MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

sağol canım..ikisi normal yollarla üçünsüsü tedaviyle olmuştu.şimdi dördüncü için tedavi başladı klomen kullanıyorum şuan cumartesi kontrole gidicem hayırlısı olsun ne diyeyim..
inşaAllah rabbim nasip eder bu kez. 3 kere hayal kırıklığı yaşamak çok zor olmalı. güzel haberlerini bekliyoruzz

inşaAllah rabbim nasip eder bu kez. 3 kere hayal kırıklığı yaşamak çok zor olmalı. güzel haberlerini bekliyoruzz
çokkkk zor gerçekten..hamile olduğumu öğrenince sevinmeye korkuyorum bu o kadar kötü bişeyki rabbim kimseye yaşatmasın.umarım güzel haberler veririz burda sadece kendim için değil tüm isteyenler için duam..senin durumun ne?

Merhaba arkadaşlar bende 1 yıllık Evliyim.7 aydırda bebek istiyoruz .pko luyum.ilk çatlatma iğnem ters etki yaptı kist falan.bu ay klomen kullandım ve 18 Martta ovştrella iğnesini vuruldum.beklemedeyim.rabbim hepimize hayırlı haberler duymayı nasip etsin inşallah..

Merhaba arkadaşlar bende 1 yıllık Evliyim.7 aydırda bebek istiyoruz .pko luyum.ilk çatlatma iğnem ters etki yaptı kist falan.bu ay klomen kullandım ve 18 Martta ovştrella iğnesini vuruldum.beklemedeyim.rabbim hepimize hayırlı haberler duymayı nasip etsin inşallah..
amin canım allah gönlümüze göre wersin

Kizlar benim hic umudum yok 2 . Denemem ilkinde yumurta catlamamsti bundada 2 tane vuruldum araliklarla anca catladi...Bende cikolata kisti var ve yumurtamda normalde catlamiyr

Kizlar benim hic umudum yok 2 . Denemem ilkinde yumurta catlamamsti bundada 2 tane vuruldum araliklarla anca catladi...Bende cikolata kisti var ve yumurtamda normalde catlamiyr
moralini yüksek tutman lazımmm zor biliyorum ama.inşallah çatlar o yumurtacıklar bebişler olur...

kızlar merhabaa, bende klomen kullandım bu ay , bugünde çatlatma iğnesı vuruldum. cok sabırsızlanıyorum ve cok heycanlıyım sanırım iğneyi yaptırdıktan sonra 14. gün test yapmamız gerekmiş . allahım herkese nasip etsin evlat kokusunu inşallah.

kızlar merhabaa, bende klomen kullandım bu ay , bugünde çatlatma iğnesı vuruldum. cok sabırsızlanıyorum ve cok heycanlıyım sanırım iğneyi yaptırdıktan sonra 14. gün test yapmamız gerekmiş . allahım herkese nasip etsin evlat kokusunu inşallah.
amin aminnnnn.inşallah mutlu haberler verirsin 14 gün sonra :)

amin aminnnnn.inşallah mutlu haberler verirsin 14 gün sonra :)

inşallah canım. gerçekten zor bir süreç ve en kötüsü her bır kafadan başka bir şey çıkıyor bu durumlarda . onu yapın yıyın bunu yapın için ınsan hangisini yapcağını şaşırıyor.

çokkkk zor gerçekten..hamile olduğumu öğrenince sevinmeye korkuyorum bu o kadar kötü bişeyki rabbim kimseye yaşatmasın.umarım güzel haberler veririz burda sadece kendim için değil tüm isteyenler için duam..senin durumun ne?
canım bende 17 martta iğne vuruldum. doktorun verdiği saatlerde ilişkiye girdik. çarşamba kontrol var. hiçbir belirti yok :) umudumda yok... adet gününü bekleyip göreceğiz...

canım ben 17sinde iğnemi oldum. sen benden 1 gün sonra :)) güzel haberlere ihtiyacımız var...

insan şu iğneyi yaptırdığı gün çok umutlu oluyor :)) bende iğneden sonra öyle bi mutluydumki sanki hamile kalmışım gibi :))

bu işler tamamen nasip nasip nasip...
bazı insanların ilk geceden olur. bazı insanların hiç bir problemi yoktur olmaz.
bir arkadaşıma doktor tedaviyle hamile kalabileceğini söylemişti. o yüzden arkadşımda tedavi olmak için uygun zamanı bekliyordu. bir gün bir baktı hamile.. hiç beklemiyordu kendiliğinden oldu...

insan şu iğneyi yaptırdığı gün çok umutlu oluyor :)) bende iğneden sonra öyle bi mutluydumki sanki hamile kalmışım gibi :))

aynen ya sanki yarın hamile olucakmışım gibi, hiç bu kadar umutlanmamıştım şu ana kadar hayaller uykusuzluklar da cabası :) smdı 14 gün nası geçer hiiiç bilmiyorum.

aynen ya sanki yarın hamile olucakmışım gibi, hiç bu kadar umutlanmamıştım şu ana kadar hayaller uykusuzluklar da cabası :) smdı 14 gün nası geçer hiiiç bilmiyorum.
ben iğneden sonra ilk günler sabırsızlıktan ölecektim :)) devamlı forumlarda geziyorum, arkadaşlarıma hep bu konudan bahsediyorum.. ama son bir kaç gündür artık çok uğraşmıyorum, düşünmemeye çalışıyorum. olmayacak diye korkuyorum :(

ben iğneden sonra ilk günler sabırsızlıktan ölecektim :)) devamlı forumlarda geziyorum, arkadaşlarıma hep bu konudan bahsediyorum.. ama son bir kaç gündür artık çok uğraşmıyorum, düşünmemeye çalışıyorum. olmayacak diye korkuyorum :KK43:

senin bu ilk iğne mi canım, ben daha önce hep haplar kullandım ama her tedavı sonundan eşimle tartısıyoduk bı sebep oluyodu ve tedavıyı yarım bırkaıyoduk ilk defa sımdı tam gıttı çok şükür sımdı de bekliyoruz bakalım ne olacak

inşallah canım. gerçekten zor bir süreç ve en kötüsü her bır kafadan başka bir şey çıkıyor bu durumlarda . onu yapın yıyın bunu yapın için ınsan hangisini yapcağını şaşırıyor.
dış seslere kulağını tıka canım.dua et dinlen bol bol..:)

canım bende 17 martta iğne vuruldum. doktorun verdiği saatlerde ilişkiye girdik. çarşamba kontrol var. hiçbir belirti yok :) umudumda yok... adet gününü bekleyip göreceğiz...
az kalmış kontrole :) inşallah güzel sonuçlar alırsn.kendini çok dinleme akışına bırak.

oyuzden bu sefer kimseye söylemedim zaten 3 - 5 kişiye söyledım hayırlısıyla olsun ozaman söylerim herkese :)
en iyisini yapmışsın canım.heyecenla söylüyosun birilerine ve ışık hızıyla yayılıyo :) sonuç kötü olunca kocaman bi hayal kırıklığı...ve insanlara laf anlatmakda cabası..

Back
X