- 4 Mart 2015
- 272
- 116
- 123
- 40
kızlar meslekleriniz ne merak ettim :))
canım sen ne zaman igne yaptırdın ne zaman adet gunundu deBenimde kırmızılar göründükısmet olmadı bu ay bakalım ins siz alırsınız güzel haberleri. Ama karar verdim artk bukadar üstüne düşmeyecm akışına birakacm
dualarımız senınle hadı kos cabuk cabuk gıt ve guzel haberı bıze ver beklıyoruz senı burdaarkadaşlar ben çıkıyorum. randevum 12 de.heyecandan titriyorum.aglamak ve bayılmak uzereyim.nolur dua edin benim için.hepinizi seviyorum.
18 martta yapmıştım iğneyi. Bugün adet günümdu lekeler gelmeye başladı işte buguncanım sen ne zaman igne yaptırdın ne zaman adet gunundu de
Ins.hayırlı haberlerle gelirsin canım bizede umut olursun merakla bekliyorumarkadaşlar ben çıkıyorum. randevum 12 de.heyecandan titriyorum.aglamak ve bayılmak uzereyim.nolur dua edin benim için.hepinizi seviyorum.
14 gün sonra canımarkadaslar iğnenin etkisi testlerde kaç gün sonra geçiyo ..kaç gün beklemem gerekcek iğneden sonra test yapmak için
Bu arada benim ıgnenın 15. Gunu bende hala hıc agrım yok afedersinız sadece sutyenı cıkardıgımda goguslerım ağrıyor bı de beyaz su gıbı akıntım var o da progesteron kullanıyom ondan dıye dusunuyom sızlerde ne var ne yok
arkadaşlar ben çıkıyorum. randevum 12 de.heyecandan titriyorum.aglamak ve bayılmak uzereyim.nolur dua edin benim için.hepinizi seviyorum.
Catlaksin cnm sen yaaacanım inşallah güzel haberlerle gelirsin..ben de bugün test yapıcam 4 ü demiştim ama dayanamadım ultra erken gebelik testi aldım7 tane de normal hızlı testlerden..sabah ilk idrardan sonra kargo geldiği için şimdi 4 saat birşey yiyip içmeden beklicem
Catlaksin cnm sen yaaa
Eziyrt etme canim kendine testlerin fotosunu bana da atarmisinn :)pozitif olmaya çalışıyorum ama depresif yanımı törpüleyemiyorum aslında bir türlü..nasıl sıkmışsam kendimi 2 gündür başım çatlıyo
amin canım hepimize inşallah.Allah gönlüne göre versin canımmmm. İnş hamilesindir :) :) Allah hepimize nasip etsin inş
Canım inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin inşallah...kızlar geldim.dr karnımdan ultrasonla baktı.şuan gebelik varsa bile göremem dedi.igneden 6 gun sonra yumurta çatlayınca döllenmenin olması ve rahıme tutunması zaten 6 gun suruyormuş.ama Rahim kalınlıgı çok iyi dedi.umut vermek istemem ama bu ay gebelik olmuş olabilir dedi.hemen kanda bakalım dedi.kanda sonuç 1 bile çıksa 4 gun sonra salı tekrar kan testi yapıcaz bu deger katlayacak mı diye bakıcaz dedi.yok eger negative çıkarsa moral bozmuyoruz ve adet gunune kadar bekliyoruz dedi.kan verdim birazdan hastaneye mail atıcam sonuçlar için. sonuca gore dr ile telefonlaşacagız.nolur dua edin deger yuksek çıksın nolur.
Ins.canım hayirlisiyla hamilesindir.güzel haberler bekliyoruzkızlar geldim.dr karnımdan ultrasonla baktı.şuan gebelik varsa bile göremem dedi.igneden 6 gun sonra yumurta çatlayınca döllenmenin olması ve rahıme tutunması zaten 6 gun suruyormuş.ama Rahim kalınlıgı çok iyi dedi.umut vermek istemem ama bu ay gebelik olmuş olabilir dedi.hemen kanda bakalım dedi.kanda sonuç 1 bile çıksa 4 gun sonra salı tekrar kan testi yapıcaz bu deger katlayacak mı diye bakıcaz dedi.yok eger negative çıkarsa moral bozmuyoruz ve adet gunune kadar bekliyoruz dedi.kan verdim birazdan hastaneye mail atıcam sonuçlar için. sonuca gore dr ile telefonlaşacagız.nolur dua edin deger yuksek çıksın nolur.
amin canım inşallah birazdan tekrar arayacagım sonuçlar için çok heyecanlıyım.doktor umutlandırmak istemem ama Rahim kalınlıgı çok guzel bu ay gebelik olmuş olabilir dedi.inşallah allahım nolur yaaaaCanım inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?