Ooo heycanlar birrcanımhilal1907 da bizimle aynı gun igneyi yaptı.uçumuz ignedaş olduk :)
Ah o cuma gelsin artık günler geçmiyor sanki
Kizlarr belirti var mi sizdee benim ilk defa bu gun adet olcakmisim gibi belime karnima agri giriyo ama batma degill oldum olcam gibicanımhilal1907 da bizimle aynı gun igneyi yaptı.uçumuz ignedaş olduk :)
canım idrar testi yaptırdın mı eğer hamleysen çıkar artık çünkü böyle her gün stres olup beklemektense bence testini yap üzüleceksen öyle üzülürsün sonraki ayı beklemeye başlarsın yada belki de güzel haberle karşılaşır bizleri de sevindirirsin inan seni çok iyi anlayan insanlar var burada hiç canını sıkma nasipten öteye yol yok
Kizlarr belirti var mi sizdee benim ilk defa bu gun adet olcakmisim gibi belime karnima agri giriyo ama batma degill oldum olcam gibi
4 gun muuuuu cuma sende mi gitcen cnm doktoraabizim çalışmalar dün tamamen bittisol kasığımda daha yoğun sancılar var ama gaz sancısı gibi de ay nasıl geçecek bu 4 gün
Canım sankı o bendede oluyor.bugun bır ara adet oldum galıba dedım sonrada yok artık sacmalama dedım :) ama yınede kontrol ettım :)Kizlarr belirti var mi sizdee benim ilk defa bu gun adet olcakmisim gibi belime karnima agri giriyo ama batma degill oldum olcam gibi
Valla sen bu ay saglam calıstın :) sen kazanmayı hak ettın :) bızım sadece 2 kere olduuuubizim çalışmalar dün tamamen bittisol kasığımda daha yoğun sancılar var ama gaz sancısı gibi de ay nasıl geçecek bu 4 gün
O zaman normal bisi diyebiliriz cnm bunaa bende baska bisi yokkCanım sankı o bendede oluyor.bugun bır ara adet oldum galıba dedım sonrada yok artık sacmalama dedım :) ama yınede kontrol ettım :)
4 gun muuuuu cuma sende mi gitcen cnm doktoraa
Valla sen bu ay saglam calıstın :) sen kazanmayı hak ettın :) bızım sadece 2 kere olduuuu
Ben test yapmaya korkuyorum yaaayok ben 4ünde test yapmaya başlıcam 7sine kadar :)
Ben test yapmaya korkuyorum yaaa
Aynencanım hakılısın.bız cok takıyoruz ondan boyle oluyorahahahh ay sorma bıktık resmen çalışmaktanah canım keşke çok yapmakla olsa bu işler..millet tek seferde hallediyo ya çok bozuluyorum ilk gecede hamile kalan mı dersin, tecavüze uğrayıp kalan mı dersin, istemeyip de olan mı dersin hepsi kısmet meselesi
Canım Rabbim sabır versin gerçekten zor bir durum daha dua etmemiz için vakit var demekki olsun önünüzdeki aylara bakcaz artık soranları hiç kafana takma daha düşünmüyoruz de geç onlar düşünsün. Elbet bir gün olacakCanimm allah razi olsun zzaten icimi dokebildigin tek yer burasi. Butun arkadaslarim suan hamile. Onlarla dertlesemiyorum.onlarinda kendine gore sikintilari var cunku. Az once kahverengi seklinde akintim geldi. Acaba yerlesme kanamasi olabolir mi dedim ama baya baya geliyor yogun sekilde.bu ayda benim olmadi. Rabbim sizlere versin ins. Hayirli haberlerinizi bekliyorumm
Çok heyecanlandım yazdıklarınıza çok az kalmış baksanıza dört gün geçer gider inşaallah güzel haber alırız doktor Dönüşü ama bana daha çok var 12 Nisan beklenmeyen adet günü ama ben o güne kadar bekleyemem zaten orası kesin testlerimde hazır bol bol internetten aldım.,.aynı durumdayız canım.benim bat gunumde 8 yada 9 nisan ama 5 nisan igneyi yaptırdığımın 14. gunu olacak.o yuzden kafam karışık.bu cuma bende doktora kontrole gidicem.inşallah hayırlı haberler alırız.
Bizimle de paylas testlerinii bende ovu testiyle bakicammyok ben 4ünde test yapmaya başlıcam 7sine kadar :)
Demekki kimyasal degil super isteeeArkadaşlar merhaba benim bugün brta hcg 166, 05 çıktı ayın 25inde 62ydi ne olacak bu kimyasal gebelik neden yükseliyor
Doktora gorundun mu canim ilac flan vermedi miiinsallah degildir sonu kurtaj falan olur diye korkuyorum saglikli hayirli gebelikse basim ustune ama kanamam da oluyor degisik bi durum
bende çok heyecanlıyım canım ama umutlanmak istemiyorum.çunku yine negatifse çok uzulecegim biliyorum.Çok heyecanlandım yazdıklarınıza çok az kalmış baksanıza dört gün geçer gider inşaallah güzel haber alırız doktor Dönüşü ama bana daha çok var 12 Nisan beklenmeyen adet günü ama ben o güne kadar bekleyemem zaten orası kesin testlerimde hazır bol bol internetten aldım.,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?