MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

kızlar ben türk kahvesi çok içerdim. çok derken günde 2-3 fincan ortalama. doktorum bana sormuştu ilk gittiğimde kahve içiyormusun diye. evet dedm günde 2-3 fincan içerim. bundan sonra 1 fincan iç dedi, kahve kısırlık yapar dedi. Acaba kahveden dolayı kısırmı kaldım:)

Iyi Akşamlar arkadaşlar ben bu gün kontrole gittim yumoşlarım sağda ve solda bir tane oluşmuş ikiside 22 cm miş doktorum çok iyi dedi ve hemen iğne verdi pregl diye bir iğne hemen yaptır dedi bir hafta ilişki dedi hemde hergün istersen Çarşamba gel Yada bekle adet olursan tutmamıştır olmazsan hamilesin dedi ama ben yinede Çarşamba gitmek istiyorum içim rahat etsin diye iğne mi yaptırdım şimdi çalışma zamanı

Iyi Akşamlar arkadaşlar ben bu gün kontrole gittim yumoşlarım sağda ve solda bir tane oluşmuş ikiside 22 cm miş doktorum çok iyi dedi ve hemen iğne verdi pregl diye bir iğne hemen yaptır dedi bir hafta ilişki dedi hemde hergün istersen Çarşamba gel Yada bekle adet olursan tutmamıştır olmazsan hamilesin dedi ama ben yinede Çarşamba gitmek istiyorum içim rahat etsin diye iğne mi yaptırdım şimdi çalışma zamanı
ben de bugün iğnemi oldum canım ama bende 1 yumurta vardı ve cok büyümüştü bilmiyorum faydasını görür müyüm :( hayırlısı olsun hakkımızda..

ben de bugün iğnemi oldum canım ama bende 1 yumurta vardı ve cok büyümüştü bilmiyorum faydasını görür müyüm :KK43: hayırlısı olsun hakkımızda..
Nekadar dı doktor söyledi mi Rabbim nasip ettikten sonra bir tanede olur bundan sonra birlikte bekliyoruz ozaman

Kızlar catlatmamin 16. Günü evde idrar testi yaptım negatif ama adet de olmadım acaba progeston adet olmamı önlüyor mu

Nekadar dı doktor söyledi mi Rabbim nasip ettikten sonra bir tanede olur bundan sonra birlikte bekliyoruz ozaman
canım 32 mm idi. doktor öyle dedi. fakat benim söyle bi sıkıntı oldu; ilk özel de gittim 24 mm dedi doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi. sonraki gün devlet e gittim yumurta filan göremedi. ondan sonraki gün özel e gittim 32 cm lik bi tane görüyorum dedi. . yani doktorların biraz da yanlışlığına uğradım gibi geldi cünkü iğneyi daha önceden verebilirdi bu kadar büyümeden diye düşünüyorum.. aklıma kist olacakmış gibi geliyo hep büyük oldugu için çatlamadan :(nasip, hayırlısı..

sudunyasi sudunyasi bende çatlatma iğnesinden 19 gün sonra yani son adet tarihimle aynı günde adet oldum canım bekle bir kaç gün daha

Kızlar catlatmamin 16. Günü evde idrar testi yaptım negatif ama adet de olmadım acaba progeston adet olmamı önlüyor mu
Bende seni merak ediyordum durumunu canım. Aynı gün olmuştu iğnelerimiz. Ben regl oldum malesef:( Bugün 2.günü.Sende teşhisi konmuş bi durum varmıydı? Yoksa benim gibi ortada hiç bir sıkıntı yokken mi gebe kalamıyordun?

canım 32 mm idi. doktor öyle dedi. fakat benim söyle bi sıkıntı oldu; ilk özel de gittim 24 mm dedi doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi. sonraki gün devlet e gittim yumurta filan göremedi. ondan sonraki gün özel e gittim 32 cm lik bi tane görüyorum dedi. . yani doktorların biraz da yanlışlığına uğradım gibi geldi cünkü iğneyi daha önceden verebilirdi bu kadar büyümeden diye düşünüyorum.. aklıma kist olacakmış gibi geliyo hep büyük oldugu için çatlamadan :KK43:nasip, hayırlısı..
Evet gerçekten doktor hatası olmuş 24 deyken iğne yapılmalıydı sen şimdi 32 oluncamı iğne yaptırdın evet gerçekten herşey nasip okadar ilginç Şeyler duyuyoruz olmaz derken oluyor

progestan bittikten 2-3 gün sonra adet oluyorsun sudunyasi sudunyasi
Ben geçensenede çatlatma iğnesi yaptırmıştım ve progesteron kullanıyordum ve iğne yapıldıktan 10 gün sonra adet oldum olması gereken bu Demişti doktorum bakalım bu sefer nasıl olacak

herkeste farklı oluyor demekki... bende progestan bittikten sonra ya da çatlatma iğnesinden 15 gün sonra adet olamadım mesela...Allah evlat sahibi olmamız için ne eksikse onu versin bizlere,deva nerdeyse,ne vesileyse bizleri oraya yöneltsin,sevince boğsun hepimizi...

Back
X