MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

aynen canım yaaa bu testler de beni iyice strese sokuyo 3 tane yumurtam varmış 10 mm kadarlar .. öyle işte şu hsg yi de halledip biraz ara vercem zaten..
evet çoğunlukla stres engel oluyomuş ara verip kafanı dağıtacaksan güzel olur inşallah gelir bebişlerimiz koşarak koşarak

Tesekkur ederım canım.sanada cok gecmıs olsun.inşallah bır daha yasamazsın bu acı olayı.inşallah hersey yoluna gırer.

Kızlar ben bu ay klomen+bal,tarçın,çörek otu kurunu uyguladim ve doktor çok iyi dedi 3 yumurtam vardı biri çatlamış diğer ikisi için iğne oldum bakalım hayırlısı.sizlerde bu kürü uygulayabilisiniz sonuçta zararı olacak bişey değil.Doktor bu ay kalır büyük çoğunluk dedi.

k geçmiş olsun canım, Rabbim diğer bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

Aynen canım çok şükür kist gitmiş, soğan suyu işe yaramış :) Bu ay zaten zorunlu ara verme olunca önümüzdeki ay regl olunca gelirsin dedi, sende git tabii ama o verdiği ilacın Tarlusal dı galiba onun çok kana yaptığını biliyorum. Muhtemelen ondandır ama ihmale gelmez. Bana da haber verirsin canım.

Canım bu gün doktora gittim ve bana okdar mantıklı gelen Şeyler söyledi ki öncelikle antibiyotik başladı çünkü farkına varılmayan iltihaplar düşüklere sebep olabilirmiş sonrada antibiyotik bitince coraspirin kullanacakmışım iğne Bebeğin kalp atışları Başladıktan sonra kullanılması gereken bir şeymiş... Bir tane sağlıklı çocuğumun olduğuiçin ne eşimde ne bende problem olma ihtimali çok düşükmüş işte böyle içim rahatladı birde Tiroid testleri yapıldı yarın alcam sonucu yani bu ay benimde böyle geçecek..SOĞAN suyunu bende düşündüm sen adetten kaç gün sonra başlamıştın bende denemeyi düşünüyorum

Tesekkur ederım canım.sanada cok gecmıs olsun.inşallah bır daha yasamazsın bu acı olayı.inşallah hersey yoluna gırer.
Inşaallah canım çok şükür iyiyim ben Rabbimden gelene birşey diyemeyiz... Verende o alanda o... Inşaallah birdahaki hamileliğimiz öğrendiğimde sonuna gelmek sağlıklı kucaklamak anne ve babası ve abisiyle büyütmek nasip olur...

Canım inşallah bebeqini saq salim alırsın kucaqına Allahım sizi korusun...

klomen kullandım ama çatlama iğnesi olmadım ....bugün adet oldum ama kafama takıldı bu klomen kist yapıyormuş ya kist yapmış olma ihtimali var mı

klomen kullandım ama çatlama iğnesi olmadım ....bugün adet oldum ama kafama takıldı bu klomen kist yapıyormuş ya kist yapmış olma ihtimali var mı
O ihtimal var ama bende yapmadı zaten kist adetle birlikte atılıyor merak etme eğer kafana takılacaksa adet bitiminde doktora görün...

O ihtimal var ama bende yapmadı zaten kist adetle birlikte atılıyor merak etme eğer kafana takılacaksa adet bitiminde doktora görün...
doktora artık gitmeme kararı aldım 13 aydır yoruldum artık....zaten bi yumurta vardı o da catladı sanırım ovulasyon testinde çatlamış gözüküyodu adette olduğuma göre yoktur inşallah ....sağol canım

Bazen adet okunmada kist oluşmuş olabiliyor bir arkadaşımda tam Günü'nde adet oldu ama kist oluşmuş bir ay korunma verdi doktoru inşaallah bir sorun yoktur inan doktora gitmemek te çözüm değil hepsini denedim ama sonunda yine mecbur kalıyorsun gidiyorsun... Ben birde doktora gittiğim gün hasta oluyorum eve gelince bütün gün uyuyorum çok etkileniyorum ama mecburum gitmeyende 6 ayda bir düşük birde kimyasal gebelik geçirdim...

Amin canım inşallah.

merhaba ,
2 ay klomen 1- çatlatma iğnesi sonra femara 2 ay 2.çatlatma iğnesini 6 mart ta yapıldı 18 m di 3.30 7 mart ta ilişki saat 24 de doktor hergün dedi tahminim çatlama 8 martta sabah 4 biz saat 11 de ilişki sonra 12 mart ta hep birer kez 19 martta yani 11 gün sonra kan tahlilinde hamileydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…