canim bir yakinim kisa sure once medical parkta dogum yapti ve herseyden cok memnundu. Bebek 2 gun yogun bakimda kalmis ama gerek aileyle gerek bebekle cok cok iyi ilgilenmisler. Doktorun ismi Aylin Aker Ayrim.. ama muayene ucretu nasil bilmiyorumarkadaşlar ankara da bildiğiniz güzel bi hastahane var mı yaaa ben burada yeni sayılırım bi kaç tane özel hastahaneye gittim ama memnun kalamadımmuayene ücretleri cok uçuk bazılarının malesef..
hmm tamam canım ben bi araştırayım orayı da, teşekkür ederim..canim bir yakinim kisa sure once medical parkta dogum yapti ve herseyden cok memnundu. Bebek 2 gun yogun bakimda kalmis ama gerek aileyle gerek bebekle cok cok iyi ilgilenmisler. Doktorun ismi Aylin Aker Ayrim.. ama muayene ucretu nasil bilmiyorum
İnşaallah canım ama benim bu ay beklentim olamaz annemlerle memleketteyiz eşim yok yani zâten tedavide olmadı bu ay eve döndüğümde yumurtlama günlerim geçmiş olacak... Bak tek seferde beni geçmiş oluyorsun ikiz annesi olacaksın ya..öyleyse artık guzel gunler yaşama zamanı.. evet canım çift kese görundu hayırlısıyla inşallah ikiz olacaklar. çok teşekkür ederim.inşallah hepimiz saglıkla kavuşuruz evlatlarımıza ..
Dene bencede bir zararı olacağını sanmıyorum adet bitiminden sonra 3 gün diye biliyorum ben şuan memleketteyim eğer evde olsaydım bu ay onu yapmayı planlıyordum... Ama bu ay boş geçecek Kafamı dinleyecem..canım bir buçuk ay önce hem laparoskopi hem histeroskopi oldum zorlukla açmışlar ama o da ne yazıkki tam açık değilzorlu geçiş oluyor dedi dr. işimiz spermlerin hareketliliğine bağlı..bir kere denedim geçen ay maydonoz süt buharını..olmadı..yine deneyeyim bari..
Canım öncelikle geçmiş olsun üyeliklerimiz aynı yıldan çünkü benim oğluş da 2009 lu bizde ona KARDEŞ istiyoruz... Idrar testini 14. Güne kadar yaptım hep pozitif çıktı ama kanda negatif çıktı o yüzden idrar testine çok itibar etme istersen Rabbim hayırlısını versin inşaallahBu arada şansıma kolay kolay hasta olmayan ben dünden beri çok hastayım sinüzit ve kulak iltihabı oldum dün akşam ateşim 38.8di direndim ilaç almamak için ama 3-4 saat ne yapsam düşüremedim mecbur parol aldım bir tane. Düşmüştü ama şimdi tekrar yükseliyor bakalım uyuyamıyor donuyorum boğazım kulağım çok kötü ne olacak gidişat bakıcaz bakalım içimde bir melek varsa enfeksiyon ateş yada ilaçlar zarar vermez umarım tek istediğim o, gerisi önemli değil çekerim ben. Sabah da tahlil yaptırcam bakalım enfeksiyon için kan tahlili
Ve 10. Gününde test yapıp pozitif olan sonra negatifleşen var mı? (İdrarda yada kanda) Beklemek çok zor iş ama gereksiz yere de daha fazla umutlanmak istemiyorum
Ilaçlar için kendini suçlu hissetme hamilelik öğrenilinceye kadar ALINAN ilaçların herhangi bir zararı olmuyor yine de tedbir Amaçlı içilmese iyi olunur deniyor... 6 gün çok da kısa sayılmaz son günler insanın sabrı gittikçe tükeniyor... En iyisi iğnenin 14. Günü kanda baktırmakAnladım canım zaten bata 6 kaldı dayanabilirim inş :) Ateş için antibiyotik başladım bu sabah enfeksiyon değerlerim çok yüksek çıktı çünkü. İnş 2. Kuzularımızı kucağımıza almayı nasip eder Allahım :)
Belkı kafanda dagılır ıyı gelır belkı.her ıste bır hayır vardır sonucta.İnşaallah canım ama benim bu ay beklentim olamaz annemlerle memleketteyiz eşim yok yani zâten tedavide olmadı bu ay eve döndüğümde yumurtlama günlerim geçmiş olacak... Bak tek seferde beni geçmiş oluyorsun ikiz annesi olacaksın ya..
O kafa dağıtma işine ben hiç inanmıyorum Korunmasız ilk ilişkimde hamile kaldım bundan Sonrada Korunmasız her ilişki benim için acaba hamilelik var mı diye geçiyor yani gerçekten bunu başaramam ve bence kimse atamaz bu fikri aklından hep hamile kalana kadar....Belkı kafanda dagılır ıyı gelır belkı.her ıste bır hayır vardır sonucta.
mrb canım nasılsın kan değerlerin nasıl merak ettiminşallah artar bakalım yarın tekrar kan vericem
dr sperm kalitesi açısından gün aşırı ideal diyor ama her gün yapıp hamile kalan da varKizlarrrr bugün kontrol vardı yum catlamis. Dün gece ilişki olmuştu bugün öğle de oldugece de calistirayim mı adamı:)
dr sperm kalitesi açısından gün aşırı ideal diyor ama her gün yapıp hamile kalan da varyazık bence yorma adamı yarın devam edin
gece de çalıştırdım :)) bugün evde yok yarın çalıştırayım yine :)) çünkü bi yum daha var o 15 mm idi o da bu hafta çatlar dedi.
hadi hayırlısıyla bu ay olur inşallahben de çatlatma iğnemi dün oldum fakat cenaze mevlidi dolayısıyla evde değildim..eşim gece gelecek işten..bu gece çalışacağız biz de ama tüplerimde problem old için umudum zayıf..kısmetse gelir bulur heralde bu ay gelmezse eşim tüp bebek istiyor..
Canim inşallah gerek kalmaz. Umudunu kaybetme arkadaşım tek tüp le ilk aşılama da hamile kaldı. Maddi olarak sıkıntı olmayacak sa tüp bebek yap bence direk.. Bazen kredi çekip yaptırmayı düşünüyorum ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?