MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

boşuna sevinmişim demekki 3gündür çift çizgi koyu bir şekilde yumurtladıgımızda tek çizgi çıkıcak sanırım benim kuzen çift çizgi çıkarsa yumurtan çatlamış demektir dedi:) ümitlendirdi beni

bilmiyorum ki bazıları da iğneden 12 gün sonra yeterli öğrenmek için diyo..kafam öyle karışıyor ki o bunu diyor şu başka bişey diyor diye her duyduğuma inanır oldum:) umut fakirin ekmeği işte :)
Cok haklısın canım.hayırlısı yaa olduysa zaten 10 gun sonrada olsa 15 gun sonrada olsa ne farkeder.dediğin gıbı umutttttttt

Malesef canım.çift cızgı cıktıgında ilişki olacak.o senın yumurtlama donemınde oldugunu gosterır.yanı adet oldugun ilk gunu 1. Gun sayarak 10. Gun ile 15. Gunler arası senın yumurtlama gunlerındır.tabıı bu hesap 28 gunde bır adet olanlar ıcın.sende 28 gunde bır oluyorsan dedıgım gunlerde ılışkı olsun.ama adet dongun 28 den uzunsa onumuzdekı adet tarıhınden 14 gun oncesı yumurtlama gunundur.adet tarihlerini mutlaka kaydet canım

Kızlar listemizi yapalım mı? İğneyı yaptığımız tarihleri yazalım.benım 23 mart

8 martta olmuştum adet 28 günde bir olmuyorum maalesef doktorum 22mart pazar için çatlar yumurtan demişti çift çizgi çıkıyo 3gündrde aşırı mide bulantısı kasık ağrısı var ilaçlar yapıyor sanırım

ama ben benim doktorum iğne verecekmi onu bile bilmiyorum daha cuma günü gideceğim kontrole

bende birbuçuk yıllık evliyim.6 aydır korunmuyoruz.bir kimyasal gebelik geçirdim.bakalım bu ayda olmassa öbür aya çatlama iğnesi klomen artık ne gerekiyorsa doktoruma söylicem başlayalım.daha 6 ay oldu ama dayanamıyorum.artık olsun istiyorum.normalde akışına bırakır bu kadar aceleci olmazdım belkı ama millet yok mu bişey daha yok mu bişey dedıkçe strese giriyorum.sinir oluyorum.ailem çevrem hiç sormuyo sıkmıyor ama eczanemize gelen aptal müşteriler soruyor sürekli terbiyesiz ahlaksızlar.ayıp ya akravam degılsın birseyım degılsın.ilacını al defol git.ayyy amma yazdım.dolmuşum

günaydınnn sevgili anne adayları :) bugün hepimiz için musmutlu bigün olsun inşallah.klomen dün bitti.öğleden sonra kontrole gidicem bakalım neler olmuş..dua edin bana herşey yolunda olsun.....

günaydııınnn :) inşallah babalar gibi yumurtaların olmuştur benim doktorum bana öyle demişti :)

gunaydın herkese :) ipek 52 canım hadi hayırlısı inşallah.eminim çok guzel yumurtaların olmuştur.Gelişim durumuna gore igne verir doktorun.geldiginde bizede haber ver canım.

canım banada progestan vermedi. 5 gün klomen kullandım, yumurtalarım olması gereken olgunluğa geldiğinde iğne verdi o kadar canım..
yazdıgının aynısı canım benim durumda.canım sen igneni ne zaman yaptın?

günaydınnn sevgili anne adayları :) bugün hepimiz için musmutlu bigün olsun inşallah.klomen dün bitti.öğleden sonra kontrole gidicem bakalım neler olmuş..dua edin bana herşey yolunda olsun.....
inşallah doktorunun dediği gibi olmuştur canım yalnız kafama bişey takıldı benim ilacım pazartesi bitti doktor cuma günü yani yarın kontrole çağırdı benim ki sanki biraz geç kalmış gibi geldi şimdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…