MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

klomen kullanınca 28 günde mi adet oluyosunuz
canım o durum değişiyo genelde bazılarının normal adetini geciktirebiliyo.. ya da adet düzensizliği olanlarda (benim gibi) klomen kullanmadan önce 45 günde filan adet oluyordum, klomen kullanınca 31. günde sonraki ay 38. günde adet olmuştum.. şu an da 29. günüm ama gelen giden yok henüz bekliyorum

bende ondan korkuyorum normalde 31 günde adet görüyorum bugün 28 . gün bebek yoksa inşallah bi sorun olmaz kist falan korkuyo insan olmadık başa dert açtı doktorum olacak adam ama öle bişi olursa cekeceği var elimden

canım adet gecikse de kist olayı herkeste olmayabiliyo, daha adetine de var mış zaten bi sıkıntı olmaz inşallah..

canım adet gecikse de kist olayı herkeste olmayabiliyo, daha adetine de var mış zaten bi sıkıntı olmaz inşallah..
inşallah ya bide ben ovulasyon testiyle takip de ediyordum genelde çift çizgi gördükten 17 gün sonra adet olurdum bugün 17. gün ama olmadım da ordan endişelendim ...cumartesi gebelik testi yaptım negatifti of sancım var ama gelen giden yok bilemedim ki

bi kaç gün daha bekle bence canım adet tarihin geçince testi tekrarla.. inşallah hamilesindir ovulasyon testlerinde aynı koyulukta iki çizgiyi kaç gün önce gördün

3-4 mayısta tam koyu idi ikiside 5 mayısta silikleşti canım
anladım canım hadi hayırlısı inşallah.. biraz daha bekle bence canım adet tarihin geçince gebelik testini yenilersin bi şey sorcm bu ovu testlerinden bende kullanıyorum da bugün yaptım yine ikinci çizgi belirgin çıkıyo dünde öyle idi.. senin de çıkıyo mu 2. çizgi sürekli.. ben anlamadım benim bu 2. çizgi hiç kaybolmuyooo

canım benimki böle ....ya öyle olunca henüz çatlamamış diye yorumlanıyo ama vücudunda lh hormonu da fazla olabilir pek nedeni bilinmiyor :)

canım benimki böle ....ya öyle olunca henüz çatlamamış diye yorumlanıyo ama vücudunda lh hormonu da fazla olabilir pek nedeni bilinmiyor :)
evet canım seninki belirgin ve anlaşılır maşallah benim lh hormonu yüksek sanırım o yüzden bu testler bana pek yardımcı olamiyo.. geçen ay da adet den 2 gün önce yapmıştım senin 1 mayıs tarihli testin gibi çıkıyolar.. bugün ki de öyle idi..

bugün adetinin kaçıncı günü .....1 mayıs gibiyse daha yumurtlamamışsındır.....ovulasyon testleri gebelik varsa adet gününe yakın yine çift çizgi gösteriyormuş

bugün adetinin kaçıncı günü .....1 mayıs gibiyse daha yumurtlamamışsındır.....ovulasyon testleri gebelik varsa adet gününe yakın yine çift çizgi gösteriyormuş
geçen ay da böyle idi ama adet oldum canım bugün adetin 29. günü.. bu ay klomen kullandım ilaç bitince doktora gittim baktı yeterince gelişmemişler dedi yumurtalar.. bir daha ki ay için hsg istedi.. adetimi bekliyorum hsg adet bitiminde çekiliyormuş.. çok da korkuyorum açıkçası

ovulasyonda 3-4 mayıstaki gibi çift çizgi olursa hamile olabilirsin anlamınageliyomuş diyolar...yaşamadım maalesef hımm benimde 28 bekleyelim bakalım nolacak....canım ben hsg cekildim anestezili çekildim haliyle korkacak bişi yok diyebilirim hatta cekildikten sonra keske bu kadar ertelemeseydim bile dedim ...evet adetin bitince yumurta oluşmadan gitmen gerekiyo yoksa olgunlaşan yumurtalara zarar verilir diye

bu ay ki testlerim cnm
25 de lh pik yapmış o gün yumurtlamış gözüküyosun daha yapmadınmı silikleşene kadar yapsaydın çatladığı zamanı görürdün benim 4 mayısta doktor yumurtama baktı cok güzel bi yumurtamız var hazır dedi bi sonraki gün silikleşti yani 25- 26 . günler ilişki oldumu ....doktor yumurtan gelişmemiş mi dedi sana

cnm ilk yanlış yazdım ilk paylaştıgım gecen ay kiler idi.. son paylaştıgım bu ay ki idi.. evet yeterince gelişmemiş dedi bana canım 4 mayısta gitmiştim..

bu da bu ay ki..
ilginç miş kaç yumurtan oluştu ki klomenle belki ondandır yeterince büyüyememiştir yumoşun :) bu testlere göre çatlamamışta yumurtan ....off en iyisi ne biliyomusun adetin bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye girecen olacaksa olur ....ama işte tezcanlıyız biraz sabredemiyoruz...

aynen canım yaaa bu testler de beni iyice strese sokuyo 3 tane yumurtam varmış 10 mm kadarlar .. öyle işte şu hsg yi de halledip biraz ara vercem zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…