MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

merhaba canım geçmiş olsun çok zor bi durumm yaşamayan bilemez...inşallah tedavilerden olumlu sonuçlar alırız.bugün gul 166 nın yarın benim cumada senin kontrolün var hadi hayırlısı allah gönlümüze göre wersin..
aminn inşallah ama be u ay daha rahatım neden bilmiyorum olumlu düşünüyorum artık herhalde çünkü olumsuz luklar içinde boğuldum yeterince dua en büyük ilaç gelişmeleri yazarsanız sevinirim bende merak ediyorum neler olacak

arkadaşlar doktorlarınız çatlama iğenesinden ne zaman süre sonra ilişki ne dedi sizler bana ertesi gun dedi bende 27 37 51 saatlerinde oldu sizce saatler iyi mi

selam kızlar doktordan geldim şimdi. yumoşlarım çatlamış ve rahim duvarımın kalınlığı iyiymiş (17mm). 11 mm kalınlığına kadar rahim duvarı olduğunda bebeler tutuanmıyormuş. Şu an herşey yolunda gibi. 10 gün sonra olup olmadığı belli olacak :)) ya bu beklemeler beni öldürecekkkk. Hepimize sabırlar ve hayırlı haberler diliyorummm

arkadaşlar doktorlarınız çatlama iğenesinden ne zaman süre sonra ilişki ne dedi sizler bana ertesi gun dedi bende 27 37 51 saatlerinde oldu sizce saatler iyi mi
canım bana 36 saat sonra ilk ilişkiyi tavsiye etti. Sonra aynı saatlerde gün aşırı.. senin ilişki saatlerinde iyi gibi geldi bana. İnşaAllah tutmuştur :))

selam kızlar doktordan geldim şimdi. yumoşlarım çatlamış ve rahim duvarımın kalınlığı iyiymiş (17mm). 11 mm kalınlığına kadar rahim duvarı olduğunda bebeler tutuanmıyormuş. Şu an herşey yolunda gibi. 10 gün sonra olup olmadığı belli olacak :)) ya bu beklemeler beni öldürecekkkk. Hepimize sabırlar ve hayırlı haberler diliyorummm
Güzel haber ins 10 gün sonra daha da guzelını alırsın

canım bana 36 saat sonra ilk ilişkiyi tavsiye etti. Sonra aynı saatlerde gün aşırı.. senin ilişki saatlerinde iyi gibi geldi bana. İnşaAllah tutmuştur :))
Başka konulara bakıyorum da bazı doktorlar 12 saat dıyolarmıs insan korkuyor

evet canım kontrolden geldim. Çatlamış yumurtalarım herşey yolunda, 10 gün sonra belli olacak anne olacakmıyım, yoksa yine ertelenecekmi :))
ayyy çok sewindim 10 gün sonra dahada sevinelim innnşallah :) benimde bugün bitiyo klomen yarın gidicem.

benim doktorum da iğnenin olduğu gece ilişki sonra günaşırı hafta bitene kadar dedi..iğneden beri kasıklarım sancılı..inşallah emeklerimiz boşuna gitmez :(

ayyy çok sewindim 10 gün sonra dahada sevinelim innnşallah :) benimde bugün bitiyo klomen yarın gidicem.
geçermi bugünler yahuuuuu :))) inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız bu ay.. kediler bile mutlu oluyor mart ayında bizim neyimiz eksik dimi :))

benim doktorum da iğnenin olduğu gece ilişki sonra günaşırı hafta bitene kadar dedi..iğneden beri kasıklarım sancılı..inşallah emeklerimiz boşuna gitmez :KK43:
Bendede ilk günlerde sancı olmuştu sonra geçti, normaldir diye düşünüyorum. İnşaallah canım çabalarımız boşa çıkmasın..

geçermi bugünler yahuuuuu :))) inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız bu ay.. kediler bile mutlu oluyor mart ayında bizim neyimiz eksik dimi :))
sayılı gün tez geçer derler..ayyy eweet neyimiz eksikk bizimde yawrularımız olsunn :)

yok yahu bu tamamen psikolojik. Doktordan çıktım başın dönmeye başladı. Daha adetime 8 gün var. Bu kadar erken belirti imkansız :))
Hadi hayırlı olsun beklemek çok zor gerçekten 10 gün oh az kalmış ben daha cuma gideceğim doktora bu arada Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıcı ilaç verdimi bu ilaçlar baş Dönmesi yapıyor da o yüzden dedim

Hadi hayırlı olsun beklemek çok zor gerçekten 10 gün oh az kalmış ben daha cuma gideceğim doktora bu arada Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıcı ilaç verdimi bu ilaçlar baş Dönmesi yapıyor da o yüzden dedim
bana vitamin ilaçları verdi. isimleri aklımda değil akşam bakar yazarım. Hatta bugün sordum ilaçlara devam edip etmeyeceğim. Devam edecekmişim...

Merhaba arkadaslar bende bu ay klomen kullandım gunde 2 tane 5 gun.pazar aksamı ılışkı oldu.pazartesı sabah 10:30 iğnemı yaptım.iğneden 36 saat sonra ılışki oldu.esim bu sabah sehır dısına gıttı geldıgınde halı olursa bu aksamda ılıskı olur :) kasıklarımda batma var ve ara ara kramplar gırıyor ve bayagı akıntım var.yaaa benım doktor benı catlamadan sonra kontrole cagırmadı ve cogu kısıye doktoru iğneden sonra progesteron vermıs.benımkı bana bısey vermedı.gecen kontrolde decavıt vermıstı onu ıcıyorum hala.baska bısey yok.acaba 5-6 gun sonra baska doktora gıdıp baktırsam mı acaba catlamıs mı dıye?

Back
X