MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

canım tuplerının acık mı olduguna bakıyorlar eger tupler kapalıysa gebelık olusamaz bı de galıba rahmın seklıne bakıyorlar yanlıs bılmıyorsam eğer seklı normal degılse hamıle kalsan bıle bebegın tutunması zor oluyormus ben cektırecem de doktorum 2 ay klomen kullanalım oyle dedımıstı bakalım
canım doktorun 2 ay klomen kullanalım dedi sana tüpleri ille de tüplere bana da bugün ben klomene başlasak dedim tamam kullanalım sonra olmazsa rötgen çekilecek dedi geri kalan tüm muayeneleri yaptırdım sorun çıkmadı sana neler yaptırdı doktorun

canım bebış istedıkten 5 ay sonra kontrole gıttım hormanlara baktılar normal cıktı adetın 21.gunu gıttım kanda yprogesteron hormanına baktılar o da normal cıktı sonra esım sperm testı verdı bunların hepsını devlet hastanesınde yaptırdım esımın testınde anormallık cıktı sonra ozelde onun testını tekrarladık herseyı gayet normal cıktı vede doktorlar normalsınız kafanıza takmayın deyıp yolladılar 2-3 ay denedık olmadı bende ozele gıttım o da baktı hersey normal bı rahım testı kalmıs yaptırmadıgınız dedı o test bıraz agrılı once 2 ay klomen kullanalım dedı bu ılk ayımdı bakalım ne olacak ben testı yaptırıyım demıstım ama boyle suphalı gebelık olunca kafam karıstı
ben de bugün gittim doktora doktor kafana takma tamam mı dedi ben aşırı stresli bir yapıdayım br yandan da kpss çalışıyorum hayırlısı bakalım bu ay kullanamam heralde memlekete gideceğim öbür ay kullanırım bakalım

ben de bugün gittim doktora doktor kafana takma tamam mı dedi ben aşırı stresli bir yapıdayım br yandan da kpss çalışıyorum hayırlısı bakalım bu ay kullanamam heralde memlekete gideceğim öbür ay kullanırım bakalım
canım bence sen kpssye odaklan unut bebişi o kendılıgınden olsun hem memleketıne gdeceksen neden klomen kullanacasınkı bedenını yormasaydın

canım bence sen kpssye odaklan unut bebişi o kendılıgınden olsun hem memleketıne gdeceksen neden klomen kullanacasınkı bedenını yormasaydın
yok bu ay kullanmam canım mayısa artık annemin yanına gideceğim onun bahar temizliğini yapacağım kendi biraz zor yürüyor bacaklarından rahatsız hem bir değişiklik olacak benim için kaynanamı da ziyaret edeceğim mayısta deneyeceğim benim de hiç bir sorun çıkmadı eşimde de ama stresten daha çok bence olmuyor

Öyle canım ama bu kadar belirti Boşa çıktı ya o çok garip ilk defa bu kadar belirti yaşadımok ilginç vücudun oyunu demekki

Aslında iğnenin etkisi ile bu kadar çok belirti hissetmiş olabilirsin, ben yumurtanın bile çatladığından emin değilim çünkü çoğu şey psikolojik bir ay sık sık WC ye gitmeye başlamıştım regle 1-2 gün vardı, gece bile uyanıp gidiyordum hamile gibi hissettim kendimi oğlumda da öyle oldu, 2 gün geçti baya baya hamile sandım ben kendi mi ama test hep negatifti meğer kiste dönmüş 2 yumurta bir tanesi 5 cm olmuş ondanmış sık WC ye gitme vs. Özetle çok istediğimiz için psikolojik olarak biz yapıyoruz ya da işte başka şeyleri ona yoruyoruz. Yeni ay yeni umut ne zaman gideceksin Dr a ?

Hiç üzülme birlikte geçireceğiz bu süreci, illaki bir vakti zamanı var. Onu bekliyor bebişler, zamanı değil, demek ki yeni ay yeni umut...:anneadayı:
İnsallah canim bekliycez bakalim adet olsakta baslasak qeri yeniden..

yok bu ay kullanmam canım mayısa artık annemin yanına gideceğim onun bahar temizliğini yapacağım kendi biraz zor yürüyor bacaklarından rahatsız hem bir değişiklik olacak benim için kaynanamı da ziyaret edeceğim mayısta deneyeceğim benim de hiç bir sorun çıkmadı eşimde de ama stresten daha çok bence olmuyor
annen ıcın gecmıs olsun canım gıt kafanı dagıt aslında bende ara vermek ıstedım ama esımde baslamısken bırakmıyalım dedı o yuzden devam

İnsallah canim bekliycez bakalim adet olsakta baslasak qeri yeniden..
Bende aynı fikirdeyim hem şu bel ağrımdan kurtulurum hem de bir an önce yeni ilaca başlarız, ben bu ay birde macun yapmayı planlıyorum başka forumlarda bulmuştum. Çok faydasını gören bir arkadaşım oldu. Denemekten zarar gelmez sonuçta, Çörek otu, Tarçın , ve Kestane balı ile yapılan bir tarif kesin görmüşsünüzdür.

annen ıcın gecmıs olsun canım gıt kafanı dagıt aslında bende ara vermek ıstedım ama esımde baslamısken bırakmıyalım dedı o yuzden devam
evet 10 aydır istiyoruz biz de bakalım birazkafa dağıtayım bu ay olmazsa artık mayısa klomeni de kullanırım inşaallah hayırlısıyla tutar

Bende aynı fikirdeyim hem şu bel ağrımdan kurtulurum hem de bir an önce yeni ilaca başlarız, ben bu ay birde macun yapmayı planlıyorum başka forumlarda bulmuştum. Çok faydasını gören bir arkadaşım oldu. Denemekten zarar gelmez sonuçta, Çörek otu, Tarçın , ve Kestane balı ile yapılan bir tarif kesin görmüşsünüzdür.
Evet canim baya faydasi varmis onun...

Öyle canım napalım hayır sinir oldum üç dediler daha yeni çıktı sonuç 1,24 çıktı yeni aya umutlar artık
hadi ya ben sana kesin gözüyle bakiyodum yaa :( neyse ama üzülme canım önümüzdeki ay olacak senin inşallah içime doğdu sölemişti dersin;)

klomen kullanırken de yapılabilir mi

klomen kullanırken de yapılabilir mi
Tabii neden olmasın, ben dr a sormuştum gerek yok ama için rahat edecekse yap demişti. Birde bence Serephene daha etkili bir ilaç sonuçta gerçek olan o Klomen yerli olanıymış. Dr içerikleri aynı ama sen yine de serophene al demişti ilk ay günde iki tane ile 5 yumurta oluştu 2 tanesi kiste döndü diğerleri de tutmadı o başka ama klomen tek doz içince 1 tane zor büyüdü Klomen'i de ben çok almak istedim. Ama bu ay serophene kullanacağım. Eczacı arkadaşımda daha iyi olduğunu söyledi. Aklınızda bulunsun.

Tabii neden olmasın, ben dr a sormuştum gerek yok ama için rahat edecekse yap demişti. Birde bence Serephene daha etkili bir ilaç sonuçta gerçek olan o Klomen yerli olanıymış. Dr içerikleri aynı ama sen yine de serophene al demişti ilk ay günde iki tane ile 5 yumurta oluştu 2 tanesi kiste döndü diğerleri de tutmadı o başka ama klomen tek doz içince 1 tane zor büyüdü Klomen'i de ben çok almak istedim. Ama bu ay serophene kullanacağım. Eczacı arkadaşımda daha iyi olduğunu söyledi. Aklınızda bulunsun.
kist oluşunca ne oluyor canım ilaçla mı yok oluyor

hadi ya ben sana kesin gözüyle bakiyodum yaa :KK43: neyse ama üzülme canım önümüzdeki ay olacak senin inşallah içime doğdu sölemişti dersin:KK66:
canımbenim sağol inana bende kendime kesin gözüyle bakıyordum ama olmadı kısmet değilmiş napalım artık çok takmadım ama bu sefer

Back
X