MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

hayırlısı inşallah ben iğne vuruldum pazar gunu sonrasında da çatlamış dedi artık beklemeye devam etcez elden başka bişey gelmiyor

Tatlim benim adet saliydi hala olmadim ve demiiiin bikini ustu nasil agri yasadim ufak ufak igne batti bicak batti sanki 5 dk.surdu nefesi bile zor aldim..bu psikolojk degil bariz hissettim
Iyi biseymi bu :)))
Canım inşallah hamilesindır bende aynı belırtılerı yasamıstım:)

İlk ayımdı canım. Bir kızım var çok şükür ama ikinciyi de çok istiyorum nasip bakalım. Bu ilaçlarla oran düşük mü? Yoksa yanlışlıkla mı öyle yazdın canım?
Yok canım Yanlışlıkla yazmadım çünkü aşılama ile bile hamile kalma olasılığı %25 miş doktorum öyle söylemişti yani çok yüksek bir oran yok öyüzden öyle dedim benimde bir oğlum var şükür Rabbim önce olmayanlara sonradan bizim çocuklarımıza KARDEŞ nasip etsin inşallah bu mübarek aylar geceler hürmetine

Hepinizin Kandil'i mübarek olsun inşallah... Rabbim bu güzel geceler hürmetine açılan ellerimizi geri çevirmesin dualarda buluşalım inşallah birbirimizin duasında olalım... Sabır en büyük çare elde etmek zor olsada sabrın meyvesi elbette çok leziz olacaktır...

Tatlim benim adet saliydi hala olmadim ve demiiiin bikini ustu nasil agri yasadim ufak ufak igne batti bicak batti sanki 5 dk.surdu nefesi bile zor aldim..bu psikolojk degil bariz hissettim
Iyi biseymi bu :)))
Canım ınsallah ıyı bır seydır.adetın salı gelmesı gerekırken hala gelmemıs ıstersen bır test yap artık

Günaydın Kızlar..Doktor klomen vermedi bu ay zaten sen istedin dıye vermiştim bu ay dur dedi olmazsa öbür ay deneriz yine dedi bakalım bu ay kendi halıne bıraktım hiç bi çaba qöstermıorum olcaksa olur zaten...

aynı durumdayız canım inşallah gelir bu ay bebişler ve bana ilaç kullanmak hiç iyi gelmedi geçen ay böyle daha iyiyim kendimi daha iyi hissediyorum

Haftaya sali yapicam canim hep boyle gecikince yaptim bos cikti tam 1hafta gecsin bakalim:))
Canım ınsallah ıyı bır seydır.adetın salı gelmesı gerekırken hala gelmemıs ıstersen bır test yap artık

Hadı hayırlısı canım ınsallah hersey cok guzel olur hayırlı haberler alırız sızlerden :)

arkadaşlar bana biri yardımcı olabilir mi dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı sabah 645 de test yaptım tek çizgi çıkmıştı ben de yok diye atacaktım şimdi yine bakıyım dedim silik çizgi görünüyor acaba bebek varmıdır teste de 5 dakika bekleyin silik çıksa bile vardır diyor ama yaklaşık 3 saat oldu ne zaman çizgi göründü bilmiyorum bugün iğnenin 15. günü bilen var mı sonucu

aynı durumdayız canım inşallah gelir bu ay bebişler ve bana ilaç kullanmak hiç iyi gelmedi geçen ay böyle daha iyiyim kendimi daha iyi hissediyorum
İnşallah canım kesinlikle banada iyi qelmedi denqem bozuldu...Böyle daha iyiyim..

canım kan tahlili versene orda net çıkar iğne olalı 15 gun geçmiş gerçek sonuç için 12 gün geçince kanda çıkar diyolar

Canım seni yanlış yönlendirmek istemem ama 3 saat sonraki test geçerli değildir buharlaşma çizgisi deniyor ona daha önce benim de Başıma gelmişti... Ilk 10 dakika da çıkması lazım

huriye048 canım adet oldun mu ya tekrar test yaptın mi? Ben olmadım ama testi de tekrarlamadim bekleyeceğim bir kaç gün daha..

mrb kızlar bi şey sorcam rahim kalın olması ne anlama geliyo çok kötü bi şey mi bugün doktora gittim günde 2 tane klomen verdi bu ay yine.. bi de rahim filmi isticem senden dedi.. bu rahim filmi ilaç tedavimde yaptırabilir miyim ki, yoksa bu ay da olmaz ise sonraki ay için mi dedi onu acaba..

Canim rahim tabakasinin belli bi seviyede olmasi gerekli egerki cok inceyse gebelik icin uygun olmaz rahim fazla kalin olduygynda ne oluyo bilmiyorum drlar tup bebek oncesi rahim tabakasini olcer ve eger uyugnsa transfer yapar gebelik olusmadiginda adet kaniyla bir rahim tabakasida dokulur

Ra
Rahim filmi adetten hemen sonra çekiliyor bence bir zararı olmaz çünkü daha gebelik oluşmamış oluyor o Yüzden korunmada vermemişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…