Canım yerlesme kanamasıda adet gununde yasanırmıs ama tabıkı kendı vucudunu kendın tanırsın uzulme ama agla rahatlarsın dun bende çok ağladım bu gün rahattım aman boşverkızlar benim bat 3 nisan olarak bekliyordum. geçen ayda beklediğim tarihten 2 gün öncesi gece kahverengi lekelenme olarak geldi, sabaha karşıda yoğun kanama olmuştu.
bu ay yine beklediğim tarihten 2 gün önce yani dün akşam kahverengi lekelenme oldu ama 1-2 damladan biraz daha fazla. bende adet oldum diye ped taktım. hatta eşime çaktırmadan birazda ağladım banyoda. sabah kalkıp pedimi değiştirecektim baktım bi daha gelen giden birşey yok, şu ana kadarda yok. ama hala bekliyorum adet olacak gibi ağrılarım varyani ben bu ayıda ıskaladım kızlar...
canım pazartesiye kadar gelmezse hamilesindir bence. tabii allah bilir.pazartesiye kadar gelmezse kırmızı doktora gidecem ins.belli olur ozaman
idrar testi mi yaptın? biliyorsunki idrar testi bazı kişilerde hemen sonuç vermiyor.en garantisi kan tahliliCanım dun test yapmıştım negatıftı ama ne gelen var ne de gden hıc bı agrımda yok oncekı aylarda gogus agrım 10 gün öncesinden baslardı o da yok yoklar ıcınde yasıyorum :)
evet idrar testi yapmıstı bat 5 nisan beklıyecem canımidrar testi mi yaptın? biliyorsunki idrar testi bazı kişilerde hemen sonuç vermiyor.en garantisi kan tahlili
Ins.öyledir cnm hepimiz de hayırlı haberler alalım bu aycanım pazartesiye kadar gelmezse hamilesindir bence. tabii allah bilir.
Kızlar Karnımın içinde adet olcakmışım gibi bi aqrı geziyo daha 10 gün var adetime...bende pazartesiye kadar bi sey yapmıyacam hatta bu ay bebek calısmasına aramı versem dıye dusunuyorum ama bılemıyorum yoksa doktorum 2 ay klomen tedavisini yapalım olmazsa rahım flımı cekelım demıstı bi ay daha beklemıyım gdıp cektıreyım mı dıye dusunuyorum boyle dusuncelerım sızce ne yapıyım
canım bence pazartesiyi bekle. gebe degilsen Rahim filmini çektir.korkulacak hiçbişeyde yok.ben çektirdim 5 dk surmedi birazcık bile canım acımadı.çok şukur tuplerde açıkmış.rahat bırak kendini.allahın izniyle hepimiz evlat sahibi olucaz.bende pazartesiye kadar bi sey yapmıyacam hatta bu ay bebek calısmasına aramı versem dıye dusunuyorum ama bılemıyorum yoksa doktorum 2 ay klomen tedavisini yapalım olmazsa rahım flımı cekelım demıstı bi ay daha beklemıyım gdıp cektıreyım mı dıye dusunuyorum boyle dusuncelerım sızce ne yapıyım
canım hamile dğilsen rahim filmini çektir derim ben zaman kaybetmemiş olursun.belkide tüplerin tıkalı rahim filmiyle açılıp birsürü hamile kalan var.bende pazartesiye kadar bi sey yapmıyacam hatta bu ay bebek calısmasına aramı versem dıye dusunuyorum ama bılemıyorum yoksa doktorum 2 ay klomen tedavisini yapalım olmazsa rahım flımı cekelım demıstı bi ay daha beklemıyım gdıp cektıreyım mı dıye dusunuyorum boyle dusuncelerım sızce ne yapıyım
aminnnn yaaa gerçekten bu ay hepimiz sevinelim buna ihtiyacımız var.Ins.öyledir cnm hepimiz de hayırlı haberler alalım bu ay
Gerçekten öyle benimde çok ihtiyacım var çok bunaldim artkaminnnn yaaa gerçekten bu ay hepimiz sevinelim buna ihtiyacımız var.
cesaret edemiyorummm :))canım gidip bi test yaptırsan aslında beklemek çok yıpratıyo insanı..
adete bu kadar varsa o hissettiğin ağrı rahmin büyümesi de olabilir. benim (düşükle sonuçlansa da) gebeliğimde ben hep adet sancısıdır diye düşünmüştüm ama 2 hafta boyunca ara ara sancı olunca doktora gittim hamilesin, rahim büyüdüğü için ilk aylarda böyle şeyler olur dedi.Kızlar Karnımın içinde adet olcakmışım gibi bi aqrı geziyo daha 10 gün var adetime...
Aynen bende ilk gebeliqimde adet sançıcı gibi sancı çekmiştim (ve bende düşük yaptım ) hamile olduqumu anladım inşallah o yüzdendir bılmıorum bakalım görcez..adete bu kadar varsa o hissettiğin ağrı rahmin büyümesi de olabilir. benim (düşükle sonuçlansa da) gebeliğimde ben hep adet sancısıdır diye düşünmüştüm ama 2 hafta boyunca ara ara sancı olunca doktora gittim hamilesin, rahim büyüdüğü için ilk aylarda böyle şeyler olur dedi.
neden öyle düşündün ki düşük bazen hiç belirtisiz de olabilir aklına getirme aynı şeyi dün ben doktoruma sordum sağ tarafımda hareket ve batma hissediyorum dedim yumurta çatlama gibi bir şeyi hissedemezsin dedi bende şaşırdım inşallah hamilesindir az kaldı senin ben bile heycanlandımkızlar yaaa igneyi yaptıgım gunden beri kasıklarımdaki batmalar ve karın agrım devam ediyor.dun akşam uzeri sol kasıgıma bıçak saplanır gibi oldu ama öyle böyle degil öyle bir acıdıki.ayaktaydım ve elimle kasıgımı tutup deli gibi bagırdım acıdan.yarında kontrole gidicem.nolur dua edin bana nolur hamile kalayım yaaa. ama sizde korkuttunuz beni.böyle olunca duşukle mi sonuçlanıyor diye korktum.
Korkma canım öle seyler qetirme aklın ainşallah hamılesındır ondan kaynaklanmıştır banada oluyo korkma moralini yüksek tut ve her ihtimale karsı dikkatli davran...kızlar yaaa igneyi yaptıgım gunden beri kasıklarımdaki batmalar ve karın agrım devam ediyor.dun akşam uzeri sol kasıgıma bıçak saplanır gibi oldu ama öyle böyle degil öyle bir acıdıki.ayaktaydım ve elimle kasıgımı tutup deli gibi bagırdım acıdan.yarında kontrole gidicem.nolur dua edin bana nolur hamile kalayım yaaa. ama sizde korkuttunuz beni.böyle olunca duşukle mi sonuçlanıyor diye korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?