MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Canım sen niye suçlu hissediosun sen kendını zaten yapıcaktık eninde sonunda üzme sen kendını olucak inşallah zamanı deilmiş demekki inşallah olucak Allahım büyüktür...
Elbette olucak.hayırlı zamanını beklıyor.bende uzuluyordum ama rabbımın karar verdıgı tarıh bu zamanmıs

Rahim flmi cektimeye karar verdim kızlar ama klomenide kullanıcam adetten sonramı cekıolar ahim flmini devlet hastanesinde anestezi yapmıolar heralde ?
Canım ben cektırdım rahım fılmı.ozel klınıkte cektırdım ama devlette de ceken hastaneler varmıs.muhtemelen arastırma hastanelerınde vardır.ozelde fıyatlar 350-400 arası degısıyor.sadece 5 dk suruyor.benım hıc agrım sızım olmadı.adet bıttıgı gıbı cekıyorlar gebelık olmadıgından emın olmak ıcın.ben 7 yada 8. Gunde cektırmıstım. Bu fılmden sonrakı 6 ay onemlı dıyorlar.ılk aydan hamıle kalanlar var.ben ılk cektırdıgım ay ve sonrakı ay kalmadım.sonra klomen ve ığne sonrasında gebelık oldu.hayırlısı olsun cektırmenı tavsıye ederım bır tıkanıklık yapısıklık varsa rontgen esnasında verılen basınclı sıvı ıle acılıyormus

Canım ben cektırdım rahım fılmı.ozel klınıkte cektırdım ama devlette de ceken hastaneler varmıs.muhtemelen arastırma hastanelerınde vardır.ozelde fıyatlar 350-400 arası degısıyor.sadece 5 dk suruyor.benım hıc agrım sızım olmadı.adet bıttıgı gıbı cekıyorlar gebelık olmadıgından emın olmak ıcın.ben 7 yada 8. Gunde cektırmıstım. Bu fılmden sonrakı 6 ay onemlı dıyorlar.ılk aydan hamıle kalanlar var.ben ılk cektırdıgım ay ve sonrakı ay kalmadım.sonra klomen ve ığne sonrasında gebelık oldu.hayırlısı olsun cektırmenı tavsıye ederım bır tıkanıklık yapısıklık varsa rontgen esnasında verılen basınclı sıvı ıle acılıyormus
Yanı dıorumkı kürtaj esnasında belki bı yapışıklık yada tıkama olmustur o esnada diye düşünuorum Bende özel klinikte çektirmek istiyoum canım ama sence anestezi yaptııyımmı yaptırmayımmı ?

Ahhh be canım anlıyorum ama yapmasın.ben naptım bılıyor musun hem esıme yedırdım hemde yanında kendım yedım gucenmesın dıye.kadınlarada faydası varmıs dedım.esımın sorunu olmamasına ragmen yedırdım.sende ye belkı gucenmez o zaman.
Yok canım ya ben hayatta pekmezi ağzıma alama küçükken babam tiksindirdi beni kendisi çok sever aslında ama alıngan işte klasik Türk erkeği kadın her ilacı kullansın ameliyat olsun tüp bebekte bütün sıkıntıyı çeksin erkek öyle Karşıdan izlesin kader napalım bu işinde üstesinden gelcez inşaallah

Yanı dıorumkı kürtaj esnasında belki bı yapışıklık yada tıkama olmustur o esnada diye düşünuorum Bende özel klinikte çektirmek istiyoum canım ama sence anestezi yaptııyımmı yaptırmayımmı ?
Canım kurtaj olanlarda yapısıklık ve tıkanıklık olma ıhtımalı var tabıkı.ben kurtaj oldugumu doktorumasoyledıgımde ılk rahım fılmını ıstedı.kurtajdan dolayı yapışıklık kalmıs olabılır dedı ama allahtan yokmus.ben anestezısız cektırdım 5 dakıkasurdu ve hıc acı hıssetmedım ah bıle demedım kı tıtreyerek gıttım hatta ertledım 1 ay korkudan.ama yanılmısım keske hıc ertelemeden doktor dedıgı ay cektırseymısım ama hayırlısıbuymus.hıc korkma agrı cekenler var tabıı ama ben hıc hıssetmedım gercekten

Canım kurtaj olanlarda yapısıklık ve tıkanıklık olma ıhtımalı var tabıkı.ben kurtaj oldugumu doktorumasoyledıgımde ılk rahım fılmını ıstedı.kurtajdan dolayı yapışıklık kalmıs olabılır dedı ama allahtan yokmus.ben anestezısız cektırdım 5 dakıkasurdu ve hıc acı hıssetmedım ah bıle demedım kı tıtreyerek gıttım hatta ertledım 1 ay korkudan.ama yanılmısım keske hıc ertelemeden doktor dedıgı ay cektırseymısım ama hayırlısıbuymus.hıc korkma agrı cekenler var tabıı ama ben hıc hıssetmedım gercekten
Peki canım nekadar bi fiyat ödedin özel olmazsa solermısın...

Yok canım ya ben hayatta pekmezi ağzıma alama küçükken babam tiksindirdi beni kendisi çok sever aslında ama alıngan işte klasik Türk erkeği kadın her ilacı kullansın ameliyat olsun tüp bebekte bütün sıkıntıyı çeksin erkek öyle Karşıdan izlesin kader napalım bu işinde üstesinden gelcez inşaallah
Ama buna bır cozum bulmamız lazım hep beraber.esını nasıl ıkna edersın bunu bulmamız gerek.zayıf noktasından yakalasan

Peki canım nekadar bi fiyat ödedin özel olmazsa solermısın...
Canım benım doktorun klınıkle anlasması varmıs 350 tl ye cektırdım.zaten ıstanbulda fıyatlar 350-400 arası. Ama devlettede ceken hastaneler varmıs.bu ayı kacırma derım ben.hemen arastır bulundugun sehırde nereler cekıyor.adetın bıttıgı gıbı cektırmen gerek.ilk aydan gebe kalanlar var.

Canım benım doktorun klınıkle anlasması varmıs 350 tl ye cektırdım.zaten ıstanbulda fıyatlar 350-400 arası. Ama devlettede ceken hastaneler varmıs.bu ayı kacırma derım ben.hemen arastır bulundugun sehırde nereler cekıyor.adetın bıttıgı gıbı cektırmen gerek.ilk aydan gebe kalanlar var.
Ankaradayım canım ben 2 tane büyük doğum var zzübeyde hanım büyük doğum var adetime 4 gün falan var şimdiden alsammı randevuyu acaba...

bir arkadaş devlette yapılmıyor dedi de bana o özelde yaptırmış 400 tlye inan devlette yapılmasına sevindim şuan 400 tl aşırı büyük bir para değil ama 2 kredi ödüyoruz onun için düşündüm inş devlette olur diye canım ne diyorsuın rötgen de çektireyim mi annem de kendinle çok oynatıyorsun diyor

Devlette yapılıyor canım dr beni çocuğum olmuyor deyince tüm tahlil test film vs kendisi yönlendirdi..vakit kaybetme canım eğer istiyorsan bebek..ben çok vakit kaybettim önemsemedim..Şimdiki aklım olsa evlendiğim gibi giderdim doktora..

aynen... tek çizgiyi görünce ağlarız sızlarız ama yine toparlar yolumuza bakarız :)) mayıs ayına umarım güzel haberler veririz @dessirem gibi :))

Canım sen beni bekleme en iyisi..şimdi doktordan geldim..kaç gündür içim içimi yiyordu tüplerle ilgili..ameliyat cd mi doktora tekrar gösterdim..tüplerim açılmış fakat zorlu bir geçiş var dedi..yetmezmiş gibi pco varmış alttan baktı ve gördü. .anlayacağın dert derdi görmeye gelirmiş..septumu hallettik, tüpler az da olsa açılmış derken pco çıktı. .5-6ay takip sonra tüp bebek dedi..Psikolojik olarak bitmiş durumdayım şu an..bu ay için serophene verdi ama umutlarım tükendi artık..1 yıldır çocuk yaparım diye çalışmıyordum ama yeniden başlamaya karar verdim..ben vazgeçtim canım size kolay gelsin..

Canım sen beni bekleme en iyisi..şimdi doktordan geldim..kaç gündür içim içimi yiyordu tüplerle ilgili..ameliyat cd mi doktora tekrar gösterdim..tüplerim açılmış fakat zorlu bir geçiş var dedi..yetmezmiş gibi pco varmış alttan baktı ve gördü. .anlayacağın dert derdi görmeye gelirmiş..septumu hallettik, tüpler az da olsa açılmış derken pco çıktı. .5-6ay takip sonra tüp bebek dedi..Psikolojik olarak bitmiş durumdayım şu an..bu ay için serophene verdi ama umutlarım tükendi artık..1 yıldır çocuk yaparım diye çalışmıyordum ama yeniden başlamaya karar verdim..ben vazgeçtim canım size kolay gelsin..
Canım ya gerçekten çok yanlış düşünüyorsun doktorlar bu durumu sadece maddiyat içinde söyleyebiliyorlar aynı şey benimde Başıma geldi bence başka doktorlarında fikrini al yarın hemen başka bir doktora gidiyorsun biz burda senden güzel haberler Beklicez umudunu yitirmek yok

Devlette yapılıyor canım dr beni çocuğum olmuyor deyince tüm tahlil test film vs kendisi yönlendirdi..vakit kaybetme canım eğer istiyorsan bebek..ben çok vakit kaybettim önemsemedim..Şimdiki aklım olsa evlendiğim gibi giderdim doktora..
klomeni kullanmadan mı gideyim ki bilemedim

Canım ya gerçekten çok yanlış düşünüyorsun doktorlar bu durumu sadece maddiyat içinde söyleyebiliyorlar aynı şey benimde Başıma geldi bence başka doktorlarında fikrini al yarın hemen başka bir doktora gidiyorsun biz burda senden güzel haberler Beklicez umudunu yitirmek yok

bu benim 3. doktorum canım..şu an gittiğim dr da ün yapmış bir adam, öyle ki değil başka şehirlerden başka ülkelerden gelip infertiliteden kurtuluyorlar insanlar..keşke para olsa sorun da evi arabayı herşeyi satıp veririm inan, daha genciz herşey yine yapılır ama bebek öyle mi:KK43:..daha önce gittiğim dr lar da basit kist var demişlerdi, şimdi bakması için tekrar rica ettiğimde pco old söyledi ama kilon olmadığı için şanslısın dedi..asıl sıkıntı tüplerde zorlu geçiş olması..tek çare tüp bebek kaldı o da tutarsa..saatlerdir ağlıyorum..çok dramatize ettim ya neyse uzatmıyım..:KK61:

Canım sanada CanSev_Can CanSev_Can da ınan gercekten cok uzuldum.ikinizdende cok umutluydum :KK43: kendımı suclu hıssedıyorum.ben dedım sıze gıdın test yaptırın dıye :KK43: ama olucak ben hala ınanıyorum. Ben bu ay cok ıncır yedım.kaynatıp suyunu ıc dedıler suyunuda ıctım.sonra kaynamıs olan o ıncırlerıde yedım.bırde kecıboynuzu pekmesı yedım esımede yedırdım.bılmem onların faydası oldu mu.gercekten cok uzgunum
Canm bende tekrar klomen e başladım dozunu arttırdı bu ay.aynı zamanda incir kürü yapmaya başladım acaba ikisi birlikte sıkıntı olur mu ki

Farkındayım ne kadar zor bir durumda olduğunun ama bazen ummadığın zamanda ummadığın sebepten karşına çıkıverir şifan... Sen umudunu yitirirsen herşeyi yitirirsin gerekeni yap tabiki ve tüp bebek ihtimalin var en kötüsü onu yaptırırsın inan ben de herhangi bir sorun olmadığı halde ben düşünüyorum bence imkansız diye bişey yok

Ankaradayım canım ben 2 tane büyük doğum var zzübeyde hanım büyük doğum var adetime 4 gün falan var şimdiden alsammı randevuyu acaba...
Mrb canım ben de Ankara dayım.. zübeyde hanım ı düşünüyodum ben de rahim filmi için bi ara ama erteledim.. belki bu ay ben de cektiririm bunu doktorum ile konuşup adet olablir isem tabi inşallah..

Back
X