ayyy nasıl sabrediyosun canım ewde test yapsan çıkar.benim bat 17 nisan nasıl beklicem bilmiyorum 10 gün sonra başlarım ewde testlereGünaydın kızlar... Şafak 5:))
Bugün iğnemin 15. günü. Bat 3 Nisan. Şu an gebeliğe dair hiçbir belirti yaşamıyorum. Doktorum 10 gün sonra gel demişti. Pazartesi günü gidicem. Hiçççç umudum yok ama...
aynı durumdayız canım.gun yaklaştıkça korku sardı beni.inşallah hepimizin tutmuştur.benim karın agrım var.heran adet olacakmış gibi.amannnn çok sıkıldım bu durumdan yaaaa.
aynı ben gecenlerde ruyamda çift çizgiyi görmüştüm bügün de rüyamda kan testi yaptırdım pozitiftiya sorma rüyalarıma giriyor artık..hamilelik belirtileri, gebelik testleri..hayırlısıyla hep birlikte hamile olduğumuzu öğrensek bir an önce
en azından sende belirtiler var umut var :)) bende tık yokkkbugün sol tarafımda farklı bir şey hissetmeye başladım.. Ara ara iğne batar gibi birşey hissediyorumlütfen lütfen lütfen hamile olayım yaa ağlamak istiyorum evde bir sürü işim var kendimi dinlemekten iş güç yapamıyorum..bu ay kırmızıları görmek istemiyorum
canım benim klomende degil ama çatlatma ignesinden sonra oldu.ilk gun ateş basması oldu.karnımın içinde alev topu var sanıyordum.sonra kasıklarda batma oldu surekli ve karın agrım hala devam ediyor.Klomene basladiginizda agri oldumu kizlar kasikta karinda vs.
en azından sende belirtiler var umut var :)) bende tık yokkk
Klomene basladiginizda agri oldumu kizlar kasikta karinda vs.
başka forumlarda hep okuduğum yorumlarda kafasına çok takan hamile kalamıyor, tam vazgeçtim dediği zamanda hamile kalmış oluyor :)) kafamı takmayım diyorum, 5 dakka sonra kendimi yine forumlarda buluyorum :)) nasıl takılmıyor anlamıyorumkiiya psikolojikse ya da yumurtam çatlamakta geç kaldı ve yeni çatlıyosa..akıntı da geliyo zaten..çok korkuyorum artık günler geçsin bi an önce belli olsun yaaatutunduysa bile stresten yollara dökücem çocuğu
al bendende o kadar.nasıl takmayayım anlamadım ben.başka forumlarda hep okuduğum yorumlarda kafasına çok takan hamile kalamıyor, tam vazgeçtim dediği zamanda hamile kalmış oluyor :)) kafamı takmayım diyorum, 5 dakka sonra kendimi yine forumlarda buluyorum :)) nasıl takılmıyor anlamıyorumkii
pazar günü yaşgünüm.. 32 yaşıma gireceğim.. 25 yaşlarımda olsam çok kafama takmam heralde diye düşünüyorum, yaş 30'u geçince psikolojik olarak her geçen ay kayıp diye düşünüyorum..al bendende o kadar.nasıl takmayayım anlamadım ben.
canım şimdiden dogum gunun kutlu olsun.inşallah hamilesindir ve aldığın en guzel hediye olur.valla ben 20 mayısta 36 yı dolduruyorum. birde benim açımdan bak olayada sana moral olsun :))pazar günü yaşgünüm.. 32 yaşıma gireceğim.. 25 yaşlarımda olsam çok kafama takmam heralde diye düşünüyorum, yaş 30'u geçince psikolojik olarak her geçen ay kayıp diye düşünüyorum..
çok haklısın canım kafaya takmamak imkansız.ben 24 yaşındayım ama sanki her geçen gün aleyhime işiyo gibi çok korkuyodum hep menopoz geliyodu aklıma.amh tahlilini yaptırdım bir nebze olsun rahatladım.tavsiye ederimpazar günü yaşgünüm.. 32 yaşıma gireceğim.. 25 yaşlarımda olsam çok kafama takmam heralde diye düşünüyorum, yaş 30'u geçince psikolojik olarak her geçen ay kayıp diye düşünüyorum..
başka forumlarda hep okuduğum yorumlarda kafasına çok takan hamile kalamıyor, tam vazgeçtim dediği zamanda hamile kalmış oluyor :)) kafamı takmayım diyorum, 5 dakka sonra kendimi yine forumlarda buluyorum :)) nasıl takılmıyor anlamıyorumkii
çok saol canım inşallah hepimize bu ay en güzel hediyelerimiz gelir :)) sen daha önce hiç hamile kaldınmı ? ne kadarlık evlisin? (çok soru sordum galiba:) )canım şimdiden dogum gunun kutlu olsun.inşallah hamilesindir ve aldığın en guzel hediye olur.valla ben 20 mayısta 36 yı dolduruyorum. birde benim açımdan bak olayada sana moral olsun :))
ayyy senin yaşında olabilmeyi çok isterdim ama değilim.. 31 yaşında evlendim zaten, o bile çok geç oldu :)çok haklısın canım kafaya takmamak imkansız.ben 24 yaşındayım ama sanki her geçen gün aleyhime işiyo gibi çok korkuyodum hep menopoz geliyodu aklıma.amh tahlilini yaptırdım bir nebze olsun rahatladım.tavsiye ederim
Selam kızlar 24 yasındayım 7 aylık evliyim ben ilk ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandın ustunden 4 a qeçti hamile kalamayınca doktora gittim yumurtalıklarında sıkıntı yok ama sen acele edıosun cok istiosun destek verelim dedi klomen kullandım sağ ve solda olmak üzere 2 büyük yumurtam oluşmuş cumartesi çatlatma iğnesi vuruldum beklıorum bakalım inşallah hepimiz kucaklarımıza alırız bebişlerimizi cok qeçmeden :)çok saol canım inşallah hepimize bu ay en güzel hediyelerimiz gelir :)) sen daha önce hiç hamile kaldınmı ? ne kadarlık evlisin? (çok soru sordum galiba:) )
ben iş gereği sık sık yurt dışına çıkıyorum canım. yurt dışı o kadar koşturmalı,telaşlı.. o zamanlarda bile aklımdan çıkmıyor :) aklından çıkarabilen varsa bana bir taktik versin...ben de hep pozitif olmaya çalışıyorum kafama takmayayım diye başka şeylerle uğraşıyorum hatta dans kursuna bile başladım kafa dağıtmak için ama olmuyor..bir türlü kafamdan atamıyorum bebek olayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?