MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Ins.ama çok stres yaptım bu ay pek umut yok gibi ama bekliyorum.
azkalmış işte benden önce öğreneceksin benim bat 12 nisan doktora çıtlattım ben çok sabırsızım daha önce öğrenemzmiyiz diye yok beklicez dedi

mrb arkadaşlar bu ovulasyon testlerinden gebelik anlaşılabiliyo mu, bu testlerle ilgili bilginiz var mı?

mrb arkadaşlar bu ovulasyon testlerinden gebelik anlaşılabiliyo mu, bu testlerle ilgili bilginiz var mı?
şöyle deniyor adetinize yakın iki çizgide çok koyu eşit koyulukta çıkkarsa hamilesin

çok tatlısın canım bende 26 yasındayım aslında bizim sorunumuz malum işi iş olarak goruyoruz galiba özur dilerim ama zevk alarak yapsak galıba hersey daha guzel olacak

aynen yaa eskiden çocuk meselesi yokken sevişmek ne güzeldi şimdi üşeniyoruz 2 günde 1 yapmaya.. daha önce de yazmıştım bazen eşime nasıl kötü davranıyorsam artık kendimi işçi gibi hissediyorum dedi bana bu ovülasyonda korkuyorum çocuk diye diye soğutucam adamı kendimdençocuk istemeyen adamı heveslendirdim

Herkes nasıl takmadan yapıyor anlamıyorum ya laf aramızda ben sıkıldım kocamdan önce

Herkes nasıl takmadan yapıyor anlamıyorum ya laf aramızda ben sıkıldım kocamdan önce

ya öyle hiç takmıyorum diyenlere de inanamıyorum ben..yaşım daha genç olsa daha az takardım heralde..biz de sıkıldık walla sarılıp uyumak istiyoruz artık sadece..2 sene yapmasak aramıcaz o kadar yani

ya öyle hiç takmıyorum diyenlere de inanamıyorum ben..yaşım daha genç olsa daha az takardım heralde..biz de sıkıldık walla sarılıp uyumak istiyoruz artık sadece..2 sene yapmasak aramıcaz o kadar yani
aynı dertlerden muzdarip herkes demekki ama dediğin gibi ilk çocuğumda 25 yaşındaydım ilk ay dedim ben hamile kalçam ve çok şükür kaldım hep takıyorum ben şimdi yaş 32 iki yıldır uğraşıyoruz geçen eylül ayında miyom ameliyatı oldum ameliyattan sonra doktor dedi eşinin değerleri çok düşük sen hamile kalamazsın adet olunca gel tüp bebek yapalım tapu topu 2 kere ilişkiye girdik olmaz nasılsa diye korunmadık hamile kaldım bence böyle oluyor kafaya takmamak

Enfal97 canım benim bu gün beta hcg 222, 20 çıktı cuma doktora gidiyorum bu gün görüştük doktorla kanama var neye uğradığımı şaşırdım yaa ayın otuzunda 166 ydi sonuç

Enfal97 canım benim bu gün beta hcg 222, 20 çıktı cuma doktora gidiyorum bu gün görüştük doktorla kanama var neye uğradığımı şaşırdım yaa ayın otuzunda 166 ydi sonuç
Artışın güzel bence doktorun ne dedi 222 ye Sıkma Can'ını sen ilk hamileliğimde de kanamam olmuştu sağlıkla doğurdum Oğlumu ne olacağını Rabbim bilir kendini çok dinleme tam iki kat olması gerekmiyormuş % 60 diye anlatmıştı bir doktorum

canım artış iyi bencede.kafanı rahatlatmaya bak lütfen.aslında şuan hamilesin ama sen o kadar karamsarsın ki seni tebrik bile edemedik rahat olamadıgını biliyorum benim başıma gelse bende olmazdım.rabbim hayırlısını versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…