MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Bir negatif de benden
canım çok üzüldüm heyecanla bekliyodum :( ama yapıcak bişey yok inşallah bidahaki ay rabbim duanı kabul eder.offf çok korkuyorum cumartesi bende gidicem ilaçlarım bitti onları yazdırıcam.11.gün oluyo doktora söylerim bakalım yapalım derse kan veririm...

evet canım devlette yaptırdım..çok korkmuştum buralardan okuduklarım yüzünden ama inan ki düşündüğün gibi değil..benim tıkalı olup açmaya çalıştıkları halde dayanılmayacak gibi değildi..normal muayene gibi spekulum takılıyor..beni sadece o gerdi hiç sevmem o aleti..ilacı püskürtürken hafif sancılardan geliyor adet sancısı gibi o kadar..zaten kısa sürüyor, en fazla 10 dk o masada yatıyorsun sonra ayağa kalkıp günlük hayatına sorunsuz devam..:KK9:
bir arkadaş devlette yapılmıyor dedi de bana o özelde yaptırmış 400 tlye inan devlette yapılmasına sevindim şuan 400 tl aşırı büyük bir para değil ama 2 kredi ödüyoruz onun için düşündüm inş devlette olur diye canım ne diyorsuın rötgen de çektireyim mi annem de kendinle çok oynatıyorsun diyor

merhaba kızlar bende dun oldum adet gunumden 3 gun sonra tabı kan testı yaptırmıstım birinde cıktı bırınde cıkmadı doktorumda bı nıyetlenmıs ama tutunamamıs dedi artık cumartesi gunu gidıp konusacaz bu ay nasıl bı yol izliyeceğimizi ben rahım fılmi çektırmeyı dusunuyorum ama bakalım doktor ne dıyecek

Öyle canım napalım hayır sinir oldum üç dediler daha yeni çıktı sonuç 1,24 çıktı yeni aya umutlar artık

:( Hayırlısı olsun canım, gelecek aya kaldı umutlarımız inşallah Nisan uğurlu gelecek hepimize ve Mayıs'ta yazacağız inşallah ben kanda baktırmadım çünkü hiiiiç umudum yok bu ay biran önce olsamda yeni ay yeni umutlar başlasa 5. gün gelse diye bakıyorum şuan...

merhaba kızlar bende dun oldum adet gunumden 3 gun sonra tabı kan testı yaptırmıstım birinde cıktı bırınde cıkmadı doktorumda bı nıyetlenmıs ama tutunamamıs dedi artık cumartesi gunu gidıp konusacaz bu ay nasıl bı yol izliyeceğimizi ben rahım fılmi çektırmeyı dusunuyorum ama bakalım doktor ne dıyecek
canım rahim filmi dediğiniz şey tam olarak ne acaba yani çektirmemizin faydaları ne olabilir, veya kendim için konuşuyorum gerekliliğini nasıl anlayabilirim..

canım senin doktorun sana ne muayeneler yaptı klomen kullandın mı kaç aydır kontroldesin

canım rahim filmi dediğiniz şey tam olarak ne acaba yani çektirmemizin faydaları ne olabilir, veya kendim için konuşuyorum gerekliliğini nasıl anlayabilirim..
canım hamile kalamayanlar için hem tan hem tedawi amaçlı bi röntgen diyelim.tüplere bi sıvı weriliyo böylece tüplerin açıkmı kapalımı diye bakılıyo ayrıca kapalıysa da verilen sıvı sayesinde açılma şansı oluyo.

canım hamile kalamayanlar için hem tan hem tedawi amaçlı bi röntgen diyelim.tüplere bi sıvı weriliyo böylece tüplerin açıkmı kapalımı diye bakılıyo ayrıca kapalıysa da verilen sıvı sayesinde açılma şansı oluyo.
hım anladım canım aslında ilk basta o zaman doktorların önermesi gereken bir şey bu.. ben 3 ay kayıp olduktan sonra doktor rahim filmi demesi de mantıksız gelir biraz da sanki.. neyse bakalım bu ay benim 3. ay olcak nasipse tedavimde doktorum önerir mi acaba rahim filmini..

canım tuplerının acık mı olduguna bakıyorlar eger tupler kapalıysa gebelık olusamaz bı de galıba rahmın seklıne bakıyorlar yanlıs bılmıyorsam eğer seklı normal degılse hamıle kalsan bıle bebegın tutunması zor oluyormus ben cektırecem de doktorum 2 ay klomen kullanalım oyle dedımıstı bakalım

canım tuplerının acık mı olduguna bakıyorlar eger tupler kapalıysa gebelık olusamaz bı de galıba rahmın seklıne bakıyorlar yanlıs bılmıyorsam eğer seklı normal degılse hamıle kalsan bıle bebegın tutunması zor oluyormus ben cektırecem de doktorum 2 ay klomen kullanalım oyle dedımıstı bakalım
hım anladım canım teşekkür ederim.

:KK43: Hayırlısı olsun canım, gelecek aya kaldı umutlarımız inşallah Nisan uğurlu gelecek hepimize ve Mayıs'ta yazacağız inşallah ben kanda baktırmadım çünkü hiiiiç umudum yok bu ay biran önce olsamda yeni ay yeni umutlar başlasa 5. gün gelse diye bakıyorum şuan...
Öyle canım ama bu kadar belirti Boşa çıktı ya o çok garip ilk defa bu kadar belirti yaşadımok ilginç vücudun oyunu demekki

canım senin doktorun sana ne muayeneler yaptı klomen kullandın mı kaç aydır kontroldesin
canım bebış istedıkten 5 ay sonra kontrole gıttım hormanlara baktılar normal cıktı adetın 21.gunu gıttım kanda yprogesteron hormanına baktılar o da normal cıktı sonra esım sperm testı verdı bunların hepsını devlet hastanesınde yaptırdım esımın testınde anormallık cıktı sonra ozelde onun testını tekrarladık herseyı gayet normal cıktı vede doktorlar normalsınız kafanıza takmayın deyıp yolladılar 2-3 ay denedık olmadı bende ozele gıttım o da baktı hersey normal bı rahım testı kalmıs yaptırmadıgınız dedı o test bıraz agrılı once 2 ay klomen kullanalım dedı bu ılk ayımdı bakalım ne olacak ben testı yaptırıyım demıstım ama boyle suphalı gebelık olunca kafam karıstı

Back
X