MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

kızlar klomenden sonra kaçıncı gün çatlıyor yumurta tahminen bilen var mı?
canım o herkese göre değişiyo ama ilk ay da doktor klomenden 2 gün sonra çağırıyo yumurtaların durumuna bakmak için ve takip ediyo büyüklükleri yeterince olunca (18-22) kadar gerek görürü ise iğne veriyo. yani klomenden sonra max bi hafta içinde oluyo çatlama diye düşünüyorum.. fakat benm 2. ayımda günde 3 klomen kullandım ve doktora hemen ilaç bittikten sonra gittim. doktor baktı ve çatlamış da olabilir dedi yumurta..biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir :p

biliyorum ,buyuttuğunu ve çoğalttığını cnm tahminen de ne zaman çatlar diye sordum ben 5 gün serophene içtim benzer ilaç..bugün 5.günüm son gündü yarın birliktelik olsa cumartesi de kontrol e gidicem

kardelencim bilgi gayet açık oldu teşekkür ederim ,endişem şuydu bugün 5.günüm bitti doktorum çarşamba ilişki cumartesi kontrol demişti ama ilişki bazı durumlardan gerçekleşemediği için yarına ertelendi büyük bir kaybımız oldu bugün mü çatlamıştı diye endişe etmiştim ama 1 hafta içinde çatlıyormuş,içimi rahatlattın sağol..

kardelencim bilgi gayet açık oldu teşekkür ederim ,endişem şuydu bugün 5.günüm bitti doktorum çarşamba ilişki cumartesi kontrol demişti ama ilişki bazı durumlardan gerçekleşemediği için yarına ertelendi büyük bir kaybımız oldu bugün mü çatlamıştı diye endişe etmiştim ama 1 hafta içinde çatlıyormuş,içimi rahatlattın sağol..
inşallah tedavin güzel sonuçlanır canım kontrole gittiğinde de gelişmiş güzel yumurtalar görürsün ;) ilaçta ilk ayın mı? ve günde kaç tane hap aldın canım.. dediğim gibi ben 2. ayımda günde 3 hap aldıgım için cok büyüdü benm yumurta sanırım..

inşallah hepimizin tedavisi güzel sonuçlansın aminnn canım :)
ilk ay'ım seophene günde 2 doz aldım ,bakalım Rabbim neler göstercek çok aratmasın inşallah 1 yıldır korunmuyorum,siizn 2.ayınız galiba 3 doz çok değil mi ki ne zaman kontrol sizin iğne verdi mi?

inşallah hepimizin tedavisi güzel sonuçlansın aminnn canım :)
ilk ay'ım seophene günde 2 doz aldım ,bakalım Rabbim neler göstercek çok aratmasın inşallah 1 yıldır korunmuyorum,siizn amin..2.ayınız galiba 3 doz çok değil mi ki ne zaman kontrol sizin iğne verdi mi?
canım ben de ilk ayımda günde 2 tane aldım yeterince gelişmedi yumurtalar 14 mm kadar oldular . 2. ayımda doktor günde 3 tane hap verdi fakat bu defa da doktor gec çağırdı biraz da ve gittiğimde 32 mm olmuştu cok büyük yani.. :( yine de iğne verdi vuruldum fakat gebelik olmadı bu ay da.. bugün iğnenin 19. günü canım kan testimi 14. günümde yaptım değer sifir cıktı yani bu ay da olmadı bende, şimdi adetimi bekliyorm işte..

kızlar geldim ben şoktayımmmmm. İKİZLERİM OLUYORRRRRRRRRRRRRRR :)

canım inanamıyorum, çok mutlu oldum..:anneadayı:tebrik ederim bi kerede 2 çocuk benim de hep istediğim şey:KK9:darısı başımıza:KK68: bu arada kaç gündür giremedim kuzenim karaciğer kanserinden vefat etti, şehirdışındaydık..bu ay da boş geçecek benim..tam ilaç zamanını tutturamadım orda, aklıma geldikçe aldım :KK43: kısmet öbür aylara artık..

çok sevindiiiimmmmm
tek seferde 2 çocuk birden oh çok iyi ya inşallah benim de öyle olur
keyfini çıkartabileceğin bir süreç olur inşallah canım çok tebrik ederim.
ayyy çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım.karmakarışık duygular yaşıyorum :)

canım inanamıyorum, çok mutlu oldum..:anneadayı:tebrik ederim bi kerede 2 çocuk benim de hep istediğim şey:KK9:darısı başımıza:KK68: bu arada kaç gündür giremedim kuzenim karaciğer kanserinden vefat etti, şehirdışındaydık..bu ay da boş geçecek benim..tam ilaç zamanını tutturamadım orda, aklıma geldikçe aldım :KK43: kısmet öbür aylara artık..
canım çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim.darısı başına inşallah.ben çok rica etmiştim buradaki hamile arkadaşlardan banada dua eder misiniz diye.emin olun şimdi sizzler benim dualarımdasınız.canım başınız sagolsun uzuldum.ama bana inan her işte bir hayır vardır.hamile kaldıgında bunu daha iyi anlayacaksın.dogru zaman gun geçtikçe yaklaşıyor.bende ilk aydan hamile kalmadım biliyorsun o yuzden moralini bozma lütfen canım.

lütfen bana yardımcı olun çatlatma iğnesini 1 doz mu 2 doz mu kullansanm
canım ben otrivelle yaptım. öyle tozlu sıvılı karıştırmalı bir igne degildi.o yuzden bir fikrim yok canım.çok tereddut ediyorsan ilacın üreticii firmasını ara sana bilgi vermek zorundalar

yazdıklarını okudum aynen benim de öyle oldu evlendiğim ilk ay hamile kaldım ama boş gebelikten küretaj oldum 24 yaşımda...Allah beterinden saklasın hepimizi. Hala bekliyoruz uğraşıyoruz olsun diye
Amin canım Geçmiş olsuın sanada cok Allahım birdaha yaşatmasın inşallah nekadarlık evlisin?

Back
X