MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

ayyyy verin artık şu kanları yemin ederim bayılıcam.allah size peygamber sabrı vermiş ben valla dayaamadım 12. gun gittim.inşallah 3'ünüzünde sonucu pozitif gelir :)
gerçekten çok moralim bozuldu sabah ki test çok daha silik çıktı ben artık hamile olmadığıma inanmaya başladım bu gün bende kan vericem yoksa kafayı yicem yok sada öğreneyim olmadığını napalım kısmet

gerçekten çok moralim bozuldu sabah ki test çok daha silik çıktı ben artık hamile olmadığıma inanmaya başladım bu gün bende kan vericem yoksa kafayı yicem yok sada öğreneyim olmadığını napalım kısmet
bencede vermelisin canım.ewde test yapıp kendini strese sokuyosun

Buqun 13.gün yıne silik cizqi kan vericem hamile çıkmazsam artık ınanmıcam yani ne belirtilere ne başka bişeye :)
günaydın arkadaşım senin testin çok mu silik yoksa baya belli mi benimki çok çok silik ama var yani yok denemez merak ettim

bencede vermelisin canım.ewde test yapıp kendini strese sokuyosun
evet ya artık yapmıcam çok moralim vbozuluyor 14 gün bu gün bu saatten sonra iğnenin etkisi kalmaz herhalde sabah okadarsilik ti ki ben koyulaşacak diye beklerken gerçi ilk idrarla yapamadım

günaydın arkadaşım senin testin çok mu silik yoksa baya belli mi benimki çok çok silik ama var yani yok denemez merak ettim
Ayenn canım zor qördüm diyebilirim cook fazla silik hemde bende inanmıorum hamile olduma ınanmamıstımda zaten hiç ama vercem kan buqun hiç deılse kafamı rahatlatıyım önüme bakıyım...

evet ya artık yapmıcam çok moralim vbozuluyor 14 gün bu gün bu saatten sonra iğnenin etkisi kalmaz herhalde sabah okadarsilik ti ki ben koyulaşacak diye beklerken gerçi ilk idrarla yapamadım
Bende ilk idrarımla yapmadım ama olsaydı daha koyu olurdu diye düşünüorum canım ben...

evet ya artık yapmıcam çok moralim vbozuluyor 14 gün bu gün bu saatten sonra iğnenin etkisi kalmaz herhalde sabah okadarsilik ti ki ben koyulaşacak diye beklerken gerçi ilk idrarla yapamadım[/QUOT belirsizlik yaşayacağına kesin sonucu öğren.inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım

canım işine karışmak istemem ama 14.gunu doldurduysan yada geçtiysen kan ver kurtul bu işkenceden.dedigin gibi ögren sende.ha 1 gun once ha 1 gun sonra.neticede ya sevineceksin ya uzuluceksin.her iki durumdada bir an once atlatırsın.moralinide bozma ayrıca.

inşallah canım ama bakalım biz herşeyi çok istiyoruz bilemiyoruz hayır mı şer mi kısmetimizde varsa olur olmazsada önümüzdeki maçlara bakarız artık

inşallah canım ama bakalım biz herşeyi çok istiyoruz bilemiyoruz hayır mı şer mi kısmetimizde varsa olur olmazsada önümüzdeki maçlara bakarız artık
Aynen öle canım Allah kısmet etmedıyse olmuycak başka bi zaman hayırlı demekki biz yine elimizden qeleni yaparız qerisi Allahımın takdirine kalmış inşallah nasip eder en kısa zamanda tüm isteyenlere...

canım işine karışmak istemem ama 14.gunu doldurduysan yada geçtiysen kan ver kurtul bu işkenceden.dedigin gibi ögren sende.ha 1 gun once ha 1 gun sonra.neticede ya sevineceksin ya uzuluceksin.her iki durumdada bir an once atlatırsın.moralinide bozma ayrıca.
evet bende öyle düşünüyorum iş çıkışı kan vericem akşama doğru size yazarım sonucu olumlu yada olumsuz sonucu yazarım artık en azından üzüleceksemde bir an önce üzülürüm geçer....

canım valla benim de moral yerlerde, artık umut yok gibi.. :( verdim kan şimdi geldim hastahaneden ..öğlene öğrencem inş. ben de sabah gitmeden test yaptım silik çizgi bile yok hiç.. sen şükret :p kasıklarımdaki ağrıyı söyledim doktora o iğnenin etkisidir dedi..

canım valla benim de moral yerlerde, artık umut yok gibi.. :KK43: verdim kan şimdi geldim hastahaneden ..öğlene öğrencem inş. ben de sabah gitmeden test yaptım silik çizgi bile yok hiç.. sen şükret :p kasıklarımdaki ağrıyı söyledim doktora o iğnenin etkisidir dedi..
canım ya hayırlısı olsun olmasada olana kadar mücadeleye devam ben bu ay çok rahattım sadece şu iki gündür pozitifi görünce sitres yaptım bakalım negatifte çıksa yola devam elbet bir gün olacak

Kızlar o çizgiye de çok güvenmeyin. Benim için ikidir hayal kırıklığı oluyor o çizgiler... Önemli olan bebeğin tutunması ben geçtiğimiz ay ikinci kez kimyasal gebelik geçirdim. Reglime 4 gün kala çizgi silik çıktı 1 gün sonra kan testi yaptırdım. 27 çıktı ama sonra katlamadan yavaş yavaş arttı ve kimyasal olarak sonuçlandı... Her şeyde vardır bir hayır geçen aydan sonra bir daha test yapmayacağım diyordum ama yine dayanamadım bugün benimde 14. gün ama ikinci çizgi silik bile çıkmıyor :( gözlerim şaşı oldu artık görmeye çalışmaktan. Dr' a sordum çıkmayabilir geç döllenmiş olabilir bekle regl olmazsan 3-4 gün sonra gelirsin diyor. Zaten tüm regl belirtilerim başladı, belim inanılmaz ağrıyor ki her regl öncesi ağrır. Sanırım normal regl olacağım. Bu ay kısmet değilmiş artık önümüzdeki maçlara bakacağız ne diyeyim.

İnşallah sizlerde bebiş vardır ve daha da önemlisi sıkı sıkı tutunur. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

canım valla benim de moral yerlerde, artık umut yok gibi.. :KK43: verdim kan şimdi geldim hastahaneden ..öğlene öğrencem inş. ben de sabah gitmeden test yaptım silik çizgi bile yok hiç.. sen şükret :p kasıklarımdaki ağrıyı söyledim doktora o iğnenin etkisidir dedi..
bende öğen kan vercem bakalım özel hastaneye gideyim diyorum 1:30 gibi veririm herhalde bir iki saate çıkar haberleşiriz

canım ya hayırlısı olsun olmasada olana kadar mücadeleye devam ben bu ay çok rahattım sadece şu iki gündür pozitifi görünce sitres yaptım bakalım negatifte çıksa yola devam elbet bir gün olacak
amin canım öyle ya, kendimden cok cevremdekiler yüzünden zaten bu kadar cok stres yapıyorum malesef.. üzülüyoruz biraz ama bir daha ki ay yeni ümitler artık bakalım vardır bir hayır her şeyde.. Allah başka dert sıkıntı vermesin..

Kızlar o çizgiye de çok güvenmeyin. Benim için ikidir hayal kırıklığı oluyor o çizgiler... Önemli olan bebeğin tutunması ben geçtiğimiz ay ikinci kez kimyasal gebelik geçirdim. Reglime 4 gün kala çizgi silik çıktı 1 gün sonra kan testi yaptırdım. 27 çıktı ama sonra katlamadan yavaş yavaş arttı ve kimyasal olarak sonuçlandı... Her şeyde vardır bir hayır geçen aydan sonra bir daha test yapmayacağım diyordum ama yine dayanamadım bugün benimde 14. gün ama ikinci çizgi silik bile çıkmıyor :KK43: gözlerim şaşı oldu artık görmeye çalışmaktan. Dr' a sordum çıkmayabilir geç döllenmiş olabilir bekle regl olmazsan 3-4 gün sonra gelirsin diyor. Zaten tüm regl belirtilerim başladı, belim inanılmaz ağrıyor ki her regl öncesi ağrır. Sanırım normal regl olacağım. Bu ay kısmet değilmiş artık önümüzdeki maçlara bakacağız ne diyeyim.

İnşallah sizlerde bebiş vardır ve daha da önemlisi sıkı sıkı tutunur. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
bu gün benimde 14. günün silik çizgi var bundan öncekilere bende pek güvenmedim zaten ama yarın adet günüm oyüzden bu gün yaptığım testi önemsedim ama tabi olmayadabilir yanılabilir herşey

Kızlar o çizgiye de çok güvenmeyin. Benim için ikidir hayal kırıklığı oluyor o çizgiler... Önemli olan bebeğin tutunması ben geçtiğimiz ay ikinci kez kimyasal gebelik geçirdim. Reglime 4 gün kala çizgi silik çıktı 1 gün sonra kan testi yaptırdım. 27 çıktı ama sonra katlamadan yavaş yavaş arttı ve kimyasal olarak sonuçlandı... Her şeyde vardır bir hayır geçen aydan sonra bir daha test yapmayacağım diyordum ama yine dayanamadım bugün benimde 14. gün ama ikinci çizgi silik bile çıkmıyor :KK43: gözlerim şaşı oldu artık görmeye çalışmaktan. Dr' a sordum çıkmayabilir geç döllenmiş olabilir bekle regl olmazsan 3-4 gün sonra gelirsin diyor. Zaten tüm regl belirtilerim başladı, belim inanılmaz ağrıyor ki her regl öncesi ağrır. Sanırım normal regl olacağım. Bu ay kısmet değilmiş artık önümüzdeki maçlara bakacağız ne diyeyim.

Zaten yapcak bişeyde yok Allah hayırlsıını versin ne olması qerekıosa o olucak zaten inşallah gelir bebişler sıkı sıkı tutunur...

Bu arada bu da sabah ki testim kızlar

Back
X