- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Olduysada yapcak bişey yok canım napalım elimizden qelen bu kadar işte qerisi nasip...aynen ben de ondan korkuyorum benim yumurta zaten cok büyüdü doktorum yüzündeno da çatlamadı demek ki.. hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olduysada yapcak bişey yok canım napalım elimizden qelen bu kadar işte qerisi nasip...aynen ben de ondan korkuyorum benim yumurta zaten cok büyüdü doktorum yüzündeno da çatlamadı demek ki.. hayırlısı
canım isyan etme.ümidini kaybetme. elbet sende evlat sahibi olacaksın.rabbim dualarına mutlaka cevap verecek.öyle canm hayırlısı ne yapalım elimizden geleni yaptık yine olmadı bu aydeğer 0 (sıfır) yazıyo canım..
Ben beş gün kullandım artı bi kutu daha bitirdim şimdi 3 kutudan da 3 tane iç Ecem. Klomen ise yapamio bende. Keşke iğne verse ydi. Pzt yine gideceğim bakalımsende benim gibisin klomen etki etmiyo maalesef bende 5 gün kullandım sonra iğneye dewam ettim canım
canım benim merak etme seninle birlikte o sıfır değerei görecekler var belkide ben de gelcem birkaç saat sonra senin saflarına birlikte bir sonraki ay adetimizi beklicez hiç moralini bozma doktoruna söyledin mi pekiöyle canm hayırlısı ne yapalım elimizden geleni yaptık yine olmadı bu aydeğer 0 (sıfır) yazıyo canım..
inşallah yüzün güler canım. klomenle mi başlayacaksın ne önerdi doktorun?Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum hep sizi takip ediyorum ben de bugün doktora gidicem tedaviye başlıcam.Bakalım hayırlısı.Benimde iki düşüğüm var.İnş. bu sefer yüzüm güler
gerçekten çok haklısın hani betetrin beteri var derler ya insan yaşayınca anlıyor düşünsene sıfır çıkması kimyasal yad dış gebelikten daha iyi aslında ve benim yaşadığım gibi düşük düşük yaptığım gün bir damla gözyaşı dökemedim dondum kaldım keşke dedim hiç hamile kalmamış olsaydım yanlış biliyorum ama insan bazen sabredemiyor gerçekten çok zorHayırlısı olsun canım, insan kendini hazırlamak istiyor tabii ama elde değil, yaptırsam benimde aynı çıkacak biliyorum. Çünkü gölge bile yok. O yüzden üzülme önümüzdeki ay birlikte yine devam ederiz, Birbirimize moral oluruz, Rabbim ol derse olur. Bizim içinde bir doğru zaman var demek ki.. Teselli cümleleri yazmak çok kolay ama inan kendime de sürekli aynı şeyleri söylüyorum. Tüm regl belirtileri var biliyorum regl olacağım ama yine de içimdeki ümit karmakarışık yapıyor beni. Artık kan testi de yaptırmak istemiyorum. İkinci kimyasalda sıfırlanana kadar 19 kez test yapıldı. Her iki günde bir düşsün diye bekliyorsun çok zor. Böylesi daha iyi inan bana hayırlısı olsun canım. Üzülme sakın...
yok canım Allah uzak etsin isyana düşmekten elbet vardır bi zamanı.. amin canm hayırlısı inşallah..canım isyan etme.ümidini kaybetme. elbet sende evlat sahibi olacaksın.rabbim dualarına mutlaka cevap verecek.
Hadi hayırlısı bakalım, inşallah güzel müjdeli haberler verirsin canım senden veKızlar verdim kan akşama alırsın dedi bakalım hayırlısı...
Benim hiç umudum yok ama inşallah öle olur canım cok saol :)Hadi hayırlısı bakalım, inşallah güzel müjdeli haberler verirsin canım senden veEnfal97 dan güzel haberler alalımda moralimiz yerine gelsin :)
hayırlısı can inşallah sen güzel haberler ile gelirsin de moral olur bize.. internetten baktım sonuca kendim canım. doktor öğlenden sonra gelirsin sonucu almaya dedi ama gitmeyeceğim artık gerek yok yani..canım benim merak etme seninle birlikte o sıfır değerei görecekler var belkide ben de gelcem birkaç saat sonra senin saflarına birlikte bir sonraki ay adetimizi beklicez hiç moralini bozma doktoruna söyledin mi peki
gerçekten çok haklısın hani betetrin beteri var derler ya insan yaşayınca anlıyor düşünsene sıfır çıkması kimyasal yad dış gebelikten daha iyi aslında ve benim yaşadığım gibi düşük düşük yaptığım gün bir damla gözyaşı dökemedim dondum kaldım keşke dedim hiç hamile kalmamış olsaydım yanlış biliyorum ama insan bazen sabredemiyor gerçekten çok zor
İnşallah canım bende heycanla beklıorum bakalım ne olcak...hayırlısı can inşallah sen güzel haberler ile gelirsin de moral olur bize.. internetten baktım sonuca kendim canım. doktor öğlenden sonra gelirsin sonucu almaya dedi ama gitmeyeceğim artık gerek yok yani..
Bende 24 yasındayım evlendıqım ilk ay hemen hamile kaldım 2.5 aylık evliydim 7 haftalık hamileydim cok dile cok nazara qeldim kimse maşallah demedi okdar mıllet uqrasıo olmuo senın hemen olmuş dıyen dıyeneydı önüne qelen sen bi qüzelleştin deyip durdu sonra birden kanamam başladı düşük kürtaj ama akıllandım hamile kalınca kalp atışını duymadan belli bı zamanı doldurmadan asla sölemem kimseye cok canım acıdı cok üzüldüm cok yıprandım çünküBende ikinci de öyle dedim, senin düşükte kese falan oluşmuşmuydu ? İlk kimyasalda çok üzüldüm hatta hala içim cız ediyor ama oğlumdan dolayı zaten değerin düştüğünü öğrenince Oğlum çok üzülecek diye ağlamıştımÇünkü yeni için daha bir şey hissetmiyordum. Kese bile görünmemişti, şimdi olsa iyice ilerleyene kadar söylemem kesinlikle...İlk çocuğumda hiç bunlar olmadı meleğim kendiğinden geldi, tabii yaşımda gençti o zaman 25 yaşında anne oldum. Şimdi 33 uğraş dur olsun diye...Keşke daha önce yapsaymışım diyorum, kariyer o bu kim bakıcak derdine düşmeseymişim. Açıkta mı kalacaktı sanki bakacak insan bulunurdu elbet... çok kızıyorum bazen kendime çok ama elden bir şey gelmiyor. Ama senin değer pozitif olucak görürsün bak 30 -50 arasu bir değer çıkar bence 19 test sonrası uzmanlaştım :)
Aynen öle canım inşallah bende inanıyorum Allahım kımseyi çaresiz bırakmasın isteyen herkezin kucaqını doldursun inşallah qercekten cok zor...Canım, gerçekten çok üzülüyor insan bence de söyleme kimseye diyorum ya karnım çıkana kadar çok düşünmüyorum söylemeyi. Bende nazara çok inanırım ve bundan dolayı bile olabilir tabii ama daha çok gençsin bende ilk hamile kaldığımda senin yaşındaydım ve kendiliğinden geldi meleğim, üstelik 1800 değerle hiper prolaktinamili bir beyin adenomu varken ve 4 dr un senin çocuğun olmaz demesine rağmen hiç beklemediğim bir anda geldi meleğim, senin de gelecek hiç umutsuzluğa kapılma güzel haberler alacağız biliyorum...
amin canım inşallah.. oturup sonucu görünce ağladım baya :'( ben biraz rahatladımAynen öle canım inşallah bende inanıyorum Allahım kımseyi çaresiz bırakmasın isteyen herkezin kucaqını doldursun inşallah qercekten cok zor...