MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Aaaaa cok sevındım guzel artmıs hadı hayırlısı :)

Kızlar iğnemin 15. Günü. İlk kez klomen kullandım. Adet döngümün 28. Günündeyim son 1.5 yıla kadar 28-29 günde bir olurdum son 1.5 yıl düzeni değişmişti 5-6 aydır 24-25 günde bir oluyordu bakalım sabah erken gebelik testi yapıcam certain marka. İnş pozitif çıkar çok heyecanlıyım

dokdora gittim canım 1 2 yumurtan çatlamış dedi bakalım artık hayırlısı olur inşallah tekrar çok teşekkür ederim

Ne yaptın canım test yaptın mı bu gün yapacağın test doğru sonuç verir inşallah beni 14. Gün yanıltmıştı ama senin 15 olmuş hadi inşallah bilgilendir bizi de...

Merhaba Kaç yumurtan vardı ve kaçı çatlamış bende bugün kontrolum vardı 4 yumurta vardı 1 2 si çatlamış dedi

slda bi yum vardı çatlamış (18 nisanda ). sağda da 15 mm var bi tane o da bu hafta çatlayabilir dedi. heyecandan stresten öloecem :) sat 28 mart. ama adet sancılarım bi hafta önce başlar benim başladı yine. ( adetler düzensiz bat 2 ayıs hibi düşünüyorum. ama dr progestannı 15 gün kullan adet olmazsan test yapalım dedi. progestan da 5 mayısta bitio sanırım ben 5 mayısı beklemek zorundayım adet olmamayı da tabiii

Ne yaptın canım test yaptın mı bu gün yapacağın test doğru sonuç verir inşallah beni 14. Gün yanıltmıştı ama senin 15 olmuş hadi inşallah bilgilendir bizi de...
Yaptım negatif çıktı. Hemen sonrası karın ağrım ve hafif kanamam da başladı. bu ay kısmet değilmiş canım. İnş sizlerin pozitif çıkar

Yaptım negatif çıktı. Hemen sonrası karın ağrım ve hafif kanamam da başladı. bu ay kısmet değilmiş canım. İnş sizlerin pozitif çıkar
Canım aslında sabredebilsek genelde 15. Gün adet Başlıyor ben bu ay tedavi olmadım bi sonraki adetimde gidecem doktora inşallah onundantarihi 7 Mayıs daha çok var... Senin kaçıncı ayın tedavide inşaallah bi dahaki e hamile kalmış olursun... Hiç moralini bozma bu Tür ilaçlarla hamile kalma ORANI çok düşük sende fotumlardan anlayacaksın

İlk ayımdı canım. Bir kızım var çok şükür ama ikinciyi de çok istiyorum nasip bakalım. Bu ilaçlarla oran düşük mü? Yoksa yanlışlıkla mı öyle yazdın canım?

banada adeti bekle dedi doktor gelmezse test yap dedi ama progestan vermedi benim de 4 mayısda adet olmam lazım normal şartlarda bakalım inşlallah hayırlısı olur hepimiz için seninle adet zamanımızda aynı birlikte beklicez

umarım ikimiz de güzel haberlerle döneriz buraya o zaman :)) meraktan çatlayacam resmen. kasıklarımda da ağrı oluo arada. bazen bacaklarım çekiliomuş gibi ağrıo. düden beri belim de ağrıyo. adet olmadan önceki gibi ( şu erken gebelik tstlerinden yapsak mı bi kaç gün sonra bilemedim ki

bende hiç bir belirti yok iğneyi vurunduğum gun ve ertesi gun sağ tarafımda ağrı oldu böle rahmim düşücekmişim gibi hissettim ama sonra durdu sanırım çatlama esnasında oldu ayrıca benim iğneden önce grip boğz enfeksiyonu kapıldım hastaydım hala atlatamadım yanı zor oldu o yuzden benim hiç umudum yok erken gebelik testinde de çıkmaz bende şimdi yapmayalım zaten döllenme 6 gunde ilerliyo diyo okumuştum ayrıca hap ve iğnenin etkisiyle şimdi yapsak test pozitif çıkar hormonun vucuttan düşmesi 12 gunde oluyormuş

haklısın beklemeliyiz. motive edelim birbirmizi :)

aynen :) sen klomen ve iğne kullanmıştın dimi ?

ben klomen kullandım 4. kez. ve bu ay 3 kutu kullandım. olmazsa iğneye geçecez bu ay. gonal f. çatlatma iğnesi verecekti ki geçen cmt kontrole gittiğimde yumurta yeni çatlamış sıvısı var hala dedi . yakın zamanda ilişki oldu mu dye sordu biz o geceyi değerlendirmiştik:) dün gece dedim çok iyi dedi. mümkünse bugün de ilişki olsun dedi.

cnm benim 2. ayımda da klomen tedavim olumsuz oldu şimdi regl yim 3. ayım olcaka yine klomen e devam mı ediyo doktorlar acaba? senin bu 4. ayın mı oluyo?

cnm benim 2. ayımda da klomen tedavim olumsuz oldu şimdi regl yim 3. ayım olcaka yine klomen e devam mı ediyo doktorlar acaba? senin bu 4. ayın mı oluyo?

evet canım ben 4. kez kullandım klomeni genelde 6 aya kadar kullanıomuş dr lar. ama benim 3. de klomenle büyümedi 4. kezde zaten 3 kutuyla büyüdü zorla. o yüzden gonal f yazdı raporu da çıkardım bu ay tutmazsa hemen başlayabileyim diye diğer aya. olumlu olumsuz her şeyi bir arada düşünmek zorunda kalıyoruz. zor işimiz.

öyle canım inşallah bu ay güzel sonuçlanır tedavin cnm.. gonalf dediğin ne oluyo klomen gibi bi şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…