MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Merhaba dert ortağı arkadaşlarım... Ne zor şeyler yaşıyoruz.Allah öncelikle hepimize yardım etsin,dayanma gücü versin.Bende ilk defa yumurta takibi yaptırdım.Klomen,ovitrelle,progestan... 7 martta çatlatma iğnesi oldum ama hala hasta olmadım.Tahlil yaptırdım negatif çıktı.Bugün adet günümdü yine ses seda yok.Beklemek zor ama Allah mükafatını verecek inanıyorum.Benim gibi adet gecikmesi yaşayan var mı? Doktorum 5 gün daha bekle dedi ama içim içimi yiyor.

Merhaba dert ortağı arkadaşlarım... Ne zor şeyler yaşıyoruz.Allah öncelikle hepimize yardım etsin,dayanma gücü versin.Bende ilk defa yumurta takibi yaptırdım.Klomen,ovitrelle,progestan... 7 martta çatlatma iğnesi oldum ama hala hasta olmadım.Tahlil yaptırdım negatif çıktı.Bugün adet günümdü yine ses seda yok.Beklemek zor ama Allah mükafatını verecek inanıyorum.Benim gibi adet gecikmesi yaşayan var mı? Doktorum 5 gün daha bekle dedi ama içim içimi yiyor.
Canım kan tahlili yaptırsan

yaptırdım pazartesi günü 0.145 çıktı ama kasığımda ağrı var adette olmadım.Daha önce boş gebelik geçirdim onda evlendiğim ilk ay hamile kadım ama şimdi 10 aydır olmuyor.O kadar çok ağladım ki dün...

mesajını okudum desirrem desirrem bence yumurtam çatlamış mi diye baktır.Ben yumurtamın çatlamadığından şüpheleniyorum.Yoksa neden hasta olmayayım...

mesajını okudum desirrem desirrem bence yumurtam çatlamış mi diye baktır.Ben yumurtamın çatlamadığından şüpheleniyorum.Yoksa neden hasta olmayayım...
Canım iğneyı pazartesı yaptım ve ıgneden sonrakı ılk ılıskı dun oldu.tek ilişkiyle olmus mudur bu yaaa.dedıgım gıbı esım sabah sehır dısına gıttı halada gelmedı.dr carsambada ılıskı olsun demıstı.adamın halı olur mu acaba bu aksam?olmazsa yarın yapsak ıse yarar mı acaba?

Canım iğneyı pazartesı yaptım ve ıgneden sonrakı ılk ılıskı dun oldu.tek ilişkiyle olmus mudur bu yaaa.dedıgım gıbı esım sabah sehır dısına gıttı halada gelmedı.dr carsambada ılıskı olsun demıstı.adamın halı olur mu acaba bu aksam?olmazsa yarın yapsak ıse yarar mı acaba?

yarar tabi siz şansınızı deneyin yine de bence...çünkü ilaç kullandın boşa gitmesin. Ceviz,keçiboynuzu pekmezi yedir az uyut sonra uyandır.Fedakarlık yapmak lazım...Olacağı varsa tek ilişkide de oluyor.İnşallah olur inşallah Rabbim hepimizi sevindirsin tez zamanda

yarar tabi siz şansınızı deneyin yine de bence...çünkü ilaç kullandın boşa gitmesin. Ceviz,keçiboynuzu pekmezi yedir az uyut sonra uyandır.Fedakarlık yapmak lazım...Olacağı varsa tek ilişkide de oluyor.İnşallah olur inşallah Rabbim hepimizi sevindirsin tez zamanda
bir de benim doktorum gün aşırı ilişki demişti.. belki yumurtan daha geç çatlar...bir sürü ihtimal var yani :)

bir de benim doktorum gün aşırı ilişki demişti.. belki yumurtan daha geç çatlar...bir sürü ihtimal var yani :)
İnşallah canım rabbim hepimizi evlat sahıbı yasın hayırlısıyla.sen bu ay ilac mı kullandın?

evet canım önce klomensonra 7 martta ovitrelle vuruldum sonra progestan kullandım. normalde en geç bugün adet olmam lazımdı ama yok... 23 martta gebelik testi yaptırdım çıkmadı adette olmadım. herhalde yumurtam çatlamadı diyorum...

Merhaba Kızlar
1 yıldır evliyim. 8 aydır korunmuyoruz. Bu ay ilk kez klomen ve çatlama iğnesi pregnyl 10000 kullandım. 36 saat sonra ve gün aşırı ilişki uyguluyoruz.
Benim gibi bekleyenleriniz varmı, ne zaman gelecek bebişlerimiz :KK43:
doktor klomenle çatlatma iğnesini aynı anda mı veriyor yoksa sadece klomen veridği de oluyor mu kullanımı nasıl? klomen ilacının

benim gibi olan var mı arkadaşlar Allah rızası için yardım etsin bildiğini söylesin...

aaynaa aaynaa canım benim pko varmış yumurta gelişsin diye klomen verdi asıl sorunum yumurtamın çatlamamasıydı çatlasın diye ovitrelle çatlatma iğnesi yaptı.progestanı da olası gebelikte düşük olmasın diye verdi hemde adet düzenliyormuş ama ben hala hasta olmadım işte...

aaynaa aaynaa canım benim pko varmış yumurta gelişsin diye klomen verdi asıl sorunum yumurtamın çatlamamasıydı çatlasın diye ovitrelle çatlatma iğnesi yaptı.progestanı da olası gebelikte düşük olmasın diye verdi hemde adet düzenliyormuş ama ben hala hasta olmadım işte...
sadece klomende verebilir yumurta geliştirmk için kendi kendine çatlar belki doz doz bana sabah akşam 50 mg verdi 5 gün kullandım ve 2 güzel yumurtam olmuştu

evet canım önce klomensonra 7 martta ovitrelle vuruldum sonra progestan kullandım. normalde en geç bugün adet olmam lazımdı ama yok... 23 martta gebelik testi yaptırdım çıkmadı adette olmadım. herhalde yumurtam çatlamadı diyorum...
Kontrole ne zaman gel dedi?

Yaaa herkes aynı seyı soyluyor.benım dr bana progestan vermedi.

sadece klomende verebilir yumurta geliştirmk için kendi kendine çatlar belki doz doz bana sabah akşam 50 mg verdi 5 gün kullandım ve 2 güzel yumurtam olmuştu
anladım canım ben muayene oldum sorun çıkmadı bende stres yapma dedi doktor sonra başka doktora gittim durumu anlattım sorun yok ama 10 aydır gebe kalamadım dedim eşin de muayene olsun dedi bana eşim gitti doktora devlet hastanesinde biraz zorlandı çok sinirlendi sonuç olumsuz da çıkabilir buradaki stres yüzünden demişler eşime olmadı özele gidin demiş bakalım salıya sonucunu almaya gidecek doktor bana eşinin durumuna göre klomen verelim sana dedi de ondan soruyorum canım yaş da küçük değil bakalım hayırlısıyla ALLAH herkese versin evlad

benim eşimde hiç problem yok çok şükür ama o da çok strs yapmıştı . adet olmadım dedim 5 gün daha bekle dedi benim 2 yıldır aynı doktor daha önce düşük filan yaşamadıysan vermemiştir progestan. benim gebeliğim riskli o yüzden vermiş olabilir progestan

desirrem desirrem aslında her tedavi kişiye özel canım daha önce gebelik yaşamadın dimi
Yasadım canım 2 defa.ilkini aldırmak zorunda kalmıstık :( 2 gebelıgımde 3,5 aylıkken kalbı durdu.dusurmem ıcın iğne vermıstı ama dusuk olmadı onuda kurtajla aldılar.sonuc olarak 2 kurtajım var sımdıde hamıle kalamıyorum :(

umudunu yitirme çok şükür olmuş yine olur...benim tavsiyem iyi bi doktor bul o takip etsin. benim boş gebelikten kürtajımı da aynı doktorum yapmıştı en baştan bilyor hikayemi bu hem onun açısından hem benim açımdan iyi.bana riskli gebelik olduğu için bebe aspirini de verdi mesela kan pıhtılaşması olabilir diye..kalbi durmuş bebeğinin seninde riskli aslında beklenen gebeliğin...kötü manada değil de tedbirli olmak lazım

Back
X