldu bana bu dediğin.. pko olunca cok büyük engelmiş gibi hissettim hamilelik için, korktum
inşallah canım sağol..hatta tanıdığım birinde fsh değeri 14 lerde ve pcoluydu klomen ve iğne tedavisi ile 1 yumurtası gelişip çatlamıştı öyle anlatmıştı.içini ferah tut inşallah olur bebeğin
Hala bilmiyorum doktorum bana cumartesi test yaptır dedi:)peki arkadaşım hamile kaldınmı yada kaç gün geçti günün bende bu ay ilkkez kullandım
Maşaallah sana bir çocuğun annesi olabilmek için illa ki doğurmak gerekmiyor be kadar güzel bir düşünce ve benim yıllardır çocuk edirgeme kurumundan öğrencilerim gelir onların okadar çok bir yuvaya ihtiyaçları var ki ben bunu Oğlumu doğurduktan sonra düşündüm yeniden anne olursam bir bebek evlat edineyim ve onuda emzireyim hem çocuklar süt KARDEŞ olmuş olur nikah da düşmez yani birbirlerine haram olmazlar diye geçirmiştim içimden ama işte zaman bizim için neler gösterir bilemeyiz... Sen yinede bizi ihmal etme ben merak ederim neler yapıyosun diye... Belki bir yetimine yuva olman niyetinle Rabbim taçlandırır anneliğini sana kendi kanından evlat nasip eder... İnşaallah....
Canim ben adet olmadım ama Kasiklarim arada ağrı var ama benim kesin yok bebek kan testi yaptım çünkü. Kırmızılar gelsin istiom artık bi an once yeni tedavi ye başlayayım diyecanım gelişme oldumu adet oldunmu ben hala olmadım ama hala sancım var çok garip değil mi sende sancı ağrı var mı
zeynep acaba iğnemi böyle yaptı bizi ağrı ve gecikme iğneden olabilir mikiCanim ben adet olmadım ama Kasiklarim arada ağrı var ama benim kesin yok bebek kan testi yaptım çünkü. Kırmızılar gelsin istiom artık bi an once yeni tedavi ye başlayayım diye
Canim ben iğne kullanmadım bu ay klomen.. Sen hamilesin gibi gelio bana :)zeynep acaba iğnemi böyle yaptı bizi ağrı ve gecikme iğneden olabilir miki
Bilmiyorum canım bugün gelmesi gerekti klomen 2 3 gün gecikme yapabilir ama form da yazanlar olmuş Rabbim hayırlısını versin inşallah. CanımCanim ben iğne kullanmadım bu ay klomen.. Sen hamilesin gibi gelio bana :)
neden öyle dediiinYa kusura bakma Yazdığım msj silinmiş dün biraz yoğundum da oyüzden kontrol edemedim senin adına çook sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla... Ben bu ay herhangi bir tedavi uygulamadım öyle bekliyorum adetimi iki gün var gelmesini pek bir beklentim yok bu aydan bakalım önümüzdeki ay belki farklı düşünürüm... Banada dua et olurmu iki canlısın kendine iki katı dikkat et sen harika bir anne olacaksın eminim ben...
Canım hiç ağlama seeen... Çok eğlenceli birisin o yüzden dedim... Evladım var çok şükür bir tane Rabbim ona hayırlısıyla KARDEŞ nasip etsin... Âmin sende haberdar et arada gelişmelerden cinsiyetini falan... Yaz banada olur mu...neden öyle dediiinağlatma beni bahaneye bakıyorum zaten. hepimiz şyş ve harika anneler olacağız eminim. hep dua ediyorum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın, daha aratmasın bebekle doldursun bekleyenlerin kucaklarını inşallah. katından canlar üflesin canımıza inşallah. amin. Allah yardımcımız olsun her zaman cnm.
Oh o beşikler dolacak inşaallah... Hatta sonra yataklar... Odalar alacak yerini... Amaan siz dağıtıyorsunuz ben topluyorum diyeceksin... Sadece biraz zaman ve sabır gerisi gelecek biliyorum ben... Önsezilerim kuvvetlidir...sizi ihmal eder miyim hiç..ben de merak ederim ne yaptınız diyeamin canım inşallah herkesin isteği hayırlısıyla gerçekleşir..kısmetse biyolojik kısmet değilse de evlat edinerek bir şekilde anneliği kafaya koydum ben..işe başlayayım bi hele..gelir beyanı istiyorlarmış çünkü odası bile hazır..bi beşiğimiz eksik
yazarım tabi sen de habersiz bırakmaCanım hiç ağlama seeen... Çok eğlenceli birisin o yüzden dedim... Evladım var çok şükür bir tane Rabbim ona hayırlısıyla KARDEŞ nasip etsin... Âmin sende haberdar et arada gelişmelerden cinsiyetini falan... Yaz banada olur mu...
Canım bende de umudu kesebiliriz kahverengi pembe lekelenmem oldu her ay olan yanı bu demekki yarın yada bir iki güne kadar adet olucam bu ay kısmet değilmiş yeni ay yeni umut diyoruz hayırlısıylaCanim ben iğne kullanmadım bu ay klomen.. Sen hamilesin gibi gelio bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?