MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Bide merak ettim fotosunu koysana canimm

merhaba canım kusura bakma eşim izinliydi bugün,sabahtan beri bankalarda bir sürü işimiz vardı, market alışverişi, dans hocamız ödev vermişti :KK48: ona çalıştık eşimle..aldıklarımı yerleştirdim ve hemen koydum fotoyu..ayaklarıma kara sular indi, çok yorgunum:110:ovülasyon testlerim aynı koyulukta devam ediyor.. ayın kaçıncı günüyse onu yazıyorum başına.. bir hareketlenme yok yani:KK61:

Eklentiler

• 11150379_10206708456660074_9215931718705196620_n.webp
    11150379_10206708456660074_9215931718705196620_n.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 95
kızlar bende serophene kullanmıştım bu ay adetin 11.gününden itibaren ovulasyon testi yaptım iki çizgi görünür şekilde beliriyor ve bugün 18.günüm adetime 11 gün kaldı hadı erken yumurtladım diyelim bu iki çizgi çok koyu olmamakla birlikte neden çıkıyor anlamadım ilacın etkisi mi böyle bişey başına gelen var mı?

kızlar bende serophene kullanmıştım bu ay adetin 11.gününden itibaren ovulasyon testi yaptım iki çizgi görünür şekilde beliriyor ve bugün 18.günüm adetime 11 gün kaldı hadı erken yumurtladım diyelim bu iki çizgi çok koyu olmamakla birlikte neden çıkıyor anlamadım ilacın etkisi mi böyle bişey başına gelen var mı?

aynı yukarda ki arkadaşın gibi koyuluğu

canım normalde çıkıyormuş hep o çizgi..önemli olan ikisinin de koyu olmasıymış yumurtlama zamanı dışında..ama sen denemeye devam et koyulaşır belki adetine yakın..benim 4 gün var artık daha bi cacık olmaz bu ayda:KK43:

Kızlar canım çok sıkıldı ya arkadasımın bırı yenı doğum yaptı bırı haftaya yapacak off of

V
Var mı gelişme sende merak ettim bende hiç belirti yok

Ben kendi kendime belirti uydurma asamasindayim:)) ağzım çok kuruo ama malum havalarda da olabilir.. Arada kasiklarimda batma var.. İştahı çok açıldı ama muhtemelen stresten.. Bat 2 Mayıs bekliyorum :(((( ama ddakikaları sayıyorum resmen:(

Ben kendi kendime belirti uydurma asamasindayim:)) ağzım çok kuruo ama malum havalarda da olabilir.. Arada kasiklarimda batma var.. İştahı çok açıldı ama muhtemelen stresten.. Bat 2 Mayıs bekliyorum :KK43:((( ama ddakikaları sayıyorum resmen:KK43:

benim bat 4 mayıs iğneninde 11. günü belirtide yok beklemeye devam edicez :(

merhaba canım kusura bakma eşim izinliydi bugün,sabahtan beri bankalarda bir sürü işimiz vardı, market alışverişi, dans hocamız ödev vermişti :KK48: ona çalıştık eşimle..aldıklarımı yerleştirdim ve hemen koydum fotoyu..ayaklarıma kara sular indi, çok yorgunum:110:ovülasyon testlerim aynı koyulukta devam ediyor.. ayın kaçıncı günüyse onu yazıyorum başına.. bir hareketlenme yok yani:KK61:
Canim ozelden foto yolladim bilmiyorum aldinmii

günaydın canım bana sanki br hareketlenme var gibi geldi ama sanki koyulaşmaya başlamış ama tabi ikisininde aynı koyulukta olması lazım benimde adet 5 gün var sabırsız bekleyiş başladı... ah testlere verdiğimiz paracıklaar... burdan ankaraya yol olur...

ben test yapmayada korkuyorum belirtim olmayınca sen ne zaman test yapcan

aynen ya test yapmaya korkuyorum bi de benim bi tane kimyasal var adet geçsin istiyorum o yüzden. ama zor tutuyorum kendimi bi yandan varsa battan bi kaç gün önce kanda çıkıyormuş aslında. ama pazar günü falan acile gideyim o zamana kadar olmazsam diyorum. ya benim acayip iştahım açık halsizim uyku var ağzım kuruo gece bile kaç kere kalkıp su içiyorum. ama depresyon belirtilerine de uyuyo :)))

aynen ya test yapmaya korkuyorum bi de benim bi tane kimyasal var adet geçsin istiyorum o yüzden. ama zor tutuyorum kendimi bi yandan varsa battan bi kaç gün önce kanda çıkıyormuş aslında. ama pazar günü falan acile gideyim o zamana kadar olmazsam diyorum. ya benim acayip iştahım açık halsizim uyku var ağzım kuruo gece bile kaç kere kalkıp su içiyorum. ama depresyon belirtilerine de uyuyo :)))
Allah korusun deprosyan değildir inşallah bebektir.Ben normalde hastaydımya grip hala atlatamadım çok öksürüğüğm var yanı halsızlık ve hastalığın etkisi zaten var ondan belirtilerimi gözlemleyemiyom bile ben taa 4 mayısı beklicem benimki dahada zor 4 mayıs geçerse anca o zaman varmı diyecem ortalama salı çarşamba adet gelmezse şüphelenicem anlıcan :KK43: bu arada sende akıntı oluyomu bende o var

Allah korusun deprosyan değildir inşallah bebektir.Ben normalde hastaydımya grip hala atlatamadım çok öksürüğüğm var yanı halsızlık ve hastalığın etkisi zaten var ondan belirtilerimi gözlemleyemiyom bile ben taa 4 mayısı beklicem benimki dahada zor 4 mayıs geçerse anca o zaman varmı diyecem ortalama salı çarşamba adet gelmezse şüphelenicem anlıcan :KK43: bu arada sende akıntı oluyomu bende o var

akıntı iki gündür olmaya başladı bi ıslaklık hissediyorum ama yoğun değil. progestan kullanıyorum ben vajinal iki gündür çok yumuşak ıslak hissediyorum koyarken. ovulasyon ne zaman oldu sende? çok geçmiş olsun bi de

akıntı iki gündür olmaya başladı bi ıslaklık hissediyorum ama yoğun değil. progestan kullanıyorum ben vajinal iki gündür çok yumuşak ıslak hissediyorum koyarken. ovulasyon ne zaman oldu sende? çok geçmiş olsun bi de

19 nisan pazar 10:30 iğne vuruldum 20 sinde olduysa işte 10 11 gün oldu

Back
X