MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Canım yerlesme kanamasıda adet gununde yasanırmıs ama tabıkı kendı vucudunu kendın tanırsın uzulme ama agla rahatlarsın dun bende çok ağladım bu gün rahattım aman boşver

Canım dun test yapmıştım negatıftı ama ne gelen var ne de gden hıc bı agrımda yok oncekı aylarda gogus agrım 10 gün öncesinden baslardı o da yok yoklar ıcınde yasıyorum :)
idrar testi mi yaptın? biliyorsunki idrar testi bazı kişilerde hemen sonuç vermiyor.en garantisi kan tahlili

bende pazartesiye kadar bi sey yapmıyacam hatta bu ay bebek calısmasına aramı versem dıye dusunuyorum ama bılemıyorum yoksa doktorum 2 ay klomen tedavisini yapalım olmazsa rahım flımı cekelım demıstı bi ay daha beklemıyım gdıp cektıreyım mı dıye dusunuyorum boyle dusuncelerım sızce ne yapıyım

Kızlar Karnımın içinde adet olcakmışım gibi bi aqrı geziyo daha 10 gün var adetime...

canım bence pazartesiyi bekle. gebe degilsen Rahim filmini çektir.korkulacak hiçbişeyde yok.ben çektirdim 5 dk surmedi birazcık bile canım acımadı.çok şukur tuplerde açıkmış.rahat bırak kendini.allahın izniyle hepimiz evlat sahibi olucaz.

canım hamile dğilsen rahim filmini çektir derim ben zaman kaybetmemiş olursun.belkide tüplerin tıkalı rahim filmiyle açılıp birsürü hamile kalan var.

aslında doktor ılk rahım film cekelım dedı ama hıc ılac kullanmadıgımı soyleyınce denılıyelım dedi film bıraz agrılı dedi bızde tamam dedık ama o agrıya dayanıp bu sıkıntıları cekmemek daha ıyı gıbı

benim yumurtamın çalışmadığını söyledi doktor ve 4 gün önce klomen'e başlattı. 5gün boyunca sabahları 2 tane kullan dedi. 3 gün sonra kontrole gideceğim yumurtam gelişmiş mi diye bakacak. kullananlara bakıyorum hep şişkinlik, kasık ağrısı gibi şeyler yaşamışlar. bende hiç bir değişiklik olmadı ilaç içmişim gibi bir belirti yaşamıyorum. acaba işe mi yaramıyor yoksa doğru işe yaradığından mı yan etkilerini yaşamıyorum bilemedim.

Kızlar Karnımın içinde adet olcakmışım gibi bi aqrı geziyo daha 10 gün var adetime...
adete bu kadar varsa o hissettiğin ağrı rahmin büyümesi de olabilir. benim (düşükle sonuçlansa da) gebeliğimde ben hep adet sancısıdır diye düşünmüştüm ama 2 hafta boyunca ara ara sancı olunca doktora gittim hamilesin, rahim büyüdüğü için ilk aylarda böyle şeyler olur dedi.

Aynen bende ilk gebeliqimde adet sançıcı gibi sancı çekmiştim (ve bende düşük yaptım ) hamile olduqumu anladım inşallah o yüzdendir bılmıorum bakalım görcez..

kızlar yaaa igneyi yaptıgım gunden beri kasıklarımdaki batmalar ve karın agrım devam ediyor.dun akşam uzeri sol kasıgıma bıçak saplanır gibi oldu ama öyle böyle degil öyle bir acıdıki.ayaktaydım ve elimle kasıgımı tutup deli gibi bagırdım acıdan.yarında kontrole gidicem.nolur dua edin bana nolur hamile kalayım yaaa. ama sizde korkuttunuz beni.böyle olunca duşukle mi sonuçlanıyor diye korktum.

neden öyle düşündün ki düşük bazen hiç belirtisiz de olabilir aklına getirme aynı şeyi dün ben doktoruma sordum sağ tarafımda hareket ve batma hissediyorum dedim yumurta çatlama gibi bir şeyi hissedemezsin dedi bende şaşırdım inşallah hamilesindir az kaldı senin ben bile heycanlandım

Korkma canım öle seyler qetirme aklın ainşallah hamılesındır ondan kaynaklanmıştır banada oluyo korkma moralini yüksek tut ve her ihtimale karsı dikkatli davran...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…