MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

evet canım yumurtlama oluyo şükür.. inşallah bizim de öyle tosuncuklarımız olur ay :) ya bi de ben ne doktora gitti isem stres yok dedi cok etkili gebe kalmada.. hatta en son gittiğim bayan doktor çok afedersiniz su cünleyi kurdu ' zevk almaya bak..' yani önemli imiş bu olay sanırım.

Evet ya gerçekten çok önemli ama bence hiç kimse hamile kalmayı planlarken zevk için o işi yapamaz ben bunu başaramam insanın aklından çıkmıyor ki içtiğin ilaçlar iğneler ve doktorun verdiği zamanlar olunca bu imkansız..

aynen canım ya malesef öyle, insan ödev gibi hissediyo ay

inşallah canım hep bunun hayalini kuruyorum
Ama Sak'ın bidaha vazgeçtim deme tamammı her yeni ay yeni umutlar...bak miyom ameliyatı oldum doktor dedi ki ameliyattan sonra iki ay korunmalısınız sonra gel bi eşine test yapalım dedi testin sonucuna baktı korunmana gerek yok çünkü doğal yolla hamile kalamazsın dedi adet olunca gel tüp bebek yapalım dedi bende ben tüp bebeğe karşıyım dedim ve gittim o gün Ağladım ağladım sonra dedim ki bir Evladım olmuş ikinci de olur Allah'ın izniyle o ay iki kere birlikte olduk ne yattım ne yastık koydum ne Kür ne ilaç ama hamile kalmışım... Sen de inan lütfen...

Kizlar bugun catlatma ignemin 13.gunu ve acliga dayanamama, gogus uclarimda hassasiyet, bi yere bakarken karincali gb goruyorum. Bunlar insallah hayra alamettir. 3-4 gun daha dayanip testimi yapicam. Bu arada desirrem adina cok sevindim saglikla hayirli sekilde kucagina alirsin yavrunu.. diger kizlarda umitsizlige kapilmayin doktorum hep soyluyor. Esinle hayatini yasamaya bak bebegi takma bundan sonra oyle yapiyorum. Herseyin bir zamani var insallah hep birlikte o gunleride gorucez

merhabalar ben 2.çatlatma iğnemi oldum.Bu ikinci klomen ve ovitrelle.Birbirimize dua edelim kızlar. İlginçtir ilk ay çok ağrım,hassasiyetim olmuştu bu ay tık yok.2 yumurtam gelişti,ovulasyon testi yaptım yumurtam çatladı ama belirti hiç yok.Geri sayım başladı.İnşallah bu ay hepimizin olur....Rabbi hebli minessalihin...

Merhaba kızlar bugün doktora gıttım ve 2 klomene başladık doktorum çok umut verıcı konustum ıns bu ay olur yıne bırlıkte beklıyelım

Amın canım cok tesekkur ederım.darısı hepınızın basına ınsallah

mrb kızlar ne durumdasınız hasta oldu mu herkes ? ben henüz olamadım yaa
Ben cuma günü oldum canım dedim ya hiç Şaşmaz inşallah sende olursun hemen yine birlikte bekleriz ama inan çok zor bir 3 gün oldu okadar çok ağrım oldu ki anlatamam..yarın doktora gidiyorum bu arada

meraba kızlar dün serophene e başladım..18i ya da 20sinde doktora gidicem..ona göre iğne verecek..umarım olur bu ay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…