Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah gelir bebeqin...20 aylık evliyim canım. şimdi ikinci çatlatma iğnesini oldum 9 günüm bekliyorum
iki taneydi canım 22 mdi ama ben ben bu ay tedavi olamadım kontrolümün olduğu gün dedem vefat etti gidemedim doktoru aradım bu ay erteledikcanım geçen ay serophene kullandığında yumurtaların nasıldı? kaç taneydi ve iyi gelişmişler miydi? hatırlayamadım da ben şimdi![]()
çok teşekkür ederim canım.amin darısı hepinizin başına.sizlerde en kısa zamanda evlatlarınızı kucagınıza alırsınız inşallah.klomen ve ignenin ilk ayında hamile kaldım canım maşallah.desirrem hayırlı olsun çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da başımıza inşallah :) sen klomen kullandığın kaçıncı ayında hamile kaldın?
canım ben bu ay tedavisiz bekliyorum muayene günümde dedemi kaybettik gidemedim kontrole bir sonraki adetimi bekliyorum artık önce biraz canım sıkıldı ama bundada vardır bir hayır diyorum artıkbenim ikinci ayım idi bu üç olcak canım.. inşallah da son oluradet tarihim belli olmadıgı için biraz daha bekleyeyim diyorum, bugün 30. gün haftaya cuma ya kadar bekleyeyim diyorum bakalım canım olurum inşallah..
Başın saqolsun canım..Belki senin içinde iyi olur vardır bi hayır...canım ben bu ay tedavisiz bekliyorum muayene günümde dedemi kaybettik gidemedim kontrole bir sonraki adetimi bekliyorum artık önce biraz canım sıkıldı ama bundada vardır bir hayır diyorum artık
Başın saqolsun canım..Belki senin içinde iyi olur vardır bi hayır...
Allah razı olsun zor günler ama geçecek inşallah...
çok teşekkür ederim canım.amin darısı hepinizin başına.sizlerde en kısa zamanda evlatlarınızı kucagınıza alırsınız inşallah.klomen ve ignenin ilk ayında hamile kaldım canım maşallah.
canim merhaba ayni gun catlatma ignesi vurulmusuz.. bende 13 nisanda kanda baktirdim negatif cikti. Ama doktorumla gorustugumde stres yapmamam gerektigini ve beklenen adet tarihim 20 nisan 22-23 u gb tekrar testi tekrarlayacagimizi soyledi. Bende umutluyum.insallah Rabbim yuzumuzu guldururKizlar 31 martta catlatma ignesi vuruldum 13 ve 15.gunlerde idrar testi yaptirdim negatif cikti sizce hala umudum var mi
Ben catlatma ignemi koldan vuruldum kuzum deri alti yaziyor kutuda ignesi cok kucuk zaten.çatlatma iğnesini nasıl yaptınız acil öğrenmem lazım
Canım benim adetimin 3.günü buqün 2 gündür koyu bi kahve akıntı arada açık pembe gelıo heralde ilaç ve iqneden oluyo...arkadaslar bu arada bana yardimciolun lutfen :( adetime 5 gun varken yani dun ic camasirima leke seklinde kahverengi akinti gelmisti fakat peceteye birsey gelmiyordu.dun gecede bu sekilde cok az devam etmiss. Bu sabah uyandigimda peceteyle sildigimde acik pembeydi ve geceden beri kasiklarimda sanki kazi cqlismasi var gb sizliyor. Ve bugun ogleye kadar pette yine dunki gb kahverengi akintiolmasina karsin peceteye koyu pembe gelmeye basladi. Ne yapacagimi sasirdim.. catlatma ignelerinden sonra adet olan arkadaslar sizin ilk gunleriniz nasildi?? Adetimmi basliyor yerlesme kanamasimi bilemedim;
(
Sen test yapmismiydin canim onceden? Ayy ne bileyim forumlari okuyorum yerlesme kanamasinada benziyor.. sen doktoruna gittinmi canimCanım benim adetimin 3.günü buqün 2 gündür koyu bi kahve akıntı arada açık pembe gelıo heralde ilaç ve iqneden oluyo...
canım yumurtan çatladıktan sonra yaklaşık 24 saatin oluyor spermle buluşturmak için, gece ilişki olmadıysa sabah tekrar şansını deneyebilirsin. tabi bunu eşine söyleme istersen de gerilmesin, keyif için beraber olsun.kardelencim bilgi gayet açık oldu teşekkür ederim ,endişem şuydu bugün 5.günüm bitti doktorum çarşamba ilişki cumartesi kontrol demişti ama ilişki bazı durumlardan gerçekleşemediği için yarına ertelendi büyük bir kaybımız oldu bugün mü çatlamıştı diye endişe etmiştim ama 1 hafta içinde çatlıyormuş,içimi rahatlattın sağol..
sen bana umut veriyorsun desirrem, teşekkür ederim paylaşımların için.çok teşekkür ederim canım.amin darısı hepinizin başına.sizlerde en kısa zamanda evlatlarınızı kucagınıza alırsınız inşallah.klomen ve ignenin ilk ayında hamile kaldım canım maşallah.
Canım bende sana mesaj atacaktım, yoksun ne oldu diyeiki taneydi canım 22 mdi ama ben ben bu ay tedavi olamadım kontrolümün olduğu gün dedem vefat etti gidemedim doktoru aradım bu ay erteledik