MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

kızlar meslekleriniz ne merak ettim :))

ben 6 yıl müşteri hizmetleri şefi olarak çalıştım evlenince ayrıldım vardiya yüzündenn..işletme mezunuyum, kpssye girdim ama buralarda biyere girmek imkansız gibi..eşim de başka şehirlere gidersen ben senin arkandan gelemem oralara dedi şimdi ev hanımıyım

arkadaslar iğnenin etkisi testlerde kaç gün sonra geçiyo ..kaç gün beklemem gerekcek iğneden sonra test yapmak için

Benimde kırmızılar göründü kısmet olmadı bu ay bakalım ins siz alırsınız güzel haberleri. Ama karar verdim artk bukadar üstüne düşmeyecm akışına birakacm
canım sen ne zaman igne yaptırdın ne zaman adet gunundu de

arkadaşlar ben çıkıyorum. randevum 12 de.heyecandan titriyorum.aglamak ve bayılmak uzereyim.nolur dua edin benim için.hepinizi seviyorum.

beyaz akıntı bende de var ama ben progesteron kullamıyorum..

arkadaşlar ben çıkıyorum. randevum 12 de.heyecandan titriyorum.aglamak ve bayılmak uzereyim.nolur dua edin benim için.hepinizi seviyorum.

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..ben de bugün test yapıcam 4 ü demiştim ama dayanamadım ultra erken gebelik testi aldım 7 tane de normal hızlı testlerden..sabah ilk idrardan sonra kargo geldiği için şimdi 4 saat birşey yiyip içmeden beklicem

Catlaksin cnm sen yaaa

kızlar geldim.dr karnımdan ultrasonla baktı.şuan gebelik varsa bile göremem dedi.igneden 6 gun sonra yumurta çatlayınca döllenmenin olması ve rahıme tutunması zaten 6 gun suruyormuş.ama Rahim kalınlıgı çok iyi dedi.umut vermek istemem ama bu ay gebelik olmuş olabilir dedi.hemen kanda bakalım dedi.kanda sonuç 1 bile çıksa 4 gun sonra salı tekrar kan testi yapıcaz bu deger katlayacak mı diye bakıcaz dedi.yok eger negative çıkarsa moral bozmuyoruz ve adet gunune kadar bekliyoruz dedi.kan verdim birazdan hastaneye mail atıcam sonuçlar için. sonuca gore dr ile telefonlaşacagız.nolur dua edin deger yuksek çıksın nolur.

Allah gönlüne göre versin canımmmm. İnş hamilesindir :) :) Allah hepimize nasip etsin inş

kızlar aradım laboratuarı. 14:30 da belli olacak henuz sonuç çıkmadı dediler. son yarım saat.çok heyecanlıyım.

Canım inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin inşallah...

Ins.canım hayirlisiyla hamilesindir.güzel haberler bekliyoruz

Canım inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin inşallah...
amin canım inşallah birazdan tekrar arayacagım sonuçlar için çok heyecanlıyım.doktor umutlandırmak istemem ama Rahim kalınlıgı çok guzel bu ay gebelik olmuş olabilir dedi.inşallah allahım nolur yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…