evet canım eski üyeyim 9 yıllık evliyim yaklaşıkcanım profılınde 2011 kayıt dıyor o zamandan beridir mi istiyorsun herhangi tedavi görmedin mi
reglimin 11.gunu yumurtalarım istenen boyuta geldi ve o gun ignemi vuruldum.bugun ignenin 12.gunu.birazdan doktora kontrole gidicem.işte o zaman ögrenicem inşallah hamile olup olmadığımı.sağol canım peki sen hamile kaldın mı
bende pazartesi günü gidicem
çatlatma iğnesini vurulduğunda kaçıncı günündü ben 24 günde adet oluyorum biraz erken yumurtluyorum
canım bugun 15. gunun mu? hamilelik testinde 14.gunden sonra dogru sonuç çıkıyormuş ama yine yapıp yapmamayı sen bilirsin.ayyyy inşallah hamilesindir canım.aynı şeyleri yaşıyorum seninle sudyeni çıkarınca acı oluyor akıntım var gunluk ped kullanıyorum ve kısa surede çok ıslanmış oluyor.birazdan gidicem doktora allahım çok heyecanlıyım galiba bayılıcam.Bu arada benim ıgnenın 15. Gunu bende hala hıc agrım yok afedersinız sadece sutyenı cıkardıgımda goguslerım ağrıyor bı de beyaz su gıbı akıntım var o da progesteron kullanıyom ondan dıye dusunuyom sızlerde ne var ne yok
inş hamilesindir canım gördüğüm çoğu kişi hamilereglimin 11.gunu yumurtalarım istenen boyuta geldi ve o gun ignemi vuruldum.bugun ignenin 12.gunu.birazdan doktora kontrole gidicem.işte o zaman ögrenicem inşallah hamile olup olmadığımı.
allahım inşallah inşallahhhhhh. inşallah bende o çogu kişinin içinde olurum.yapılan testlere gore bir sorun yok.inş hamilesindir canım gördüğüm çoğu kişi hamile
hayırlı haberlerle gel inş sizin sorun varmıydı
Canım 13. Gün test yaptım negatıftı bılemıyorum sımdı bende heyacan yaptım evde test var yapsam mıcanım bugun 15. gunun mu? hamilelik testinde 14.gunden sonra dogru sonuç çıkıyormuş ama yine yapıp yapmamayı sen bilirsin.ayyyy inşallah hamilesindir canım.aynı şeyleri yaşıyorum seninle sudyeni çıkarınca acı oluyor akıntım var gunluk ped kullanıyorum ve kısa surede çok ıslanmış oluyor.birazdan gidicem doktora allahım çok heyecanlıyım galiba bayılıcam.
ayyy canım hayırlısı inşallahhhhhhhh pozitif çıkarCanım 13. Gün test yaptım negatıftı bılemıyorum sımdı bende heyacan yaptım evde test var yapsam mı
Canım yaptım testı negatıf bu ay bıze kısmet degılmış ıns sızlere kısmet olurayyy canım hayırlısı inşallahhhhhhhh pozitif çıkar
11. gün olacak ama ben geçen senede bu iğneden yaptırmıştım 11. gün negatifi gördüm ve 12. gün adet oldumpazartesi kaçıncı gun olacak senin canım?
idrar testi mi yaptın? dur bakalım. bat ne zaman?Canım yaptım testı negatıf bu ay bıze kısmet degılmış ıns sızlere kısmet olur
hayırlısı canım inşallah bu defa pozitifi görursun.11. gün olacak ama ben geçen senede bu iğneden yaptırmıştım 11. gün negatifi gördüm ve 12. gün adet oldum
Evet ıdrar bat 5 nısanidrar testi mi yaptın? dur bakalım. bat ne zaman?
inşallah ama geçen sene bir kereye mahsus tedavi gördüm sonra bırakmak zorunda kaldım miyom vardı bende korundum ameliyat oldum bıraktığım ay yine kendiliğinden hamile kaldım ama ömrü kısaymış 2 ay yaşadı iki aydırda korunmuyoruz bu ilk tedavihayırlısı canım inşallah bu defa pozitifi görursun.
Haberlerini bekliyorum canimmGünaydınlarrr. kızlar bugun 12 de randevum var.Dualarınıza ihtiyacım var.Allahım inşallah hayırlısıyla tutmuştur ya rabbim.Nolur hepimizin yüzü gülsün inşallah.
canım ya hayırlısı olsun ama benim doktorum adet gecikmesi olursa yine test yaparız dedi dur bakalım gecikirse tekrarlarsın testiEvet ıdrar bat 5 nısan
tatlım olsaydı genellıkle çıkıyor aman bıraktım artık kısmet bedenıme söz geçiremiyorum o doğal duzenınde yasıyorEvet ıdrar bat 5 nısan
haklısın canım.kızla kocan kadar konuş filmine gittiniz mi? çok komikmiş ben giderim bu haftasonu.
hemen umitsizlige kapılma.öyleyse 5 nisanı beklicez canımEvet ıdrar bat 5 nısan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?