aslında çatlatma iğnesinden 10 gün sonra normalde adet olman gerekiyor diye biliyorum ben ama adet olmamışsın çatlatma iğnesine rağmen yumurtanın çatlamayıp kiste dönüşme ihtimali olabilir mi bilmiyorum çünkü adet gecikmesi çatmayan yumurtalarda yada geç yumurtlamalarda oluyor... belkide her doktorun kolaya kaçıp söylediği gibi sebebi sadece psikolojik de olabilir.. vücut gebelik istiyor ve adet gecikiyor... bence çok fazla bekleme ve tekrar doktora bir görün derim naçizane tavsiyem...Merhaba dert ortağı arkadaşlarım... Ne zor şeyler yaşıyoruz.Allah öncelikle hepimize yardım etsin,dayanma gücü versin.Bende ilk defa yumurta takibi yaptırdım.Klomen,ovitrelle,progestan... 7 martta çatlatma iğnesi oldum ama hala hasta olmadım.Tahlil yaptırdım negatif çıktı.Bugün adet günümdü yine ses seda yok.Beklemek zor ama Allah mükafatını verecek inanıyorum.Benim gibi adet gecikmesi yaşayan var mı? Doktorum 5 gün daha bekle dedi ama içim içimi yiyor.
hıımmm...ben tam bilmiyorum ama 24 saat canlı kalıyo sanırım çatlayan yumurtaKızlar merhaba yumurtalama 24 yada en fazla 48 saat olmuyormu 3 gün önce yumurtam çatladı çift çizgi çıktı ama 3.gün hala çift çizgi böle olan varmı
Canım bencede en kısa surede dr a gıt.farklı bırı daha baksın.benımde bıldıgım yumurta dollenmezse adet ıle vucuttan atılır yoksa kıst olusurmus.allah korusun canım.yaaa ınsallah hamılesındırTeşekkür ederimEnfal97 .Öğretmenim ben Artvin Hopada yaşıyorum.Doktora gideceğim ama burda doktor da okuldan izin almak da sıkıntı.En kötü ihtimal cumartesi rizeye özele gideceğim.
Merhaba arkadaslar bende bu ay klomen kullandım gunde 2 tane 5 gun.pazar aksamı ılışkı oldu.pazartesı sabah 10:30 iğnemı yaptım.iğneden 36 saat sonra ılışki oldu.esim bu sabah sehır dısına gıttı geldıgınde halı olursa bu aksamda ılıskı olur :) kasıklarımda batma var ve ara ara kramplar gırıyor ve bayagı akıntım var.yaaa benım doktor benı catlamadan sonra kontrole cagırmadı ve cogu kısıye doktoru iğneden sonra progesteron vermıs.benımkı bana bısey vermedı.gecen kontrolde decavıt vermıstı onu ıcıyorum hala.baska bısey yok.acaba 5-6 gun sonra baska doktora gıdıp baktırsam mı acaba catlamıs mı dıye?
ne güzel meslektaşız ozaman....inşallah eğer hamile değilsen o güne kadar gelir adetin..eğer hamileysende öğrenmiş olursun...Teşekkür ederimEnfal97 .Öğretmenim ben Artvin Hopada yaşıyorum.Doktora gideceğim ama burda doktor da okuldan izin almak da sıkıntı.En kötü ihtimal cumartesi rizeye özele gideceğim.
Canım ovulasyon testınden bahsedıyorsan o testler yumurtlama olacak zamanı gosterıyor.lh hormonunun yukseldıgı zamanı yanı.yumurta catladıktan sonra 24 saat canlı kalıyor ve o sure ıcınde bırlıktelık olması gerekıyor.Kızlar merhaba yumurtalama 24 yada en fazla 48 saat olmuyormu 3 gün önce yumurtam çatladı çift çizgi çıktı ama 3.gün hala çift çizgi böle olan varmı
Ayyy canım inşallah guzel haberler verırız :) adet duzensızlıgım yok cok sukur.dedıgım gıbı tam 36 saat sonra ılıskı oldu.bu akksam olmazsa yarın yapıcam valla :) evet haftaya gıdıp baktırıcam catlamıs mı dıyecanım aynı gün iğneyi yapmışız hadi inşallah güzel haberler verelim birbirimize :)benim de batma ve kramplar çok fenaydı ama bugün akşamüstü geçti..benim doktorum da çağırmadı çatlamış mı diye..adet düzensizliği olanları çağırıyor benim doktorum bildiğimm kadarıyla çatlama oldu mu olmadı mı kontrol için..bi sürü arkadaşımla aynı doktora gittiğimiz için çoğunun hikayesini biliyorum:) adetin düzenli miydi senin? için rahat edecekse git bi baktır yumoşların çatlamış mı diye :))
Ayyy canım inşallah guzel haberler verırız :) adet duzensızlıgım yok cok sukur.dedıgım gıbı tam 36 saat sonra ılıskı oldu.bu akksam olmazsa yarın yapıcam valla :) evet haftaya gıdıp baktırıcam catlamıs mı dıye
Hahahaha :)))) ayyy cok guldurdun benı allahta senı guldursun.adam eve gelmedı hala bır gelse.ucakla gelıyor sozde :)bence ne yap ne et bu gece ya da sabah yap canım..ben dünyayı durduruyorum walla o an :) hatta eşim kızıyo bazen 'aşkım böyle davranma, kendimi sözleşmeli işçi gibi hissediyorum' diyo:)) bebiş istemesem yüzüne bakmıcam adamın :))
Hahahaha :)))) ayyy cok guldurdun benı allahta senı guldursun.adam eve gelmedı hala bır gelse.ucakla gelıyor sozde :)
canım ya şimdi anlamadım çift çizgi çıktığında yumurta çatlamış olmuyormu yumurta çatladıgı için çift çizgi çıkmıyormuCanım ovulasyon testınden bahsedıyorsan o testler yumurtlama olacak zamanı gosterıyor.lh hormonunun yukseldıgı zamanı yanı.yumurta catladıktan sonra 24 saat canlı kalıyor ve o sure ıcınde bırlıktelık olması gerekıyor.
Amin canım inşallah.4 nısanda yaptırıcaksın.iğneden 14 gun once yaptırmayın dıyorlaramin canım inşallah yüzümüz daha çok güler güzel haberlerle:) ben 4ünde kan testi yaptırcam hemen dayanamıcm:)
Hayır canım çıft cızgı yumurtlama donemınde oldugunu gosterır.catladıgını gosteren bır test yok malesefcanım ya şimdi anlamadım çift çizgi çıktığında yumurta çatlamış olmuyormu yumurta çatladıgı için çift çizgi çıkmıyormu
Amin canım inşallah.4 nısanda yaptırıcaksın.iğneden 14 gun once yaptırmayın dıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?