Canım allah herseyin hayırlısini vversin.vakti zamani var denekki.etrafimdaki insanlara bakiyorum ne kadar kolay cocuk sahibi oluyorlar.cok rahatlar.bende belirtilere takmamaya calisiyorum ama olmuyor.onumuzdeki ay okur insaallah canım. Moralimizi yuksek tutmaliyiz hepimiz.canımbenim sağol inana bende kendime kesin gözüyle bakıyordum ama olmadı kısmet değilmiş napalım artık çok takmadım ama bu sefer
Canım sanadacanımbenim sağol inana bende kendime kesin gözüyle bakıyordum ama olmadı kısmet değilmiş napalım artık çok takmadım ama bu sefer
canım benim herfhangi bir problemim yok çok şükür eşimde sorun çıktı bir senedir sayısı çok düşük ama yükselmeye başalamıştı sen neden suçlu hissediyorsun ki olacağı yokmuş demekki inan ben çok takmıyorum en azından boşuna heveslenmemiş oldukCanım sanadaCanSev_Can da ınan gercekten cok uzuldum.ikinizdende cok umutluydum kendımı suclu hıssedıyorum.ben dedım sıze gıdın test yaptırın dıye ama olucak ben hala ınanıyorum. Ben bu ay cok ıncır yedım.kaynatıp suyunu ıc dedıler suyunuda ıctım.sonra kaynamıs olan o ıncırlerıde yedım.bırde kecıboynuzu pekmesı yedım esımede yedırdım.bılmem onların faydası oldu mu.gercekten cok uzgunum
evet canım bende bu insanlardandım aslında o yüzden bu kadar emin oldum hamile olduğuma ilk çocuğuma iki sene korunduk ve bıraktığımay hamile kaldım ikinciye ameliyat oldum sonrasında doktor korunmaya gerek yok dedi iki kere ilişkiye girdik biri tutmuş hamile kaldım ama şimdi böyle olunca bende çok şaşırdım demek ki nasip değilmişCanım allah herseyin hayırlısini vversin.vakti zamani var denekki.etrafimdaki insanlara bakiyorum ne kadar kolay cocuk sahibi oluyorlar.cok rahatlar.bende belirtilere takmamaya calisiyorum ama olmuyor.onumuzdeki ay okur insaallah canım. Moralimizi yuksek tutmaliyiz hepimiz.
adetimi beklerim herhalde canım ama benim yumurtam çatlamıştı doktorum kontrol etti evet bazen herşeyi düşünce gücüyle yapıyuruz bunun farkındayım napalım busefer yanıldık inşallah bidaha yanılmayız yeni ay yeni umutlar inşallah ama senin ne zaman adetin ben pazartesiye kadar beklerim herhaldeAslında iğnenin etkisi ile bu kadar çok belirti hissetmiş olabilirsin, ben yumurtanın bile çatladığından emin değilim çünkü çoğu şey psikolojik bir ay sık sık WC ye gitmeye başlamıştım regle 1-2 gün vardı, gece bile uyanıp gidiyordum hamile gibi hissettim kendimi oğlumda da öyle oldu, 2 gün geçti baya baya hamile sandım ben kendi mi ama test hep negatifti meğer kiste dönmüş 2 yumurta bir tanesi 5 cm olmuş ondanmış sık WC ye gitme vs. Özetle çok istediğimiz için psikolojik olarak biz yapıyoruz ya da işte başka şeyleri ona yoruyoruz. Yeni ay yeni umut ne zaman gideceksin Dr a ?
canım benim merak etme seninle birlikte o sıfır değerei görecekler var bekide ben de gelcem birkaç saat sonra senin saflarına birlikte bir sonraki ay adetimizi beklicez hiç moralini bozma doktoruna söyledin mi peki
hayırlısı olsun canım bu negatifler elbet pozitife dönecekBi negatifte benden 2.73 kizlar
Allah bagislasin ne güzel işte bir evladin var.onlar Gelecegi vakti biliyorlar.evet canım bende bu insanlardandım aslında o yüzden bu kadar emin oldum hamile olduğuma ilk çocuğuma iki sene korunduk ve bıraktığımay hamile kaldım ikinciye ameliyat oldum sonrasında doktor korunmaya gerek yok dedi iki kere ilişkiye girdik biri tutmuş hamile kaldım ama şimdi böyle olunca bende çok şaşırdım demek ki nasip değilmiş
çok şükür var canım rabbim olmayanlara versin oğluma da kardeş versin inşallah büyük şükür sebebim o benim rabbim acısını göstermesin şimdi öyle bir ağrı girdiki adet oluyorum sankiAllah bagislasin ne güzel işte bir evladin var.onlar Gelecegi vakti biliyorlar.
hayırlı olsun canım tedavin... hoşgeldinMerhaba bende doktordan geldim klomene başliyorum.Hizlandiralim dedi doktor.inş bu ay sizlerle birlikte güzel haberler aliriz.
Canım erkek sperm azlıgı yada yavaslıgı ıcın kesınlıkle kecıboynuzu tavsıye edıyorlar.sızdedenesenız belkı sıfa olur esıne.canım benim herfhangi bir problemim yok çok şükür eşimde sorun çıktı bir senedir sayısı çok düşük ama yükselmeye başalamıştı sen neden suçlu hissediyorsun ki olacağı yokmuş demekki inan ben çok takmıyorum en azından boşuna heveslenmemiş olduk
bi ara çok dğzenli kullandı ama o aylarda biz bebek düşünemedik çünkü miyom ameliyatı olmaya kara vermiştim bu sefer hiçbirşey kullanmadı kesin yine düştü sayısı ve çok alınıyor bişey dediğimde bir tane çocuğu varya birde hamile kaldım ya ona güveniyor erkekler gurur yapıyor bu konulardaCanım erkek sperm azlıgı yada yavaslıgı ıcın kesınlıkle kecıboynuzu tavsıye edıyorlar.sızdedenesenız belkı sıfa olur esıne.
bizi yalnız bırakma, senin yazdıklarını okudukça hepimiz mutlu oluyoruz, umutlanıyoruz canım:))inşallah canım.hepinizin guzel haberlerini sabırla beklicem.
Ahhh be canım anlıyorum ama yapmasın.ben naptım bılıyor musun hem esıme yedırdım hemde yanında kendım yedım gucenmesın dıye.kadınlarada faydası varmıs dedım.esımın sorunu olmamasına ragmen yedırdım.sende ye belkı gucenmez o zaman.bi ara çok dğzenli kullandı ama o aylarda biz bebek düşünemedik çünkü miyom ameliyatı olmaya kara vermiştim bu sefer hiçbirşey kullanmadı kesin yine düştü sayısı ve çok alınıyor bişey dediğimde bir tane çocuğu varya birde hamile kaldım ya ona güveniyor erkekler gurur yapıyor bu konularda
Yok arkadasım ben sızı bırakmam.bız bırlıkte bır yola cıktık bırlıktedevam ederız.bırbırımızın derdını dınledık yoldas olduk.burdakı tum arkadaslarım hamıle kalacak ve bız yenı topıkler acacagız azmın gucu dıye :) o kedi ( bebek ) buraya ( bu göbişe ) gelecekkkkk o kadar :) sıze sürtunup bulastırcam görursunuz :) pes ettımdıyenle küserim ona göre :)bizi yalnız bırakma, senin yazdıklarını okudukça hepimiz mutlu oluyoruz, umutlanıyoruz canım:))
Canım sen niye suçlu hissediosun sen kendını zaten yapıcaktık eninde sonunda üzme sen kendını olucak inşallah zamanı deilmiş demekki inşallah olucak Allahım büyüktür...Canım sanadaCanSev_Can da ınan gercekten cok uzuldum.ikinizdende cok umutluydum kendımı suclu hıssedıyorum.ben dedım sıze gıdın test yaptırın dıye ama olucak ben hala ınanıyorum. Ben bu ay cok ıncır yedım.kaynatıp suyunu ıc dedıler suyunuda ıctım.sonra kaynamıs olan o ıncırlerıde yedım.bırde kecıboynuzu pekmesı yedım esımede yedırdım.bılmem onların faydası oldu mu.gercekten cok uzgunum
Amin canım illaki olucak sadece bi zamanımız var inşallah en kısa zamanda kavusuruz...hayırlısı olsun canım bu negatifler elbet pozitife dönecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?