- 20 Mart 2015
- 18
- 2
- 3
- 33
Cok haklısın canım.hayırlısı yaa olduysa zaten 10 gun sonrada olsa 15 gun sonrada olsa ne farkeder.dediğin gıbı umuttttttttbilmiyorum ki bazıları da iğneden 12 gün sonra yeterli öğrenmek için diyo..kafam öyle karışıyor ki o bunu diyor şu başka bişey diyor diye her duyduğuma inanır oldum:) umut fakirin ekmeği işte :)
Malesef canım.çift cızgı cıktıgında ilişki olacak.o senın yumurtlama donemınde oldugunu gosterır.yanı adet oldugun ilk gunu 1. Gun sayarak 10. Gun ile 15. Gunler arası senın yumurtlama gunlerındır.tabıı bu hesap 28 gunde bır adet olanlar ıcın.sende 28 gunde bır oluyorsan dedıgım gunlerde ılışkı olsun.ama adet dongun 28 den uzunsa onumuzdekı adet tarıhınden 14 gun oncesı yumurtlama gunundur.adet tarihlerini mutlaka kaydet canımboşuna sevinmişim demekki 3gündür çift çizgi koyu bir şekilde yumurtladıgımızda tek çizgi çıkıcak sanırım benim kuzen çift çizgi çıkarsa yumurtan çatlamış demektir dedi:) ümitlendirdi beni
8 martta olmuştum adet 28 günde bir olmuyorum maalesef doktorum 22mart pazar için çatlar yumurtan demişti çift çizgi çıkıyo 3gündrde aşırı mide bulantısı kasık ağrısı var ilaçlar yapıyor sanırımMalesef canım.çift cızgı cıktıgında ilişki olacak.o senın yumurtlama donemınde oldugunu gosterır.yanı adet oldugun ilk gunu 1. Gun sayarak 10. Gun ile 15. Gunler arası senın yumurtlama gunlerındır.tabıı bu hesap 28 gunde bır adet olanlar ıcın.sende 28 gunde bır oluyorsan dedıgım gunlerde ılışkı olsun.ama adet dongun 28 den uzunsa onumuzdekı adet tarıhınden 14 gun oncesı yumurtlama gunundur.adet tarihlerini mutlaka kaydet canım
benim 7 marttı çatlatma iğnesi olduğum gün
canım banada progestan vermedi. 5 gün klomen kullandım, yumurtalarım olması gereken olgunluğa geldiğinde iğne verdi o kadar canım..Yaaa herkes aynı seyı soyluyor.benım dr bana progestan vermedi.
yazdıgının aynısı canım benim durumda.canım sen igneni ne zaman yaptın?canım banada progestan vermedi. 5 gün klomen kullandım, yumurtalarım olması gereken olgunluğa geldiğinde iğne verdi o kadar canım..
inşallah doktorunun dediği gibi olmuştur canım yalnız kafama bişey takıldı benim ilacım pazartesi bitti doktor cuma günü yani yarın kontrole çağırdı benim ki sanki biraz geç kalmış gibi geldi şimdi banagünaydınnn sevgili anne adayları :) bugün hepimiz için musmutlu bigün olsun inşallah.klomen dün bitti.öğleden sonra kontrole gidicem bakalım neler olmuş..dua edin bana herşey yolunda olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?