- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Evet ya gerçekten çok önemli ama bence hiç kimse hamile kalmayı planlarken zevk için o işi yapamaz ben bunu başaramam insanın aklından çıkmıyor ki içtiğin ilaçlar iğneler ve doktorun verdiği zamanlar olunca bu imkansız..evet canım yumurtlama oluyo şükür.. inşallah bizim de öyle tosuncuklarımız olur ay :) ya bi de ben ne doktora gitti isem stres yok dedi cok etkili gebe kalmada.. hatta en son gittiğim bayan doktor çok afedersiniz su cünleyi kurdu ' zevk almaya bak..' yani önemli imiş bu olay sanırım.
aynen canım ya malesef öyle, insan ödev gibi hissediyo ayEvet ya gerçekten çok önemli ama bence hiç kimse hamile kalmayı planlarken zevk için o işi yapamaz ben bunu başaramam insanın aklından çıkmıyor ki içtiğin ilaçlar iğneler ve doktorun verdiği zamanlar olunca bu imkansız..
bende görev gibi hissediyorum, eşim de görev gibi algılıyor. belki de o yüzden olmadı henüz. bu ay görev duygusunu aştım sanırım bakalım göreceğiz. bugün, pazar ve salı önemli üç gün bizim için.aynen canım ya malesef öyle, insan ödev gibi hissediyo ay
hadi hayırlısı canım inşallahbende görev gibi hissediyorum, eşim de görev gibi algılıyor. belki de o yüzden olmadı henüz. bu ay görev duygusunu aştım sanırım bakalım göreceğiz. bugün, pazar ve salı önemli üç gün bizim için.
Ama beklerken de ümitsiz olma yoksa mucizeler gelmez bak buradan yazacaksın bize hamileyiiiim diye ben inanıyorum sen de inan
Ama Sak'ın bidaha vazgeçtim deme tamammı her yeni ay yeni umutlar...bak miyom ameliyatı oldum doktor dedi ki ameliyattan sonra iki ay korunmalısınız sonra gel bi eşine test yapalım dedi testin sonucuna baktı korunmana gerek yok çünkü doğal yolla hamile kalamazsın dedi adet olunca gel tüp bebek yapalım dedi bende ben tüp bebeğe karşıyım dedim ve gittim o gün Ağladım ağladım sonra dedim ki bir Evladım olmuş ikinci de olur Allah'ın izniyle o ay iki kere birlikte olduk ne yattım ne yastık koydum ne Kür ne ilaç ama hamile kalmışım... Sen de inan lütfen...inşallah canım hep bunun hayalini kuruyorum
Amın canım cok tesekkur ederım.darısı hepınızın basına ınsallahKizlar bugun catlatma ignemin 13.gunu ve acliga dayanamama, gogus uclarimda hassasiyet, bi yere bakarken karincali gb goruyorum. Bunlar insallah hayra alamettir. 3-4 gun daha dayanip testimi yapicam. Bu aradadesirrem adina cok sevindim saglikla hayirli sekilde kucagina alirsin yavrunu.. diger kizlarda umitsizlige kapilmayin doktorum hep soyluyor. Esinle hayatini yasamaya bak bebegi takma bundan sonra oyle yapiyorum. Herseyin bir zamani var insallah hep birlikte o gunleride gorucez
Aynen bu ayda birlikte bekleyelim canim benim klomen bitti hafta ici iğnemi vurdurucamMerhaba kızlar bugün doktora gıttım ve 2 klomene başladık doktorum çok umut verıcı konustum ıns bu ay olur yıne bırlıkte beklıyelım
benim 11 nisan.yine iğne tarihlerimizi yazıp beklesek. benim 8 nisan
Ben cuma günü oldum canım dedim ya hiç Şaşmaz inşallah sende olursun hemen yine birlikte bekleriz ama inan çok zor bir 3 gün oldu okadar çok ağrım oldu ki anlatamam..yarın doktora gidiyorum bu aradamrb kızlar ne durumdasınız hasta oldu mu herkes ? ben henüz olamadım yaa
Hayirli olur canim insallahh serophene dedigin hapmi cnm igne mimeraba kızlar dün serophene e başladım..18i ya da 20sinde doktora gidicem..ona göre iğne verecek..umarım olur bu ay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?