MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Kızlar bugun kan testı vermıstım 6.53 cıktı doktor cok umut vermedı bu sonuca gore pozıtıf ama ıgnenın etkısıde olabılır dedı yrn da gel dedı bende kendı doktoruma gıderım dedım sızce ıgnenın etkısımı 17. Gun bugun ve normal adet gunum bugun

Kızlar bugun kan testı vermıstım 6.53 cıktı doktor cok umut vermedı bu sonuca gore pozıtıf ama ıgnenın etkısıde olabılır dedı yrn da gel dedı bende kendı doktoruma gıderım dedım sızce ıgnenın etkısımı 17. Gun bugun ve normal adet gunum bugun
Sen umudunu kaybetme canım.bende bugun tekrar test yaptırdım deger arttıgı halde drum 2 gun sonra testı tekrarlayalım dedı.10 gun sonrada kesesı gormek ıcın muayene edelım dedı.offff hala sevınemedım yanı

desirrem desirrem canım bende kan verdım bu gun sonucunu beklıyorum bı taraftanda nöbetteyım ama düşük çıkacak galiba sonucum aktif kanamam var bu gün başladı resmen yani kimyasal gebeliğim sonuçlanıyor Allah seninde hakkında hayırlısını versin değerin kat kat artsın inşallah stres yok bu anların tadını çıkar inşallah bebişin de tutunur sana

Kizlar perşembe gunu catlama ignesi oldum.bugun sag kasigimda sanci oldu.bacagimi kirincada oluyor.neden acaba.yumurta catlamasind as nmi acaba?

Kızlarrrrr test sonucunu aldım 53 :) allahım deger artmıs ben sımdı hamıle mıyım yanı :) delı gıbı guluyorum evde allahımmmmm

çok şükür yaa artık bi hamişimiz var:anneadayı: tebrik ederim canım..:KK9:benn ne zaman böyle güzel bir haber vereceğim acaba yaaa:KK33:

desirrem desirrem canım bende kan verdım bu gun sonucunu beklıyorum bı taraftanda nöbetteyım ama düşük çıkacak galiba sonucum aktif kanamam var bu gün başladı resmen yani kimyasal gebeliğim sonuçlanıyor Allah seninde hakkında hayırlısını versin değerin kat kat artsın inşallah stres yok bu anların tadını çıkar inşallah bebişin de tutunur sana
Hadı yaaa kanaman mı var :( yaaa ınsallah kımyasal degıldır canım.bu dr da benı bır turlu sevındırmedı.bakalım salı gıderım yıne tahlıle.ınsallah degerım artarda bu defa sevınırım.o zamanda keseyı gorme telası baslar.hakkımızda hayırlısı canım

Canım hala hamıleyım dıyemıyorum salı yekrar kan tahlılı yapalım dedı doktor. 10 gun sonrada keseyı gormemız gerek dedı.sanırım keseyı gormeden ben hamıleyım dıyemıcem.hepımızın hakkında hayırlısı canım

Canım hala hamıleyım dıyemıyorum salı yekrar kan tahlılı yapalım dedı doktor. 10 gun sonrada keseyı gormemız gerek dedı.sanırım keseyı gormeden ben hamıleyım dıyemıcem.hepımızın hakkında hayırlısı canım
Hayırlı olsun canım gördün mü bak sonuç çok güzel iki günde bir iki katı olması lazım yani bu gün tam olması gerektiği gibi Salı günü de tahmini 200 veya üstü olur inşallah Rabbim bekleyen herkese nasip etsin hamileliği ce sonunda sağlıkla kucağına almayı

desirrem desirrem canım içini ferah tut ki bebeğin tutunsun doktorlar garantici oluyor ne yaparsın ama sen iyi dusn iyi olsun

desirrem desirrem kanamam var canım hemde ne kanama nasip kısmet yükselişim normal değildi zaten inşallah bi dahakine sağlıklı nasip olur

ayyyy tebrik ederim canım çokkkkkkkkkkkk sevindim :KK66:Allah hayırlı hamilelkler bebişler etsin.. :KK66:
Kardelen seninle iğne günlerimiz aynıydı sende bir değişiklik varmı ben bugün çok adet olacakmışım gibi hissettim sürekli lavaboya koştum birde Ayıptır söylemesi kaşıntı başladı ne olacak halim merak ediyorum günler yaklaştık ca zaman Geçmiyor sanki

Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim. 2.5 yildir evliyim ve 7 aydir bebek istiyoruz. 7 aydir her ay yumurtlama takibim yapilmasina ragmen olmadi ama herhangi bir sorunum da yok diyor doktorum. Gecen ay 21.gun progesteronum 2.05 cikti ve cok uzuldum. Bu ay doktorum adetimin 5.gunu gunde 2 kez icmem icin klomen verdi ve 13.gun cagirdi. 13.gun gittigimde 4 tane 17 mm ve ustu yumurtam olustugunu ve daha kucuk yumurtalarin oldugunu soyled( tabi ben klomenle birlikte hafize sultan macunuda kullanmistim gunde 2 kez ac karnina) ve o gun benden e2 hormonu istedi hormon da 502 cikti. Ve ovitrelle verdi ayni gun ignemi koldan vuruldum. Igneden 36 saat sonra yani ertesi gunu ve sonraki gun 1 er kez birliktelik ve 1 gun aradan sonra tekrar birliktelik Allahin izniyle yetecektir dedi. Ve adetin 16.gunu baslamak uzere progestan 100 mg kapsul verdi ( 2×1) Ignemi vurulali bugun 5.gunum... Rabbim insallah hepimize evlat kokusunu nasip eder. Dualarimiz kabul olur. Bebek vesilesiyle 5 vakit namazada basladim bu ay meryem suresini de okuyorum. Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin..sabirsizlikla bekliyorum

Hayırlı olsun canım gördün mü bak sonuç çok güzel iki günde bir iki katı olması lazım yani bu gün tam olması gerektiği gibi Salı günü de tahmini 200 veya üstü olur inşallah Rabbim bekleyen herkese nasip etsin hamileliği ce sonunda sağlıkla kucağına almayı
İnşallah canım yaaa cok moral verdın bana.ınsallah dedığın gıbı salı gunu deger 200 falan olurda ıcım rahatlar.amınnnn

Back
X