MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

ay ciddi mi daha hamile kalmadan kilolara başladık zaten tek değişiklik de bu oldu hapların bizde yaptığı malesef biraz dikkat etmemiz lazım sanırım bu kilo konusuna
Aynen canım alkali su içiyotrum ben içinede limon atıyorum bi kaç parça boqazımıda tutmaya çalısıorumö işte elimden ne kadar qelosa artık kocişe dedim bakalım yumurtalama zamanına kadar koşucaz akşamları ekmezse beni :)

ben de deneyeyim o limonlu suyu

arkadaşlar bugün 11. günüm kontrola gittim çok fazla yumurtan gelişmiş dedi dr iyi dedi fakat daha istediği ölçüye gelmemiş 15 ml dedi yanlış hatırlamıyosam siz kaç ml olunca yaptırdınız çatlatmayı ayrıca döllenme olmazsa kiste dönüşebilir dedi
kist olursa kendiliğinden atılormı

canım normali 18-22 mm arası oılmalı ama seninki de güzel diye düşünüyorum biraz daha gelişirler zaten günde 2 mm filan büyüme oluyomuş, inşallah güzel sonuçlar alırsın bu ay

bi de canım gittiğin hastahanenin internette tahlil sonuçları bölümü var ise oraya gir hasta takip numaran ile orada doktorunun ne yazdığını kaç mm olduklarını filan görürsün emin olursun

canım normali 18-22 mm arası oılmalı ama seninki de güzel diye düşünüyorum biraz daha gelişirler zaten günde 2 mm filan büyüme oluyomuş, inşallah güzel sonuçlar alırsın bu ay
sağol canım inş
çarşamba tekrar gidicem büyük ihtimal perşembe vurursun iğneyi dedi
sol tarafta hiç yumurta oluşmamış sağda oluşmuş
ilişkide sağ tarafıma mı yatmalıyım
birde yumurtası kiste dönüşen arkadaşlar oluyomu döllenme olmayıncamı kist oluşuyo

kısslarrr bu beklemekk ne zor şey yarabbim yaklaşık iki senedir uğraşıyoruz ama şu adete 4-5 gün kalalar bitmiyor ben 27 martta doktora gittiğimde 19 mm yumurtam vardı en büyüğü iğneye gerek yok dedi bu sefer rahim filmi çekecekti yumurta ilk defa bu kadar büyük oldu boşa gitmesin dedi onu da çekmedi 17 Nisan'da adet olmam gerek ama ben acayip heyecanlıyım test yapmak istiyorum ama negatifi görmek istemiyorum, yapmazsam daha da çok umutlarınıyorum çok yıkılıyorum adet olunca bilemedim yapsam varsa çıkar mı sizce , gerçi negatif çıksa bile haalaaa bekliyorum ama bilememdim allahım hakkımızda hayırlısı

Biraz daha sabırlı ol canım bekle adetini inşallah bebişin qelmiştir

Biraz daha sabırlı ol canım bekle adetini inşallah bebişin qelmiştir
inşallah canım :) inşallahhhh hepimizin olur yaa allahım çok zormuş allah hayırlısını versin :)evet bekleyeyim ya zaten gelecek gibi ağrısı falan ara ara geliyo gerçi bu kadar önden belirti göstermezdi ama psikilojik işte şimdiden wc de bakmaya başladım birgün wc de yere yapışcam ya bakalım ne zaman

Amin canım Amin...O wc korkusu bendede varya artık korkulu rüyam ya qitmeye korkuorum elimi peçeteye atmaya ya :)

selam melekim yakaladım seni :) tabiki yumurta hangi tarafta gelişmişse otarafına yatsan daha iyi olur..eğer büyüyen yumurta çatlamazsa daha çok büyür ve kist olur.. kist olan yumurta doğum kontrol hapıyla veya bir iki ay sonra kendiliğinden geçer..

Bugun kan testi yaptirdim canim ama karsimda her zamanki gb 0 oldugu gb duruyor :)) bozmuyorum moralimi bosveriyorum vardir Rabbimin bildigi
degerin sıfır mı çıktı anlayamadım.Evet canım bozma moralini elbet rabbimin bildigi vardır.geç olacak belki ama hayırlısı olsun inşallah hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…