çok haklısın aynı stress bende de var.çatlamış olduklarını duşunuyorum çunku akıntım oldu yumurtlama dönemimde.şimdi de tuttu mu stresi var.zaten bunu ögrenmek için cuma dr.a gidicem meraktan :)inşallah canım..stresten mideme kramplar giriyo artık.önce büyümüşmü sonra çatlamışmı sonra tutmuşmu...hadi hamile kaldım bu defada yine düşermi endişesi...allah yardımcımız olsun.
inşallah canım.inşallah hepimiz yaşarız bu guzel mutlulukları.inşallah tutmuştur canım.güzel haberler duymaya ihtiyacımız var.
hiç bilemezsin ki olumsuzu düşünüp olumsuzu çağırıyorsun bence sen yine de ya varsa diye düşün tabi haklısın tutmamış da olabilir tutabilme ihtimali de var cuma ya az kaldı gözümüz siz iğnedaşlardayok henuz gelmedi.daha var gelmesine.inşallah gelmez tabii. emin konuştum çunku bizim igneden bir gece once ve igneden 36 saat sonra ilişki oldu.tutmuş olabileceğini duşunmuyorum nedense
hayırlısı olsun canım iki değer arasında kaç gün var acaba sakıncası yoksa inan bu yaşadıklarını kasım ayında bende yaşadım inşallah seninki olumlu sonuçlanır rabbim kucağına almayı nasip etsinarkadaslar tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin burdan prof dr bulent tirasa mesaj attim oda doktorum gibi beklemk ve takip etmek gerekir diyor beta hcgye devam yani bakalim sonuc ne olacak
Canım ben ilk öğrendiğimde 123 dü değerim iki gün sonra 185 oldu üç gün sonra 750 oldu çok iyi dedik ama kanamam başladı ve 8 haftalıkken kaybettik senin öyle olmaz inşaallah senin değerim güzel yükselmiş çünküEnfal97 dört gün var arasında canım senin durum nasıl sonuçlandı peki
İmplantasyon herkeste ve her hamilelikte olacak diye bişey yok canım benim ilk hamileliğimde geldi ikincide gelmedi test günleri yaklaştıkça herkes ümitsizliğe kapılıyor sanki durun bakalım@lamb-h paylaşırım tabi ama negatifse paylaşmambugün bi umutsuz hissettim kendimi ya zaman yaklaştıkça daha çok korkuyorum belirti yok, karın ağrısı geçmeye başladı, gaz sancısı gibi arasıra gelip giden bi sancı var, gaz da olabilir..vücut sıcaklığı yükselirmiş ben bunu da hissetmiyorum bir de çoğu kadında yumurtlamadan 3-7 gün sonra implantasyon kanaması gelirmiş ama yarın da gelmezse artık yok diyeceğim annemle ablamda gelmiş çünkü
Bugün benimde 14.günüm iğneden sonra ama stresten ölüyorum ya test yapsam çıkar mi acaba ?????
Ya işte çok yoruldum Negatif i görmekten. Idrar da çıkar mi ki acabadeli misin yap tabi ben olsam 14. güne kadar testleri ip gibi dizerdim walla
Senin kaçıncı gündeli misin yap tabi ben olsam 14. güne kadar testleri ip gibi dizerdim walla
Senin kaçıncı gün
Bilmiyorum ya bu stres beni öldürecek ne zor şeymiş beklemek yaa pufffbenim 8.gün bugün, 11. gün başlıcam test yapmaya..eğer pozitifse silikde olsa görünüyormuş ve gün geçtikçe yani hcg yükseldikçe koyulaşıyormuş..çıkmasa da diyorum sırf o heyecanı yaşamak bile güzelmazoşist miyim neyim
Cumayi bekliyorum ozmana kadar adet olmazsam yapacam testbenim 8.gün bugün, 11. gün başlıcam test yapmaya..eğer pozitifse silikde olsa görünüyormuş ve gün geçtikçe yani hcg yükseldikçe koyulaşıyormuş..çıkmasa da diyorum sırf o heyecanı yaşamak bile güzelmazoşist miyim neyim
canım o kadar çok istiyorum ki tutmuş olmasını.cuma yaklaştıkça beni korku sarmaya başladı.acaba cuma degilde pazartesi mi gitsem diye duşunmeye başladım.çunku pazartesi ignenin 15.gunu olacak daha net sonuç çıkar diye duşunuyorum.herkesin sevgisini verecegi bir evlada ihtiyacı var mutlaka.ama benimde o kadar çok var ki...hiç bilemezsin ki olumsuzu düşünüp olumsuzu çağırıyorsun bence sen yine de ya varsa diye düşün tabi haklısın tutmamış da olabilir tutabilme ihtimali de var cuma ya az kaldı gözümüz siz iğnedaşlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?