MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Belki igne yazmaz bana yum takibinde sorunsuz catliyo demisti baska doktor ama ilk kez klomen kullandgm icin belki igne yazarlar...Igne bitane oluyo dimi?
canım benim klomende degil ama çatlatma ignesinden sonra oldu.ilk gun ateş basması oldu.karnımın içinde alev topu var sanıyordum.sonra kasıklarda batma oldu surekli ve karın agrım hala devam ediyor.

ben de klomende hiç ağrı hissetmedim ama bitince ardından çatlatma iğnesi yaptırdığımda günler süren sancılar çektim gittikçe azaldı..

canım asıl sen kendini umutsuzluğa kaptırma..30 yaşındayım, 3,5 yıllık evliyim ve 45 yaşına kadar pes etmicem..sen güzel beslen, uykunu her gün iyi al, stres yapma ve bol bol seviş
çok tatlısın canım bende 26 yasındayım aslında bizim sorunumuz malum işi iş olarak goruyoruz galiba özur dilerim ama zevk alarak yapsak galıba hersey daha guzel olacak

tesekkurler cnım destekleriniz için tedevi gördüğümden kimsenin haberi yok ve hayatımda hiç görmedigim kimselerden destek görüyorum cok sağollun kısmet artık ama gözyaslarımı tutamıyorum
Canım senın bat ne zamandı?erken mı yaptın acaba?

aay insallah erken yapmısımdır cok tesekkurler destekleriniz için

aay insallah erken yapmısımdır cok tesekkurler destekleriniz için
bende öyle düşünüyorum ben 27 martta iğne yaptırdım bu gün doktor kontrolüm vardı doktor çalışmalara devam dedi yumurta çatlıyor çatlamasına ama döllenme olayı için hala süre var yani ve eğer biraz geç döllenme olduysa zaten adetten sonra çıkar testte ve gelmemiş kırmızıdan ümit kesilmez

en zoru da buymuş kızlar tedavi sürecinde yok ilaçdı kontroldü zaman geçip gidiyor ama şimdi doktorda artık gelmene gerek yok yumurtan çatlamış dedi adet tarihini beklicez dedi çok stresli çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…