amiiiinkızlar valla şuan sevinemiyorum bile.igne etkisi varsa diye korkumdan.ama haftasonunu daha sakin geçirmeyi duşunuyorum.pazartesi dahada netleşecek hayırlısıyla deger katlar inşallah.
yaaa rabbim kendim için duamı Kabul etti ama ben buradaki tüm evlat hasreti çeken arkadaşlar içinde dua ediyorum.Allahım inşallah sesimi duymuşsundur.arkadaşlarımada versin mutluluk katlansın çogalsın
inşaAllah seni pazartesiden sonra Aralık ayı anneleri topiğine uğurlarız :))kızlar valla şuan sevinemiyorum bile.igne etkisi varsa diye korkumdan.ama haftasonunu daha sakin geçirmeyi duşunuyorum.pazartesi dahada netleşecek hayırlısıyla deger katlar inşallah.
yaaa rabbim kendim için duamı Kabul etti ama ben buradaki tüm evlat hasreti çeken arkadaşlar içinde dua ediyorum.Allahım inşallah sesimi duymuşsundur.arkadaşlarımada versin mutluluk katlansın çogalsın
inşallah darısı hepimizin başına. hala tam olarak hamileyim diyemiyorum korkudan.canım benim çok sevindim ilk denemenmiydi takipte
darısı başımıza
ben size bırakırmıyım canlarımmmmmm.ben nereye siz oraya.hepinizi taşıyıcam aralık annelerine, ocak annelerine.allahım nasip et hepimize nolurrrrrrrrrrrr,inşaAllah seni pazartesiden sonra Aralık ayı anneleri topiğine uğurlarız :))
banada doktor rahim kalınlığın çok iyi demişti ama bana kısmet olmadı :)) senin için çok sevindim. özellikle bende yaştan dolayı kaygılıyım, sende benim gibisin o yüzden çok mutlu oldummm. darısı başımaben size bırakırmıyım canlarımmmmmm.ben nereye siz oraya.hepinizi taşıyıcam aralık annelerine, ocak annelerine.allahım nasip et hepimize nolurrrrrrrrrrrr,
kızlar özelllikle bugun goguslerimin şiş oldugunu fark ettim ve kahverengi olan yeri koyulaşma degil henuz ama genişlemişti.benim son zamanlarda kahve olan bölüm daha böyle büzülmüş gibi duruyordu.bugun dikkat ettim yayılmışlar.
Calsin davullar vuhuuuuuuuuuuuuuKızlar sonuç 10,1. doktorum hamilesin dedi.:)))))))))))))))))))
ignenin etkisiyle böyle olmasın diye duşundum o yuzden o zaman pazartesi tekrar kan alıcaz dedi
evet bana da Rahim kalınlıgı çok guzel dedi ultrasonda. umut vermek istemem ama bu ay gebelik olmuş olabilir dedi.kan sonucuda 10,01 işte.pazartesi yine baktırılacak kan degerine inşallah deger arttarda bende gönul rahatlıgıyla hamileyim derim yarabbim.banada doktor rahim kalınlığın çok iyi demişti ama bana kısmet olmadı :)) senin için çok sevindim. özellikle bende yaştan dolayı kaygılıyım, sende benim gibisin o yüzden çok mutlu oldummm. darısı başıma
canım benimmmmmmmm. seninle igne gunumuz aynı.hadi bakalım bugun yarın sendende hayırlı guzel haberi alırız inşallah.@tatlisukurbasi inşallah sendende canım.bizler aynı gunde yapmıştık ignelerimizi.diger arkadaşlar hadi başaralım artık.Calsin davullar vuhuuuuuuuuuuuuu
canım iğne tarihlerimiz aynı sanırım. ben bugün test yaptım öylesine ayyinşallah gelelim canım ya bende pazartesiye kadar dayanabilirim ancak test yapmamaya pazartesi başlıcam kafaya koydum
Aa süper canım hayırlı olsun gözün aydin :))Kızlar sonuç 10,1. doktorum hamilesin dedi.:)))))))))))))))))))
ignenin etkisiyle böyle olmasın diye duşundum o yuzden o zaman pazartesi tekrar kan alıcaz dedi
sagol canım.ignenin etkisinden korktugum için pazartesi tekrar test yaptırıcam deger katlarsa zaten sorun yok. inşallah hepimiz yaşarız.daha tam anlamıyla sevinemiyorum bile..Aa süper canım hayırlı olsun gözün aydin :))
aminnnn ben daha kendimden emin olamıyorum.Allahım bizede böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin..
Dua edelim canım pazartesiye kadar inş Kesinleşir pazartesisagol canım.ignenin etkisinden korktugum için pazartesi tekrar test yaptırıcam deger katlarsa zaten sorun yok. inşallah hepimiz yaşarız.daha tam anlamıyla sevinemiyorum bile..
hayırlısı ile olumlu olacak inşallah canımaminnnn ben daha kendimden emin olamıyorum.
canım benimmmmmmmm. seninle igne gunumuz aynı.hadi bakalım bugun yarın sendende hayırlı guzel haberi alırız inşallah.@tatlisukurbasi inşallah sendende canım.bizler aynı gunde yapmıştık ignelerimizi.diger arkadaşlar hadi başaralım artık.
Hadi yap yap yapp :)canım tebrik ederim bugün aldığım en güzel haber..bu haberler hepimize yeni umutlar veriyor..haftasonu evdeysen hiç yorma kendini uzat ayaklarını yat..ilk haftalar önemliymiş..ben daha korkudan yapamadım ama şimdi yapıcam testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?