MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Benimde igneden sonra 11. Günümdü dün (zannediyoum catlamadan sonraki 9.) Erken gebelik testi yaptım belli olur diye ancak negatif:KK43: aslında gerçekten belirtim var diyodum ama yine hüsran sanırım bu ay.okadar kötü oldum ki hiçbirşey yapasım gelmiyor:KK43:
umutsuzluğa kapılmayalım. hayal kırıklığı zor ama vazgeçmek yok, önümüzdeki maçlara bakıcaz. bende bu ay çok umutlu değilim... ama belki senin ilerleyen günlerde değişir. bir kaç gün sonra tekrar yap bakalım testini...

SLM KIZLAR
ben de 13 martta ovitrelle vuruldum bugün iğnenin 12. günü ve tahmin ettiğiniz gibi neticeyi çoook merak ediyorum cuma günü 15. gün olacak o güne kadar hastalanmazsam kanda gebelik testi yaptırıcam.
allaha şükür bir evladım var ve ikincisini istiyoruz ilkinde de aynı tedaviyle hamile kaldım ve deneyimlerime dayanarak diyorum ki idrar testini erken yapmayın
ben ilk hamileliğimde 14. günü idrar testi yaptım çıkmadı doktorumu aradım o teste güvenmememi ve 1 gün daha bekleyip adet olmazsam kanda baktırmamı söyledi diğer gün kan verdim ve beta hcg 31 çıktı yani hamileydim
onun için bu sefer öyle bi hataya düşmek istemiyorum size de tavsiyemdir
hoşgeldin canımm. benim 14. günüm 31 marta geliyor... senden bir kaç gün sonra..
ben daha önce hiç hamile kalmadım ama mesela bende adet belirtileride önceden ortaya çıkmaz. adet olacağım gün kasık ağrısıyla başlar ve adet olurum. Ancak başka arkadaşlarımda günler öncesinden belli etmeye başlar. Hamilelik belirtileride böyledir diye düşünüyorum, kişiye ve bünyeye göre farklılık gösterebilir. İnşaAllah cuma günü güzel haberler alalım. Şu başlık altında herkes mart ayında hamile kalsın :))

Merhaba arkadaşlar 10 aydır bebek ıstıyoruz bu ay tedavıye başladık 5 gün klomen kullandım 20 martta kontrole gıttım 2 yumurtam olusmus biri 19 mm iğneyi o gün vurdurdum ertesı günden berıdır de progesteron ilacı kullanıyorum çok merak ediyorum sonucu

merhaba arkadaslar bende martin birinde catlatma ignesini oldum alti yumurtam vardi gelismis 17 gun sonra adetim bi gun gecikince idrarda baktim silik ikinci cizgiyi gordum sonra kanda baktirdim 37,2 heyecan yaptim tabii kimyasal olma riskine karsi iki gun sonra tekrar baktirdim 70 geldi yukselmisti ama tatmin ilmadim uc gun sonra bidaha baktirdim ve sonucum dustu 46 ya gebelik kimyasaldi yani

doktorum tekrar edelim dedi ettirdim ve 53 cikti beta hcg dun oda devam etme sansi yok kimyasal dedi persembe tekrar bakilacak beta hcg

size tavsiyem erkenden test yapmayin adetin gecikmesini bekleyin sonra husrana ugramak daha zor oluyor

Sızlerede bı sey sormak istiyorum çok afedersiniz ama 2 - 3 gün çok tuvalete gidiyorum bu hamılelık belırtısı ama çok erken acaba ıgnenın etkısımı böyle bı şey yasıyan var mı

bende sana katılıyorum canım.cuma günü güzel haberler werirsin inşallah :)
inşallah canım çok seğol:)

hoşgeldin canımm. benim 14. günüm 31 marta geliyor... senden bir kaç gün sonra..
ben daha önce hiç hamile kalmadım ama mesela bende adet belirtileride önceden ortaya çıkmaz. adet olacağım gün kasık ağrısıyla başlar ve adet olurum. Ancak başka arkadaşlarımda günler öncesinden belli etmeye başlar. Hamilelik belirtileride böyledir diye düşünüyorum, kişiye ve bünyeye göre farklılık gösterebilir. İnşaAllah cuma günü güzel haberler alalım. Şu başlık altında herkes mart ayında hamile kalsın :))
hoşbulduk canım bende de öyle olur sadece adet olacağım gün karın ağrısı olur biraz o kadar hamile kaldığım ay da ara ara karın ağrısı falan oldu ama hormon içeren ilaçlar ve iğneler yüzünden oldu
inşallah ben de sizlerden güzel haberler duymak istiyorum burdan haberleşelim:)

Sızlerede bı sey sormak istiyorum çok afedersiniz ama 2 - 3 gün çok tuvalete gidiyorum bu hamılelık belırtısı ama çok erken acaba ıgnenın etkısımı böyle bı şey yasıyan var mı
ben de iğneden sonra bikaç gün karında şişlik hissi ağrı ve tuvalete sık çıkma vardı tabi tükettiğin su da etkiliyo bunu
iğneden bir hafta sonra geçti

merhaba arkadaslar bende martin birinde catlatma ignesini oldum alti yumurtam vardi gelismis 17 gun sonra adetim bi gun gecikince idrarda baktim silik ikinci cizgiyi gordum sonra kanda baktirdim 37,2 heyecan yaptim tabii kimyasal olma riskine karsi iki gun sonra tekrar baktirdim 70 geldi yukselmisti ama tatmin ilmadim uc gun sonra bidaha baktirdim ve sonucum dustu 46 ya gebelik kimyasaldi yani
çok üzüldüm canım..allah yardımcımız olsun benimde 3 defa düştü.şimdi 4. için tedavideyim.umutsuzluğa kapılmak yok elbet bigün olucak ...

Merhaba arkadaşlar 10 aydır bebek ıstıyoruz bu ay tedavıye başladık 5 gün klomen kullandım 20 martta kontrole gıttım 2 yumurtam olusmus biri 19 mm iğneyi o gün vurdurdum ertesı günden berıdır de progesteron ilacı kullanıyorum çok merak ediyorum sonucu
merhaba canım aramıza hoşgeldin :) ne heyecanlı bi bekleyiş dimi...inşallah sonucuda güzel olur mutlu haberlerini yazarsın burda

çok üzüldüm canım..allah yardımcımız olsun benimde 3 defa düştü.şimdi 4. için tedavideyim.umutsuzluğa kapılmak yok elbet bigün olucak ...
tesekkur ederim insallah Allah isteyen herkese nasip etsin benle beraber

Merhabalar bende bir düşük yaptım bu ay tedaviye başladım ama benim ilacım serophone cuma günü kontrolüm var inşaallah güzel haberler verir ve alırız.,, beklemek çok zor

Merhabalar bende bir düşük yaptım bu ay tedaviye başladım ama benim ilacım serophone cuma günü kontrolüm var inşaallah güzel haberler verir ve alırız.,, beklemek çok zor
merhaba canım geçmiş olsun çok zor bi durumm yaşamayan bilemez...inşallah tedavilerden olumlu sonuçlar alırız.bugün gul 166 nın yarın benim cumada senin kontrolün var hadi hayırlısı allah gönlümüze göre wersin..

Back
X