MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Aaa kızacam ama ne kadar umutsuzca şeyler yazmıssınız ne oluyor evet istenmeyen çocuklar var bı de bızım gıbı olanların var ama ahiret gününe inanıyorsak bununların hepsi bi sınav yarın ahirette soracak ben seni çoçukla imtihan ettim ama sen isyan etti diyecek Allah lütfen biraz olaylara böyle bakalım ve güçlü olalım onların imtihanları da farklı lütfen

yok canım bana doktorun yazdığı kalçadan yapılıyor imiş doktor öyle dedi.adı sanırım pregnyl

anladım canım.sana verilen ilaç bildigim kadarıyla otrivellenin muadili.hayırlısı olsun canım şimdiden.
amin canım Rabbim bu mübarek günde hepimizin hakkında hayırlı olan neyse onu versin inşallah.. bi de klomen bende gecen ay da bu ay da cok ateş basması yaptı sizde de oldu mu. doktoruma dedim güldü psikolojiktir dedi.ama hiç öyle gibi değil sanki :p

amin canım Rabbim bu mübarek günde hepimizin hakkında hayırlı olan neyse onu versin inşallah.. bi de klomen bende gecen ay da bu ay da cok ateş basması yaptı sizde de oldu mu. doktoruma dedim güldü psikolojiktir dedi.ama hiç öyle gibi değil sanki :p
aynennn canım bende de yanıyorummm diyordum ve igneyi yaptıgım gun daha çok yandım aslında :)

arkadaşlar bi de cevşen de Tahmidiye dua sı var onu okumanızı da tavsiye ederim çok güzel bir dua şifa için inşallah..

aynennn canım bende de yanıyorummm diyordum ve igneyi yaptıgım gun daha çok yandım aslında :)
ciddi mi :) eşim diyo menopoz a girmeden yanmaya başladın, annesinden biliyo menopoz u da :)demek ki iğneden sonra hada da ısınacagım :D hayırlısı artık..

çatlatma ignesini yapan tecrubeli arkadaşlarım bişey sormak istiyorum.benim hala ara ara kasıgıma sancı girip çıkıyor ama öyle dayanılmayacak gibi degil yani.sizler igneden 5 gun sonra bu tur semptomlar yaşadınız mı?
arkadaşlar yok mu bu tarz bişey yaşayan yaaaa:(

ciddi mi :) eşim diyo menopoz a girmeden yanmaya başladın, annesinden biliyo menopoz u da :)demek ki iğneden sonra hada da ısınacagım :KK70: hayırlısı artık..
valla ben çok yanmıştım.sıcaklamak bir yana birde bende karnımın içinde alev topu var sanki gibi olmuştu.

yaa o kadar üzgün o kadar mutsuzumki....istenmeyen çocuklar bile bile kürtajlar neler var bide bize bak.tedaviler hayal kırıklıkları.isyan etmek geliyo içimden dualara sığınıyorum.rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah.sende çok sıkma canını olacağı varsa olmuştur tek ilişkiyle bile.içini ferah tut.
Bende aynı şeyleri düşünüyorum ister istemez.benimde bu ay olumsuz.klomende,ignede,gogus ucu acimasida,sancilarda,tum belirti sandigim şeylerde bana bakıp bakıp gulmuslerdir nasida heveslendi diye;( 8 ayda boylece bitti benimle baslayan herkes hamile hatta doguran da var..toparlanamiyorum kendime umut yukleyemiyorum.ne olacak halim bilemiyorum..

Bende aynı şeyleri düşünüyorum ister istemez.benimde bu ay olumsuz.klomende,ignede,gogus ucu acimasida,sancilarda,tum belirti sandigim şeylerde bana bakıp bakıp gulmuslerdir nasida heveslendi diye;( 8 ayda boylece bitti benimle baslayan herkes hamile hatta doguran da var..toparlanamiyorum kendime umut yukleyemiyorum.ne olacak halim bilemiyorum..
bu kadar olur.bugun ignenin 5.gunu ve senin yaşadıklarını yaşıyorum.ara ara kasık krampları, gogus ucu acıması.... yazık halime :(

ahh canım üzülme nolur.elinde değil çok iyi anlıyorum ama bizim moraliizi yüksek tutmamız gerek.hepimizin tükendiği zamanlar oluyo dibe vuruyo insan resmen.ama yolumuza dewam etmek için güçlü olmalıyız.sende benim gibi başkalarıyla kıyaslıyosun kendini çok berbat bi duygu.bundan kesinlikle kurtulmamız gerek.sıkma o tatlı canını güzel şeyler düşünelim ...

ufff ne karamsar bigün yahu..hadi kızlar çıkalım bu psikolojiden.başka şeyler konuşalım :) nerelisiniz mesela :) ben ordu

Hayırlı cumalar diliyorum kızlar... moral bozmak yokkk.. umutsuzluğa kapılmak yokk.. yola devammmm

Back
X