MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

20 aylık evliyim canım. şimdi ikinci çatlatma iğnesini oldum 9 günüm bekliyorum

desirrem desirrem hayırlı olsun çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da başımıza inşallah :) sen klomen kullandığın kaçıncı ayında hamile kaldın?

canım geçen ay serophene kullandığında yumurtaların nasıldı? kaç taneydi ve iyi gelişmişler miydi? hatırlayamadım da ben şimdi o_O
iki taneydi canım 22 mdi ama ben ben bu ay tedavi olamadım kontrolümün olduğu gün dedem vefat etti gidemedim doktoru aradım bu ay erteledik

desirrem desirrem hayırlı olsun çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da başımıza inşallah :) sen klomen kullandığın kaçıncı ayında hamile kaldın?
çok teşekkür ederim canım.amin darısı hepinizin başına.sizlerde en kısa zamanda evlatlarınızı kucagınıza alırsınız inşallah.klomen ve ignenin ilk ayında hamile kaldım canım maşallah.

benim ikinci ayım idi bu üç olcak canım.. inşallah da son olur :KK66: adet tarihim belli olmadıgı için biraz daha bekleyeyim diyorum, bugün 30. gün haftaya cuma ya kadar bekleyeyim diyorum bakalım canım olurum inşallah..
canım ben bu ay tedavisiz bekliyorum muayene günümde dedemi kaybettik gidemedim kontrole bir sonraki adetimi bekliyorum artık önce biraz canım sıkıldı ama bundada vardır bir hayır diyorum artık

Kizlarrrr yum 18 mm olmuş. Cumartesi çağırdı. İğne verecek sanırım.. Biri de 112 mm o büyümez artık.

canım ben bu ay tedavisiz bekliyorum muayene günümde dedemi kaybettik gidemedim kontrole bir sonraki adetimi bekliyorum artık önce biraz canım sıkıldı ama bundada vardır bir hayır diyorum artık
Başın saqolsun canım..Belki senin içinde iyi olur vardır bi hayır...

kardelen herşey Allah 'dan elbet birgün bizimde bebeişlerimiz olcak ama hayırlısı ile olsun zamanını Rabbim biliyor..
desirrem hemde ikiz demek süpermiş çok tebrik ederim,bişey sorabilir miyim klomeni 5 gün kullandıktan sonra ilişki sıklığınız ve günleri benim için çok önemli paylaşırmısın canım.

çok teşekkür ederim canım.amin darısı hepinizin başına.sizlerde en kısa zamanda evlatlarınızı kucagınıza alırsınız inşallah.klomen ve ignenin ilk ayında hamile kaldım canım maşallah.

Merhaba desirrem mesajlarını takip etmeye çalıştım ilk iğnede hamıle kalmışsın tebrik ederim benimde bugun 11.günüm doktora gittim 4 yumurta oluşmuş çok iyi dedi ve 14.gunu vurulmam için 2 adet iğne verdi(pregnyl 5000) sen bu süreci nasıl geçirdin yazar mısın ?.Diğer tüm yazdığın mesejlarını aramaktan helak oldum :) benimde ilk denemem olduğu için heyecanlıyım

C
Kizlar 31 martta catlatma ignesi vuruldum 13 ve 15.gunlerde idrar testi yaptirdim negatif cikti sizce hala umudum var mi
canim merhaba ayni gun catlatma ignesi vurulmusuz.. bende 13 nisanda kanda baktirdim negatif cikti. Ama doktorumla gorustugumde stres yapmamam gerektigini ve beklenen adet tarihim 20 nisan 22-23 u gb tekrar testi tekrarlayacagimizi soyledi. Bende umutluyum.insallah Rabbim yuzumuzu guldurur

arkadaslar bu arada bana yardimciolun lutfen ::(( adetime 5 gun varken yani dun ic camasirima leke seklinde kahverengi akinti gelmisti fakat peceteye birsey gelmiyordu.dun gecede bu sekilde cok az devam etmiss. Bu sabah uyandigimda peceteyle sildigimde acik pembeydi ve geceden beri kasiklarimda sanki kazi cqlismasi var gb sizliyor. Ve bugun ogleye kadar pette yine dunki gb kahverengi akintiolmasina karsin peceteye koyu pembe gelmeye basladi. Ne yapacagimi sasirdim.. catlatma ignelerinden sonra adet olan arkadaslar sizin ilk gunleriniz nasildi?? Adetimmi basliyor yerlesme kanamasimi bilemedim;:((

arkadaslar bu arada bana yardimciolun lutfen ::KK43:( adetime 5 gun varken yani dun ic camasirima leke seklinde kahverengi akinti gelmisti fakat peceteye birsey gelmiyordu.dun gecede bu sekilde cok az devam etmiss. Bu sabah uyandigimda peceteyle sildigimde acik pembeydi ve geceden beri kasiklarimda sanki kazi cqlismasi var gb sizliyor. Ve bugun ogleye kadar pette yine dunki gb kahverengi akintiolmasina karsin peceteye koyu pembe gelmeye basladi. Ne yapacagimi sasirdim.. catlatma ignelerinden sonra adet olan arkadaslar sizin ilk gunleriniz nasildi?? Adetimmi basliyor yerlesme kanamasimi bilemedim;:KK43:(
Canım benim adetimin 3.günü buqün 2 gündür koyu bi kahve akıntı arada açık pembe gelıo heralde ilaç ve iqneden oluyo...

kardelencim bilgi gayet açık oldu teşekkür ederim ,endişem şuydu bugün 5.günüm bitti doktorum çarşamba ilişki cumartesi kontrol demişti ama ilişki bazı durumlardan gerçekleşemediği için yarına ertelendi büyük bir kaybımız oldu bugün mü çatlamıştı diye endişe etmiştim ama 1 hafta içinde çatlıyormuş,içimi rahatlattın sağol..
canım yumurtan çatladıktan sonra yaklaşık 24 saatin oluyor spermle buluşturmak için, gece ilişki olmadıysa sabah tekrar şansını deneyebilirsin. tabi bunu eşine söyleme istersen de gerilmesin, keyif için beraber olsun.

sen bana umut veriyorsun desirrem, teşekkür ederim paylaşımların için.

iki taneydi canım 22 mdi ama ben ben bu ay tedavi olamadım kontrolümün olduğu gün dedem vefat etti gidemedim doktoru aradım bu ay erteledik
Canım bende sana mesaj atacaktım, yoksun ne oldu diye :( Başınız sağ olsun. Allah sabır versin. Bu ay bende zorunlu ara vermiş oldum hatta bir ara ümitsizliğe kapılıp vazgeçecek gibi oldum ama şimdi iyiyim. Benim tahmin ettiğim gibi yumurta çatlamamış. 4 cm lik bir kiste dönmüş, zaten ben anlamıştım da yapacak bir şey yoktu. Bu ay doğum kontrol hapı verdi ama ben kullanmıyorum. Dr umu değiştirdim. Oğlumun hamileliğindeki dr uma geçtim tekrar zaten eşine gidiyordum. Birde Prof a gittim. O kist için ilaç kullanma 2 ay bekle gider dedi. Bu sırada bebek olma ihtimali çok düşük zaten dinlenmiş olursun dedi. İlaç vs. hiçbir şey yok anlayacağın soğan suyu içmeye başladım. Kistlerde çok etkiliymiş, tadı çok kötü ama şifa niyetine yapacak bir şey yok artık. Sağlık olsun... Elbet zamanı gelecek bekliyoruz işte...

Back
X