MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

desirrem desirrem canım içini ferah tut ki bebeğin tutunsun doktorlar garantici oluyor ne yaparsın ama sen iyi dusn iyi olsun
Ayyyy canım cok haklısın.dr hala hamılesın demıyor.normal bır hamılelık baslamıs gıbı gorunuyor ama 2gun sonra tekrar test yapalım dedı.10 gun sonrada keseyı gorelım dedı.dedıgın gıbı garantıcı davranıyor

Kardelen seninle iğne günlerimiz aynıydı sende bir değişiklik varmı ben bugün çok adet olacakmışım gibi hissettim sürekli lavaboya koştum birde Ayıptır söylemesi kaşıntı başladı ne olacak halim merak ediyorum günler yaklaştık ca zaman Geçmiyor sanki
Canım umut vermek ıstemem ama gecen hafta bendede acaıp bır kasıntı vardı.mantar oldum sanmıstım.ayyy canım hayırlısı ınsallah sende hamılesındır

Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim. 2.5 yildir evliyim ve 7 aydir bebek istiyoruz. 7 aydir her ay yumurtlama takibim yapilmasina ragmen olmadi ama herhangi bir sorunum da yok diyor doktorum. Gecen ay 21.gun progesteronum 2.05 cikti ve cok uzuldum. Bu ay doktorum adetimin 5.gunu gunde 2 kez icmem icin klomen verdi ve 13.gun cagirdi. 13.gun gittigimde 4 tane 17 mm ve ustu yumurtam olustugunu ve daha kucuk yumurtalarin oldugunu soyled( tabi ben klomenle birlikte hafize sultan macunuda kullanmistim gunde 2 kez ac karnina) ve o gun benden e2 hormonu istedi hormon da 502 cikti. Ve ovitrelle verdi ayni gun ignemi koldan vuruldum. Igneden 36 saat sonra yani ertesi gunu ve sonraki gun 1 er kez birliktelik ve 1 gun aradan sonra tekrar birliktelik Allahin izniyle yetecektir dedi. Ve adetin 16.gunu baslamak uzere progestan 100 mg kapsul verdi ( 2×1) Ignemi vurulali bugun 5.gunum... Rabbim insallah hepimize evlat kokusunu nasip eder. Dualarimiz kabul olur. Bebek vesilesiyle 5 vakit namazada basladim bu ay meryem suresini de okuyorum. Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin..sabirsizlikla bekliyorum
Canım ınsallah hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın.

Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim. 2.5 yildir evliyim ve 7 aydir bebek istiyoruz. 7 aydir her ay yumurtlama takibim yapilmasina ragmen olmadi ama herhangi bir sorunum da yok diyor doktorum. Gecen ay 21.gun progesteronum 2.05 cikti ve cok uzuldum. Bu ay doktorum adetimin 5.gunu gunde 2 kez icmem icin klomen verdi ve 13.gun cagirdi. 13.gun gittigimde 4 tane 17 mm ve ustu yumurtam olustugunu ve daha kucuk yumurtalarin oldugunu soyled( tabi ben klomenle birlikte hafize sultan macunuda kullanmistim gunde 2 kez ac karnina) ve o gun benden e2 hormonu istedi hormon da 502 cikti. Ve ovitrelle verdi ayni gun ignemi koldan vuruldum. Igneden 36 saat sonra yani ertesi gunu ve sonraki gun 1 er kez birliktelik ve 1 gun aradan sonra tekrar birliktelik Allahin izniyle yetecektir dedi. Ve adetin 16.gunu baslamak uzere progestan 100 mg kapsul verdi ( 2×1) Ignemi vurulali bugun 5.gunum... Rabbim insallah hepimize evlat kokusunu nasip eder. Dualarimiz kabul olur. Bebek vesilesiyle 5 vakit namazada basladim bu ay meryem suresini de okuyorum. Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin..sabirsizlikla bekliyorum

hoşgeldin canım..umarım en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın:KK36:

Bu arada benim igneden sonra cok fazla agrim olmadi sadece kasiklarimda 2-3 gun suren sislik ve surekli idrara cikma ihtiyacim oldu. Sizde agri oldumi

Bu arada benim igneden sonra cok fazla agrim olmadi sadece kasiklarimda 2-3 gun suren sislik ve surekli idrara cikma ihtiyacim oldu. Sizde agri oldumi
Herkesın belırtılerı farklı olabılır tabıkı.benım ara ara sancım oluyordu ve karnım agrıyordu

Canım sen ıgnenı ne zaman hangı tarıhte vuruldun

19 martta adet oldum. 23 martta klomen basladim 31 mart ignemi oldum tatlim
Canım iğne tarıhın cok yenı.o yuzden hıc stres yapma.elınden geldıgınce sakın olmaya calış.canın sıkıldıkca bıze yaz.kendını oyalayacak işler bul ve sankı bu ay hıc denememişsiniz gıbı davran.benım tavsıyem bu.nısanın 13 /14 une kadar hıc test falan yapma bekle canım

Ayyyy canım cok haklısın.dr hala hamılesın demıyor.normal bır hamılelık baslamıs gıbı gorunuyor ama 2gun sonra tekrar test yapalım dedı.10 gun sonrada keseyı gorelım dedı.dedıgın gıbı garantıcı davranıyor
canım sağlık camiasında durum bu :KK45: garantici olmak zorunda kalıyoruz ama senin değerin Allah'ın izniyle çok güzel artmış hiç telaşa verme :KK36: daha güzel günlerin olur inşallah

canım adetim gelmezse yaptırırım fakat yarın gelecek gibi duruyor..zaten bugün tekrar test yaptım idrar stribi ile ama silik çizgi bile çıkmadı..:KK43:olsa biraz da olsa çıkardı bu kadar gün geçti..
Olsun be canım bellı olmaz bat ne zamankı? Notmalde benım bat 8 yada 9 nısandı.suan benımde adet olucak gıbı ağrım var :(

canım sağlık camiasında durum bu :KK45: garantici olmak zorunda kalıyoruz ama senin değerin Allah'ın izniyle çok güzel artmış hiç telaşa verme :KK36: daha güzel günlerin olur inşallah
Ayyy canım benım yaaa guzel artmıs dımı? Cuma gunu 10 du.pazar gunude aynı saatte test yaptır dedı.tam aynı saatte yaptırdım 53 cıktı. İnşallah salı gunu 150 ve ustu cıkarsa cok mutlu olucam.rabbım hayırlısıyla tamamlamayı nasıp etsın.tum dostlarımda bu duyguyu yasasın ınsallahhhhhhh tek duam budur.adaklar adadım artık ınsallah gerceklestırme zamanı.

Back
X