MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Geçmiş olsun kuzum kremde mi zararlıymış acaba sordunmu daqılmasın sonra Allah korusun?

yaaa bende dagılacak iltihap diye korkuyorum sormadım ara sorayım gerçekten yaa çok canımda yanıyor zaten.
Aynen canım sen bi qit hem göster hem söle anlat durumu illaki bi çaresi vardır yani ihmal etme...

Aynen canım sen bi qit hem göster hem söle anlat durumu illaki bi çaresi vardır yani ihmal etme...
şimdi mail gönderip anlattım durumu.tavsiye edeceginiz bir merhem vs var mı diye.yoksa çok canım acıyor.kolumu kaldıramıyorum bile

şimdi mail gönderip anlattım durumu.tavsiye edeceginiz bir merhem vs var mı diye.yoksa çok canım acıyor.kolumu kaldıramıyorum bile
Tühh kötü olmuş canım dikkat et dokunma sen bakalım ne dicek doktor inşallah iyi qelen bişey vardır..

kızlar baska forumlarda gordum bele yakı yapıştırıp hamile olanlar varmış sizler denedınız mı esime dedim aksam alacak ben denemeyı dusunuyorum ama

kızlar baska forumlarda gordum bele yakı yapıştırıp hamile olanlar varmış sizler denedınız mı esime dedim aksam alacak ben denemeyı dusunuyorum ama
Duymuştum ama denemedim canım hiç...

bende duydum ama denemedim canım.ben daha incir yedim ve suyunu içtim.fayda oldu mu bilmem ama olduysa sizlerinde yemesini tavsiye ederim.

ben sogan kuru yapmıstım hıç bı etkısını gormemıstım akıntı bile olmamamıstı simdi de yakıyı denıyım

benimde bi arkadaşım incir kürüyle hamile kaldı normalde 2- 3 ayda bir adet oluyordu önce soğan kürü içti sonra incir kürü bi de her cuma 1000 defa ya evvel okumuş aralık ayında doğum yaptı

Canım bi şey sorcam sen adet olduktan sonra mı gittin doktora, normalde genelde oluşan kistler adet ile atılabiliyormuş da, böyle bi şey olmadı mı?

Canım bugün 3. günü maalesef çatlamamış zaten anlamıştım ben çatlamadığını hiçbir belirti olmamıştı. Kısmet değilmiş...

Canım bi şey sorcam sen adet olduktan sonra mı gittin doktora, normalde genelde oluşan kistler adet ile atılabiliyormuş da, böyle bi şey olmadı mı?
bende adetle birlikte atılıyor diye biliyorum.burada birçok arkadaş bu durumda oldugunu ve adetle attığını söylemişti.

Canım senin adet tarihin nezamandı?
canım benim adetler düzensiz olduğu için hiç adet tarihim olmadı benim 40 gün 45 gün oluyo gecen ay da 31. günde olmuştum, bu ay da 31 gün sürer ise normalde yarın olmam lazım ama malesef bilmiyorum bi hafta daha beklicem adet olmaz isem gitcem doktora büyük ihtimal söktürücü vercek bana da.. ama bu ay doktorumu değiştirsem mi diye karar veremedim bi türlü ne yapcağımı bilemiyom

Canım bugün 3. günü maalesef çatlamamış zaten anlamıştım ben çatlamadığını hiçbir belirti olmamıştı. Kısmet değilmiş...
ay ya benim de büyük ihtimal kist oluşturdu zaten yumurtam cok büyüktü eğer ki kist oluşturmadı ise çatlamıştır diyebiliyo muyum arkadaşlar sizce? çatladı ve gebelik oluşmadı ise yoksa tüplerim mi kapalı ki ay her şey de geliyo aklıma ne bileyim hayırlısı hakkımızda..

Anladım canım benimde yarın adet tarihim bakalım ne olcak valla iyiyce vücudumun denqesi şaştı ha ben adetten en az 4 gün once kuruluqa baslarım akıntım olmaz ama baya baya akıntım var bilmıorum ne olcak bu halimiz denqemiz bozuldu anlamadım qitti bende rahim filmini askıya aldım bir iki ay dah adeniycem olmazsa ole cektircem Allahı hayırlsıını versin sonumuz iyi olur inşallah...

amin canım ya, bi de bi şey daha sorcam ben sanki kilo aldım bu ay sizde de oldu mu ilaç ve iğne yapıyo olabilir mi acaba, bi de folik asit kullanyodum o mu yaptı yoksa iştahım mı açıldı

amin canım ya, bi de bi şey daha sorcam ben sanki kilo aldım bu ay sizde de oldu mu ilaç ve iğne yapıyo olabilir mi acaba, bi de folik asit kullanyodum o mu yaptı yoksa iştahım mı açıldı
O dert bendede var canım klomen acayip şişiriyor ve iştah acıyo zaten folik asiti sölemıorum bile o acayip derecede iştah acıyo ben resmen doymuorum kürtaj olduqumdan beri 7 kilo almışım fena durumdayım rejimde yapamıorum saqlıksız kalmasın bünyem dıye ama bilmıorum ne olcak :)

ay ciddi mi daha hamile kalmadan kilolara başladık zaten tek değişiklik de bu oldu hapların bizde yaptığı malesef biraz dikkat etmemiz lazım sanırım bu kilo konusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…