MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

kızlar benim bat 3 nisan olarak bekliyordum. geçen ayda beklediğim tarihten 2 gün öncesi gece kahverengi lekelenme olarak geldi, sabaha karşıda yoğun kanama olmuştu.
bu ay yine beklediğim tarihten 2 gün önce yani dün akşam kahverengi lekelenme oldu ama 1-2 damladan biraz daha fazla. bende adet oldum diye ped taktım. hatta eşime çaktırmadan birazda ağladım banyoda. sabah kalkıp pedimi değiştirecektim baktım bi daha gelen giden birşey yok, şu ana kadarda yok. ama hala bekliyorum adet olacak gibi ağrılarım var yani ben bu ayıda ıskaladım kızlar...

Canım üzülme dicem ama elinde deil bılıyorum sen kendini daha iyi tanıosun tabi ama inşallah devamı qelmez...

dur bakalım henuz daha tam sökülmemişsindir.umutlandırmak istemem ama yerleşme kanaması olabilir ki umarım öyledir.bugunu bir geçirelim eğer gelmeye devam etmezsi ki inşallah etmez hamile haberini verirsin inşallah.

ben hiç umutlanmıyorum zaten geldi gelecek diye bekliyorum hep, pedimde takılı bekliyor :))

şu profil resmindeki gibi birşey istiyorum :))
İnşallah canım benim Allah gönlüne göre versin :) Annem yollamıştı bu resmi bana hamileyken sizin cocuqunuz buna benzer kzıım dıye bende hep bakarım bu bebişe

canımm inşallah yerleşme kanamasıdır.dua etmekten başka bişey gelmez elimizden...

canım gidip bi test yaptırsan aslında beklemek çok yıpratıyo insanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…