- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Rahim kanlınlaştıysa vardır dıye düşünüyorum hadi bakalım son dklr inşallah vardır canım :)amin canım inşallah birazdan tekrar arayacagım sonuçlar için çok heyecanlıyım.doktor umutlandırmak istemem ama Rahim kalınlıgı çok guzel bu ay gebelik olmuş olabilir dedi.inşallah allahım nolur yaaaa
canım inşallah hamilesindir inşallah inşallah..bu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine....amin canım inşallah birazdan tekrar arayacagım sonuçlar için çok heyecanlıyım.doktor umutlandırmak istemem ama Rahim kalınlıgı çok guzel bu ay gebelik olmuş olabilir dedi.inşallah allahım nolur yaaaa
doktorda öyle dedi yaaa. Rahim kalınlıgına bakarsak bu ay gebelik olmuş olabilir dedi.allahım inşallahhhhhRahim kanlınlaştıysa vardır dıye düşünüyorum hadi bakalım son dklr inşallah vardır canım :)
ahhhh canım inşallah.ezanlar okunuyordu ben yoldayken bende bu şekilde dua ettim allahım şu ezanların yüzü suyu hürmetine cuma hürmetine hayırlı saglıklı bir evlat ver hepimize diye.amin allahım inşallah.canım i
canım inşallah hamilesindir inşallah inşallah..bu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine....
Allahım duymuştur inşallah sesini canımdoktorda öyle dedi yaaa. Rahim kalınlıgına bakarsak bu ay gebelik olmuş olabilir dedi.allahım inşallahhhhh
allahım inşallah inşallahhhhhh. inşallah bende o çogu kişinin içinde olurum.yapılan testlere gore bir sorun yok.
merak ettim sonucun çıkmıştır diye girdim henüz çıkmamış inş pozitiftir bekliyorum güzel sonucunukızlar geldim.dr karnımdan ultrasonla baktı.şuan gebelik varsa bile göremem dedi.igneden 6 gun sonra yumurta çatlayınca döllenmenin olması ve rahıme tutunması zaten 6 gun suruyormuş.ama Rahim kalınlıgı çok iyi dedi.umut vermek istemem ama bu ay gebelik olmuş olabilir dedi.hemen kanda bakalım dedi.kanda sonuç 1 bile çıksa 4 gun sonra salı tekrar kan testi yapıcaz bu deger katlayacak mı diye bakıcaz dedi.yok eger negative çıkarsa moral bozmuyoruz ve adet gunune kadar bekliyoruz dedi.kan verdim birazdan hastaneye mail atıcam sonuçlar için. sonuca gore dr ile telefonlaşacagız.nolur dua edin deger yuksek çıksın nolur.
aradınmı canım tekrarahhhh canım inşallah.ezanlar okunuyordu ben yoldayken bende bu şekilde dua ettim allahım şu ezanların yüzü suyu hürmetine cuma hürmetine hayırlı saglıklı bir evlat ver hepimize diye.amin allahım inşallah.
inşalllahBir terslik mi oldu acaba inşallah olmamıştır...
Canım benim gözün aydın cok sevindim inşallah iqneden deılıdr gözün aydın :)Kızlar sonuç 10,1. doktorum hamilesin dedi.:)))))))))))))))))))
ignenin etkisiyle böyle olmasın diye duşundum o yuzden o zaman pazartesi tekrar kan alıcaz dedi
gözün aydın canım Allah kucağınada almayı nasip etsin.. :))Kızlar sonuç 10,1. doktorum hamilesin dedi.:)))))))))))))))))))
ignenin etkisiyle böyle olmasın diye duşundum o yuzden o zaman pazartesi tekrar kan alıcaz dedi
tebrıklerr canım alllah tamamına erdırsın ıns sağlık ileKızlar sonuç 10,1. doktorum hamilesin dedi.:)))))))))))))))))))
oh bee :) topiğimizin gözü aydın :) canımm benim inşallah bundan sonrasındada herşey yolunda gider kucağına alırsın yawrunu...Kızlar sonuç 10,1. doktorum hamilesin dedi.:)))))))))))))))))))
canım benim çok sevindim ilk denemenmiydi takipteKızlar sonuç 10,1. doktorum hamilesin dedi.:)))))))))))))))))))
canım amin inşallah sagol canım.Canım benim gözün aydın cok sevindim inşallah iqneden deılıdr gözün aydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?