MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

amin canım inşallah birazdan tekrar arayacagım sonuçlar için çok heyecanlıyım.doktor umutlandırmak istemem ama Rahim kalınlıgı çok guzel bu ay gebelik olmuş olabilir dedi.inşallah allahım nolur yaaaa
Rahim kanlınlaştıysa vardır dıye düşünüyorum hadi bakalım son dklr inşallah vardır canım :)

canım i
amin canım inşallah birazdan tekrar arayacagım sonuçlar için çok heyecanlıyım.doktor umutlandırmak istemem ama Rahim kalınlıgı çok guzel bu ay gebelik olmuş olabilir dedi.inşallah allahım nolur yaaaa
canım inşallah hamilesindir inşallah inşallah..bu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine....

canım i
canım inşallah hamilesindir inşallah inşallah..bu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine....
ahhhh canım inşallah.ezanlar okunuyordu ben yoldayken bende bu şekilde dua ettim allahım şu ezanların yüzü suyu hürmetine cuma hürmetine hayırlı saglıklı bir evlat ver hepimize diye.amin allahım inşallah.

allahım inşallah inşallahhhhhh. inşallah bende o çogu kişinin içinde olurum.yapılan testlere gore bir sorun yok.

merak ettim sonucun çıkmıştır diye girdim henüz çıkmamış inş pozitiftir bekliyorum güzel sonucunu

Bir terslik mi oldu acaba inşallah olmamıştır...

Şu beklemek kadar iqrenç bir şey yok ya insanı bunalımdan bunalıma sürüklüyor

Kızlar sonuç 10,1. doktorum hamilesin dedi.:)))))))))))))))))))
ignenin etkisiyle böyle olmasın diye duşundum o yuzden o zaman pazartesi tekrar kan alıcaz dedi

ignenin etkisiyle böyle olmasın diye duşundum o yuzden o zaman pazartesi tekrar kan alıcaz dedi
Canım benim gözün aydın cok sevindim inşallah iqneden deılıdr gözün aydın :)

oh bee :) topiğimizin gözü aydın :) canımm benim inşallah bundan sonrasındada herşey yolunda gider kucağına alırsın yawrunu...

kızlar valla şuan sevinemiyorum bile.igne etkisi varsa diye korkumdan.ama haftasonunu daha sakin geçirmeyi duşunuyorum.pazartesi dahada netleşecek hayırlısıyla deger katlar inşallah.
yaaa rabbim kendim için duamı Kabul etti ama ben buradaki tüm evlat hasreti çeken arkadaşlar içinde dua ediyorum.Allahım inşallah sesimi duymuşsundur.arkadaşlarımada versin mutluluk katlansın çogalsın

canım benim çok sevindim ilk denemenmiydi takipte
darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…