canım benim klomende degil ama çatlatma ignesinden sonra oldu.ilk gun ateş basması oldu.karnımın içinde alev topu var sanıyordum.sonra kasıklarda batma oldu surekli ve karın agrım hala devam ediyor.
ben de klomende hiç ağrı hissetmedim ama bitince ardından çatlatma iğnesi yaptırdığımda günler süren sancılar çektim gittikçe azaldı..
çok tatlısın canım bende 26 yasındayımcanım asıl sen kendini umutsuzluğa kaptırma..30 yaşındayım, 3,5 yıllık evliyim ve 45 yaşına kadar pes etmicem..sen güzel beslen, uykunu her gün iyi al, stres yapma ve bol bol seviş
Evet canım ben yapmıştımdesirrem yapıyordu canım bildiğim kadarıyla bu topicte liste..
Canım senın bat ne zamandı?erken mı yaptın acaba?tesekkurler cnım destekleriniz için tedevi gördüğümden kimsenin haberi yok ve hayatımda hiç görmedigim kimselerden destek görüyorum cok sağollun kısmet artık ama gözyaslarımı tutamıyorum
Evet canım 1 tane.Belki igne yazmaz bana yum takibinde sorunsuz catliyo demisti baska doktor ama ilk kez klomen kullandgm icin belki igne yazarlar...Igne bitane oluyo dimi?
Canım 5 nısan dıCanım senın bat ne zamandı?erken mı yaptın acaba?
İğne olmustun degıl mi bu ay? Nıye gunun gelmeden yaptınki? ıdrar testlerı hemen gostermıyor bazen dur bakalım.Canım 5 nısan dı
Bencede cnm erken yapmışsın bekle sonra yinele testiCanım 5 nısan dı
evet canım iğneyi 20 martta yaptırmıstım merak işte yaptım ama işte kısmetİğne olmustun degıl mi bu ay? Nıye gunun gelmeden yaptınki? ıdrar testlerı hemen gostermıyor bazen dur bakalım.
Benim de cumaCanım 5 nısan dı
Ben 18 inde yapmıştım igneyi ama beklemedeyim halaevet canım iğneyi 20 martta yaptırmıstım merek işte yaptım ama işte kısmet
bence de bekle boyle ögrenmek baya zor oluyor tatlımBenim de cuma
Ben 18 inde yapmıştım igneyi ama beklemedeyim hala
bende öyle düşünüyorum ben 27 martta iğne yaptırdım bu gün doktor kontrolüm vardı doktor çalışmalara devam dedi yumurta çatlıyor çatlamasına ama döllenme olayı için hala süre var yani ve eğer biraz geç döllenme olduysa zaten adetten sonra çıkar testte ve gelmemiş kırmızıdan ümit kesilmezaay insallah erken yapmısımdır cok tesekkurler destekleriniz için
seninde baya olmuş ne zaman dı peki bat tarihin onu mu bekliyorsunBenim de cuma
Ben 18 inde yapmıştım igneyi ama beklemedeyim hala
Aynen cnm bende çok stresliyim zaten ama bekleyecem.sağ kasığima sancı giriyo batıyor ins.kırmızılar gelmezbence de bekle boyle ögrenmek baya zor oluyor tatlım
Evet cnm cuma ama pazartesiyi bekleyecem doktora gidecemseninde baya olmuş ne zaman dı peki bat tarihin onu mu bekliyorsun
maşallah sana ben bekleyemiyorum çok mu sabırsızım ne inşallah topiğimizin ilk hamişlerinden olursun ve bize ümit olursunEvet cnm cuma ama pazartesiyi bekleyecem doktora gidecem
Ins.ama çok stres yaptım bu ay pek umut yok gibi ama bekliyorum.maşallah sana ben bekleyemiyorum çok mu sabırsızım ne inşallah topiğimizin ilk hamişlerinden olursun ve bize ümit olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?